Native Collagen Gel van G.M. Collin- voor ieder huidtype

Nativ Collagen Gel van G.M. Collin voor lek huidtype

Denk aan je huid! Je huid heeft namelijk veel te verdragen; denk aan de wisselende seizoenen, sterke uv-straling, het gebruiken van make-up. Het is daarom van essentieel belang dat je jouw huid goed in bescherming neemt en met de juiste producten verzorgt. G.M. Collin komt daarom met de luxueuze Native Collagen Gel.

Smeren is weren met de luxueuze Native Collagen Gel van G.M. Collin.

Een Native Collagen Gel voor ieder huidtype, dat is wat G.M. Collin op de markt brengt. Naarmate je ouder wordt, zie je je huid veranderen: je krijgt een slappere huid, een rimpel hier en daar en schrale plekken. Het hoort er nu eenmaal bij. En tegenhouden, dat kunnen we helaas niet. Wél kunnen we dit met de juiste hulpmiddelen verminderen. Zo bevat de Native Collagen Gel – de naam zegt het al– collageen: een essentieel eiwit, dat samen met Hydrolized Elastine en Oligopeptide-5, zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsels. Oftewel, een onmisbaar drietal in je dagelijkse routine. Bovendien bestaat de gel uit een fijne textuur, die je moeiteloos aanbrengt op de huid en welke tevens een aangename geur en mooie glow achterlaat. Binnen no-time zie je zichtbaar resultaat. Bijna te mooi om waar te zijn, niet? 

Lees ook: De ouder wordende huid goed blijven verzorgen.

Na groot succes in Canada, nu ook in Nederland op de markt

Misschien heb je -net als ik- nog nooit van G.M. Collin gehoord. Toch is hij er al even! G.M Collin is expert in superieure huid verbeteringsproducten en bestaat al 65 jaar. Alles begon in Canada maar G.M Collin is uitgegroeid tot leider in huidverbeterende producten in heel Europa.

Hydraterende Native Collagen Gel

Of je nu een vette huid hebt, gemengd, droog of normaal. De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende condities. Zo is de gel geschikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid. En om jezelf echt even lekker in de watten te leggen, dient de Native Collagen Gel ook als verzorgend masker. Laat dat bad maar vol lopen, zet je favoriete afspeellijst op en gun jezelf wat quality-time. 

De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende condities. Zo is de gel geschikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid.

Hoe gebruik je deze Collagen Gel

Een state-of-the-art huidverbeteringsproduct, die niet mag ontbreken binnen je skincare routine. Maar hoe breng je de gel aan en in welke frequentie? Bij een vette huid: voor optimaal resultaat breng je 3 á 6 pompjes op een gereinigde huid aan. Verdeel dit gelijkmatig met lichte effleurage, niét masseren. De effleurage-techniek resulteert in een volledige absorptie in de huid. Bij een droge huid volg je dezelfde routine, maar is het van belang om na de Native Collagen Gel een voedende crème, zoals de Hydramucine Optimal Cream aan te brengen. Smeren maar!

G.M. Collin is vegan, duurzaam, dierproefvrij, microbead-vrij & groene chemie. Hier vind je alle producten van G.M. Collin.

Lees ook: Huidverzorging- hoe bescherm je wat je lief is.

foto beeldbank/ gratis afbeelding van Engin Akyurt via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept