BOTANIC BODY- Een bodylotion met natuurlijke ingrediënten

BOTANIC BODY- Een bodylotion met natuurlijke ingrediënten

Zorg goed voor je huid. Het hele jaar door. Verwen jezelf elke dag met een bodylotion met natuurlijke ingrediënten en creëer iedere dag weer opnieuw een euforisch moment. Met BOTANIC BODY van Ik Skin Perfection is dit een fluitje van een cent.

De kracht van BOTANIC BODY

BOTANIC BODY is een bodylotion van IK Skin Perfection en komt in de bekende stijlvolle tube die je gewend bent van dit merk. Bij IK Skin Perfection geloven ze niet alleen in de schoonheid van ieder individu, maar juist ook in
het versterken van de huidlaag door middel van effectieve huidverbeteringsproducten. En omdat onze huidlaag zeker in de winter wel wat extra verzorging kan gebruiken, is deze bodylotion een echte aanrader!

Onmisbaar binnen iedere skincare routine.

Waarom is BOTANIC BODY nu zo een fijn product? Het is 100% vegan en ontwikkeld in harmonie met de natuur, wat ook inhoudt dat de producten van Ik Skin Perfection 100% microplastic-vrij zijn. Minstens zo goed voelt het effect van deze intensief, voedende lotion op de huid, waardoorje niet meer zonder wilt.

BOTANIC BODY bodylotion van IK Skin Perfection

De natuurlijke ingrediënten van deze bodylotion

Wanneer je de tube BOTANIC BODY open maakt, ruik je meteen een hele frisse en fijne geur. Het is de unieke blend van plantaardige ingrediënten als sheabutter, natuurlijke vitamine E, PH-herstellend komkommerextracten plantaardige oliën zoals druivenpit, wortel en avocado olie die je huid een fijne zachtheid geeft.

Een aangename huidverzorging

De natuurlijke ingrediënten van BOTANIC BODY bieden een heerlijke, aangename verzorging. Verwen jezelf met deze natuurlijke ingrediënten en creëer iedere dag weer opnieuw een euforisch moment met BOTANIC BODY.

Het is een rijke, voedende lotion, voelt heerlijk aan, heeft een geweldige geur én hult de huid van top tot teen in zachtheid.

Een zachte huid

De rijke textuur van BOTANIC BODY herstelt, voedt en hydrateert de huid optimaal. De lotion is goed te doseren door de tube, smeert prettig in en wordt snel opgenomen, is niet vet en is voelt zeer aangenaam, doordat de lotion geen plakkerig gevoel achterlaat. Het resultaat is een verfijnde, zachte huid met een mooie, gezonde en diepe glans die bovendien hemels ruikt.

BOTANIC BODY is natuurlijk, vegan en microplastic-vrij

Sinds ik de BOTANIC BODY heb ontvangen gebruik ik deze bodylotion in mijn dagelijkse verzorgingsroutine en ik zie mijn huid die door de kou toch droog is geworden veranderen naar een fluweelzachte huid, met een verrijkte glans als resultaat. Ik vind de geur van de bodylotion erg prettig. De geur is fris met een hele fijne zacht luchtje die langer blijft hangen. De producten van IK Skin Perfection hebben een luxe uitstraling waardoor ze prachtig staan in mijn badkamer.

Lees ook: Deze Scrub van Ik skin Perfection, moet je echt hebben of Glow Botanica, bodylotion die kan helpen bij menstruatieklachten en overgang

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept