De ouder wordende huid goed blijven verzorgen

Obagi Daily Hydro Drops voor de ouder wordende huid

Een goede verzorging van de ouder wordende huid is belangrijk. Bij het ouder worden ga je die fijne lijntjes zien in je gezicht, heb je kans op donkere vlekken maar zeker ook rimpels. Hier kan je niets aan doen, maar je kan het wel goed blijven verzorgen. Bijvoorbeeld met huidverzorgingsproducten van Obagi. Mijn ervaring lees je hier.

Verzorgingsproducten voor elk huidtype

Welke leeftijd je ook hebt, of je een ouder wordende huid hebt, een acne gevoelig ben , een jonge huid of een droge huid, elke huidtype moet je goed verzorgen. Bij Obagi Nederland koop je verzorgingsproducten voor elke leeftijd of huidtype.

Wat is Obagi

“Obagi Medical Producten® zijn speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren voor een jonger en gezonder uitziende huid en meer zelfvertrouwen.” Ook ik kan dat gebruiken. Tenslotte loop ik tegen de vijftig en merk dat mijn huid ouder wordt, er komen rimpeltjes die er eerder nooit waren, maar vooral het gebied rondom mijn ogen is mijn zwakke plek en daarom ben ik zo bij dat ik een product van Obagi mocht proberen.

Waarom Obagi Daily Hydro Drops

Wat was nu de reden dat ik met mijn ouder wordende huid koos voor Obagi Daily Hydro Drops? Door het dagelijks gebruik van dexamtason oogdruppels is de huid rondom mijn ogen erg dun. Dit uit zich door extra rimpels, maar ook door huidvlekjes die komen en gaan. Op advies van de oogarts verzorg ik deze droge huidvlekjes met vaseline, maar een serum zou hier toch ook goed voor moeten zijn. Een serum is namelijk goed ‘vet’. Deze Obagi Daily Hydro Drops zijn daarbij ook dermatologisch en oogheelkundig getest, en dus veilig voor gebruik rond de ogen.

huidproducten, antirimpel en tegen huidvlekjes

Hoe werkt deze hydro drops

Obagi Daily Hydro Drops gezicht serum kan je zowel ’s morgens als ’s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid. Door de dop los te draaien schakel je de zelfvullende druppelaar in. Door hier op te drukken komt er een druppel uit het pipet. Deze breng je met je vingertoppen gelijkmatig aan op het gezicht, hals en decolleté.

verzorging voor je huid

Mijn ervaringen met de Hydro Drops

Ik gebruik deze serum met veel plezier. En merk ook hoe goed het is voor mijn huid. Door het lange gebruik van Dexamethason oogdruppels is de huid rondom mijn ogen erg gevoelig, Gebruik ik een gewone crème dan moet ik dit goed inwrijven en dat is pijnlijk. Bij deze Hydro Drops is dat heel anders. De gezicht serum is vet maar trekt heel snel in in de huid en zonder dat ik veel hoef te wrijven. De serum heeft een subtiele frisse De huidvlekjes die voorheen ontstonden doordat de huid rondom mijn ogen te droog was, komen eigenlijk niet meer voor. Ook op de rest van mijn gezicht zorgen de Hydro Drops voor een prettig en fris gevoel. Mijn huid voelt absoluut niet droog, ondanks de kachel die thuis aanstaat en de kou buiten.

Voor alle huid types

Ik ben zeer tevreden over de Hydro Drops. Deze serum is zeker niet alleen voor de ouder wordende huid. Maar ook zeker geschrikt voor personen met een gevoelige of geïrriteerde huid. Zorg goed voor je huid, want ouder worden we nu eenmaal allemaal, maar dan wel graag met een mooie huid en vitaal!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept