Verzorg jouw huid met Hydrating Serum layering Routine

Hydrating Serum layering Routine

Heb je weleens last van een trekkerig gevoel, of lijkt het alsof er een soort vliesje over je huid ligt? Dan heb je waarschijnlijk last van vochttekort in je huid. En van een droge huid wordt niemand blij. De huid hydrateren doe je met bevochtigende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Hyaluron. Met het nieuwe IK Skin Perfection Hydrating Serum Layering Routine set hydrateer je de normale, vochtarme en droge huid in een makkelijke handeling.

Verzorg jij je huid goed

Verzorg jij je huid goed? Gebruik jij verzorgingsproducten die speciaal voor jouw huid zijn. De Hydrating Serum Layering Routine is voor de huid die extra vocht kan gebruiken. Een droge huid kan jouw huid type zijn maar kan bijvoorbeeld ook veroorzaakt worden door de verwarming die aanstaat in huis. Je voelt dan je huid trekken. Een tip: start met de Hydrating Serum Layering Routine van IK Skin Perfection en verzorg je huid zodat deze weer fijn aanvoelt.

Start jouw Hydrating Serum Layering Routine

Een huidverzorging routine, daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? Als je elke dag deze routine in de ochtend of avond aan jouw bezigheden toevoegt, is het zo gedaan. En een goede huidverzorging is nu eenmaal ontzettend belangrijk.

Met het nieuwe IK Skin Perfection Hydrating Serum Layering Routine set hydrateer je de normale, vochtarme en droge huid. Start jouw routine met de Prebiotic Spray+, breng daarna in laagjes de serums aan op je huid. Begin met de Glycol Acid+, daarna de Hyalaron+ en als laatste de Micrbiome+. Met deze hydratatie magneet zorg je ervoor dat je de vochtbalans in de huid wordt hersteld en ga je de fijne ouderdom lijntjes tegen

Prebiotic Spray+ Barrier Biotic Mist

Je start jouw routine met de Prebiotic Spray+. De Prebiotic Spray+ is een verfijnde mist die de huid voorziet van een onzichtbare sluier die de huid barrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert ter voorbereiding op de serums.

Prebiotic Spray+ bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarbij bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom. 

Prijs: €24,95. 75ml

Hydrating Serum layering Routine prebiotic spray

Daarna breng breng je de 3 serums aan op je huid

Daarna breng breng je ,in laagjes, de serums aan op je huid. Je begint met de Glycerol Acid+, daarna de Hyaluron+ en als laatste de Micrbiome+.

De Glycol Acid + Stimulating Serum

Glycerol Acid+ is een geconcentreerd stimulating Serum op basis van 15% Glycolic Acid. Door de huid verbeterende dieptewerking is Glycol Acid + breed inzetbaar. Het verbetert de algehele huidconditie en helpt bij de aanpak van verschillende huidproblemen. Dat maakt Glycol Acid + geschikt voor praktisch iedere huid. 

Prijs: €8,35. 3ml | €19,95. 10ml | €76,95. 50 ml

De Glycol Acid +  Stimulating Serum

Hyalaron+ Hydrating Firming Serum

Hyalaron+ hydrateert maximaal, geeft een liftend effect en accentueert de gezichtscontouren. Door de intensieve en constante hydratatie worden tekenen van uitdroging en expressielijntjes zichtbaar minder. Ook wordt het risico op huidirritatie, veroorzaakt door gebrek aan vocht, verminderd, Hyalaron+ is de ultieme dorstlesser voor elke huid. 

Prijs: €7,85. 3ml | €17,95. 10ml | €65,95. 50ml

Hyalaron+ Hydrating Firming Serum

Microbiome+ Barrier Biotic Serum 

Met de Microbiome+ Barrier Biotic Serum pre-en probioticaformule overlaat je je huid met probiotica (gezonde bacteriën) en prebiotica (voeding voor gezonde bacteriën). Hierdoor krijgen de slechte bacteriën geen kans op zich te settelen of te vermenigvuldigen. Het is een optimale bescherming voor een gehydrateerde en gezonde huid. 

Prijs: €8,00. 3ml | €18,95. 10ml | €69,95. 50ml

Microbiome+ Barrier Biotic Serum 

Koop de Hydrating Serum layering routine set of een van de andere huidverzorging serum sets van IK Skin Perfection hier.

IK Skin Perfection koop je ook online bij bol.com

Wat is IK Skin Perfection

IK Skin Perfection zijn natuurlijke huidverzorging producten die je misschien al wel kent van scrub of body lotion. Ik ontving de Hydrating Serum layering routine set en gebruik deze dagelijks, Helemaal nu thuis de verwarming toch aan staat, merk ik dat de huid van zijn gezicht droger is. Deze Hydrating Serum layering routine set werkt heel makkelijk en is erg fijn in gebruik. Je bent zeker niet langer dan anders bezig ’s avonds voor het slapen gaan of ’s morgens na het opstaan.

Vergissen in de serums kan niet

Op de verpakking staat heel duidelijk de G,H en M en mochten de flesjes eens door elkaar staan, dan weet je dat je het alfabet gewoon moet volgen. Maar ook aan de serum merk je de volgorde. De Glycerol Acid+ is vloeibaar, de Hyalaron+ iets vaster en de Microbiome+ Barrier Biotic Serum is stroperig. De serums en mist zijn geurloos. Met een druppel serum uit de pipet heb je genoeg voor je hele gezicht, de serum is fris en geeft je huid echt een boost. Mijn huid voelt zacht aan na het gebruik van deze set.

foto’s beeldbank, lodiblogt/gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept