Geef een leuke sieraden set cadeau deze feestdagen

leuke set sieraden, voor de feestdagen

Je feestkleding is niet compleet wanneer je hier geen leuke sieraden set bij draagt. Tenslotte maak je jouw look helemaal af met een mooie ketting, choker, armband of ring. Zoek jij nu nog een leuk cadeau voor jezelf, vriendin, moeder of dochter voor de feestdagen, denk dan eens aan het kopen van een sieraden set. Dit kunnen losse sieraden zijn die je zelf bij elkaar zoekt of bestaande sieraden sets. Zoek je nog tips? Lees dan verder.

Ga jij voor stijlvol of een armparty

De feestdagen vragen om jouw mooiste feestkleding en daar horen natuurlijk mooie sieraden bij. Of je nu gaat voor goud, zilver of allebei, stijlvol, chique of bohemian. Sieraden kan altijd. Kies eens meerdere armbanden en maak de leukste armparty, draag meerdere kettingen in verschillende lengtes of zoek een paar leuke ringen uit om te dragen.

Zorg voor de finishing touch

Bij een mooie jurk hoort een ketting. Hierbij kan je kiezen voor een ketting met bijvoorbeeld de naam van je geliefde hierin gegraveerd en de namen van je kinderen of alleen de letter van de voornaam. Bij KAYA sieraden vind je een grote collectie aan kettingen voor dames die je kan laten graveren. Leuk is dat je ook een grote keuze hebben aan model kettingen. Naar ieder zijn smaak is wel een ketting te koop.

Verschillende modellen Armbanden in goud of zilver

Maak je eigen armparty met verschillende armbanden. Dit kunnen armbanden zijn uit een set, die bij elkaar passen of verschillende modellen en kleuren armbanden. Tenslotte kunnen goud en zilver prima samen. Wat heel leuk is om cadeau te geven is een armband met geboorte steen als je vriendin net bevallen is, of een armband met de namen van je kinderen hierin gegraveerd voor jezelf, een moeder en dochter armband voor jouw moeder en jou of voor jezelf en jouw dochter. Maar hier slaag je ook voor een leuke bedelarmband voor een vriendin. Want bij kayasieraden vind je meer dan genoeg keuze aan sieraden om cadeau te doen aan een ander of jezelf.

bedeltjes en hangertjes
armparty goud

Bohemian sieraden

Het leuke aan sieraden kopen of cadeau geven is dat je hier een speciale boodschap in kan stoppen. Zo koop je bij KAYA sieraden ook bedeltjes. Dit kunnen bedeltjes aan een ketting zijn of bedels voor armband, waarmee jij iets zegt tegen een ander. Zo kan je jouw zus een armband met bedel geven met ‘Special Sister’ of een ander passend bedeltje. Leuk ook, is dat je van deze armband ook weer een leuke sieraden set kan maken door de ‘Bali’ collectie uit te breiden met bijvoorbeeld oorbellen. Combineer en varieer.

Lees ook: Waarom de bedelarmband zo populair is.

collectie bali

Kijk ook eens bij de bruidssieraden op de site, want ga je trouwen dan is een mooie sieraden set natuurlijk dat wat jouw jurk helemaal af maakt, of geef jouw dochter een moeder-dochter set cadeau. Zo zijn jullie altijd met elkaar verbonden. Ook voor moeder en zoon, vader en zoon en drie generaties kan je hier sieraden vinden.

Lees ook: Welke verschillende soorten trouwjurken zijn er.

Cadeau voor onder de kerstboom

Dus of je nu een leuke sieraden set koopt of deze zelf samenstelt en misschien wel voor spaart, bij KAYA sieraden vind je voor iedereen en elke gelegenheid prachtige sieraden. Of je nu voor een enkele ketting gaat, of een hele armbanden party om jouw arm, jouw mooiste sieraden draag je met passie. Dus zoek jij nog een cadeau voor onder de kerstboom? Hier vind je genoeg inspiratie.

foto lodiblogt/ gekregen producten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept