Sieraden van RVS, voor mensen met allergieën

sieraden van RVS, mooi, stijlvol en speciaal voor jou als je last heb van allergieën

Sieraden van RVS of te wel roestvrij staal. Roestvrij stalen sieraden hebben een hoge weerstand tegen roest, corrosie en is een materiaal die vrijwel onderhouds vrij is. Vooral mensen met allergieën kunnen RVS sieraden vaak met plezier dragen zonder problemen van allergieën te ondervinden. 

Webwinkels

Via de Facebook pagina Samen Onlne Ondernemen leerde ik vele webwinkels kennen de afgelopen tijd. Ik heb zelf geen idee wat een webwinkel allemaal met zich mee brengt al kan ik hier wel een klein idee van maken. Elke week zet ik een van deze ondernemers op mijn blog in het zonnetje omdat ik dit zelf leuk vind, maar ook omdat ik jullie kennis wil laten maken met kleine ondernemers. Ondernemers die keihard werken om de mooiste en leukste producten te verkopen. Makkelijk is het ook, want ik verdiep me in zoveel webshops dat men tegenwoordig met vragen over producten bij mij terecht kunnen :). Rvs Sieraad bood een korting aan voor de lezers van lodiblogt, hoe leuk is dat.

Sieraden van RVS

In de webshop van RVS sieraden vind je betaalbare sieraden zowel roestvrijstaal als niet roestvrijstaal, dit staat goed aangegeven. Onder RVS vallen de hangers, horloges en piercings. Armbanden, ringen en oorbellen. Vooral in horloges is een grote keuze. Daarbij krijg je altijd een batterij extra bij je bestelling. De dames horloges zijn elegant. Momenteel staan er nog geen heren horloges online. Er is ook veel keus in armbanden, deze roze leren armband is mijn favoriet.

sieraden RVS, voor jou en mij, maar ook als je allergieën hebt en normaal geen sieraden kan dragen.

Piercings

Nu ligt de tijd dat ik piercings had al weer even achter mij, maar zoveel keus als er nu is was er toen niet. Bij RVS sieraden is er vooral heel veel keus in de navelpiercings,  tong piercing en helix en traags piercings ( ik moest dit even op zoeken maar dat blijkt in het oor te zijn, ik heb het zelf ook gehad, maar nooit geweten dat dit de naam was). De navelpiercing zijn er in alle kleuren, maten, met hanger of zonder te bestellen. En allen in zeer leuke betaalbare prijzen.

navelpiercing van RVS

Winkelen met korting

Enthousiast geworden over de sieraden van RVS sieraden? Met de kortingscode Lodi5 krijg je 5% korting op je aankoop. Dus zie je iets moois, maak gebruik van deze korting code.

Lees ook: Een horloge van hout.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Roestvrij staal klinkt lekker stoer zeg! Weer eens wat anders dan altijd maar dat zilver en goud.

    1. Het zijn stoere sieraden, erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept