Kokos- verzorgingsproducten die je naar de zomer brengen

verzorgingsproducten met kokos

De geur van kokos, heerlijk. Komt dit misschien omdat het doet denken aan de zomer? De smaak van een Pina Colada? De geur van kokos olie als je aan het zonnen bent?  Ik gebruik graag verzorgingsproducten met de geur van koks. Dit zijn mijn favoriete merken.

De unieke geur van Kokos

De geur van kokos, doet me denken aan zon, strand en vakantie. Daarom denk ik dat ik het zo een fijne geur vind. Mijn zus- die in Amerika woont- weet van mijn fascinatie van de kokos geur. Ze zorgt dan ook altijd dat wanneer ik kom, mijn ouders bij haar zijn, of ze zelf naar Nederland komen, dat ze een product voor me mee neemt.

Lees ook: Zo draag je de bohemian stijl het hele jaar.

Body butter van ILOVE

Zo verraste ze me al eens met de body butter van I Love Cosmetics en gaf mij toen coconut & cream body butter. Deze body butter met kokos geur kost €5,95 voor 200 ml. Ik vind zelf zo een body crème altijd erg fijn, Het is goed te doseren hoeveel je nodig hebt en fijn smeerbaar, het wordt meteen opgenomen door je huid. De coconut & Cream zie ik niet meer op de website staan, maar bijvoorbeeld wel Strawberries & Cream en Raspberry & BlackBerry.

J.R.Watkins

Dit jaar verraste mijn zus me door aan mijn ouders een body scrub en lotion van J.R. Watkins mee te geven. Dit product wordt niet verkocht in Nederland jammer genoeg, alhoewel ik het ook juiste el heel leuk vind dat ik het dan in Amerika kan kopen, als ik hier ben. De body scrub is erg fijn. De structuur van de scrub voelt lekker aan en doordat het in een tube zit, komt de scrub er gedoseerd uit, waardoor je nooit te veel in een hebt. De body lotion is zo sterk van geur, wanneer ik dit ’s morgens op smeer dan ruik ik de hele dag een lichte zweem van kokos om me heen.

Benieuwd naar meer verzorgingsproducten met kokos? Kijk hier voor een collectie producten

Verzorgingsproducten met deze geur bij het Kruidvat

Onlangs verblijde de Sint me met een nieuwe body Lotion, Inecto Pure Coconut Bodylotion deze is te koop bij onder andere het Kruidvat en kost €3,75 voor 250 ml. Daar waar J.R Watkins lotion misschien iets sterker ruikt, ruikt deze Bodylotion van Inecto echt heel puur. Als ik deze op mijn handen heb, ruik ik echt de Pina Colada waar ik zo dol op ben. De lotion ruikt niet alleen heerlijk, het is ook goed te doseren waardoor ik niet meteen een hele klodder op mijn handen heb en smeert fijn uit.

Dit is mijn lijstje van Kokos producten, weet jij er nog meer? Laat het me weten want ik krijg er nooit genoeg van.

foto gratis afbeelding van pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

  1. Die Inecto heb ik ook gehad…
    Hmmmm kokosgeur is vakantie…

    1. haha ja he! ik hou gewoon dat vakantie gevoel het hele jaar vast 🙂

  2. Ik denk bij kokos altijd aan een bounty. Ik zou mezelf dus niet zo heel graag insmeren met die geur.

    Een tijd lang had ik body butter met cocos van de Wibra.

    1. haha, ja een bounty daar heb je gelijk in, al denk ik bij de geur meer aan een bounty eiland 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept