Beauty

Verzorgingsproducten met Kokos- mijn favorieten

De geur van kokos, heerlijk. Komt dit misschien omdat het doet denken aan de zomer? De smaak van een Pina Colada? De geur van kokos olie als je aan het zonnen bent?  Ik gebruik graag verzorgingsproducten met de geur van koks. Dit zijn mijn favoriete merken.

De unieke geur van Kokos

De geur van kokos, doet me denken aan zon, strand en vakantie. Daarom denk ik dat ik het zo een fijne geur vind. Mijn zus- die in Amerika woont- weet van mijn fascinatie van de kokos geur. Ze zorgt dan ook altijd dat wanneer ik kom, mijn ouders bij haar zijn, of ze zelf naar Nederland komen, dat ze een product voor me mee neemt.

Body butter van ILOVE

Zo verraste ze me al eens met de body butter van de I Love  collectie en gaf mij toen coconut & cream body butter. Later kwam ik er achter dat deze producten ook in Nederland werden verkocht en wel bij Douglas. Deze body butter met kokos geur kost €5,95 voor 200 ml. Ik vind zelf zo een body creme altijd erg fijn, Het is goed te doseren hoeveel je nodig hebt en fijn smeerbaar, het wordt meteen opgenomen door je huid. De coconut & Cream zie ik niet meer op de website staan, maar bijvoorbeeld wel Strawberries & Cream en Raspberry & BlackBerry.

kokos

J.R.Watkins

Dit jaar verraste mijn zus me door aan mijn ouders een body scrub en lotion van J.R. Watkins mee te geven. Dit product wordt niet verkocht in Nederland jammer genoeg, alhoewel ik het ook juiste el heel leuk vind dat ik het dan in Amerika kan kopen, als ik hier ben. De body scrub is erg fijn. De structuur van de scrub voelt lekker aan en doordat het in een tube zit, komt de scrub er gedoseerd uit, waardoor je nooit te veel in een hebt. De body lotion is zo sterk van geur, wanneer ik dit ’s morgens op smeer dan ruik ik de hele dag een lichte zweem van kokos om me heen.

kokos

Verzorgingsproducten met deze geur bij het Kruidvat

Onlangs verblijde de Sint me met een nieuwe body Lotion, Inecto Pure Coconut Bodylotion deze is te koop bij onder andere het Kruidvat en kost €3,75 voor 250 ml. Daar waar J.R Watkins lotion misschien iets sterker ruikt, ruikt deze Bodylotion van Inecto echt heel puur. Als ik deze op mijn handen heb, ruik ik echt de Pina Colada waar ik zo dol op ben. De lotion ruikt niet alleen heerlijk, het is ook goed te doseren waardoor ik niet meteen een hele klodder op mijn handen heb en smeert fijn uit.

kokos

Dit is mijn lijstje van Kokos producten, weet jij er nog meer? Laat het me weten want ik krijg er nooit genoeg van.

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Meer artikelen

4 thoughts on “Verzorgingsproducten met Kokos- mijn favorieten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *