Stappenplan- Thuis manicure met gelnagellak

manicure thuis, stappenplan voor nagels lakken met gellak

Je eigen manicure, thuis, dat kan met de prachtige producten van Mistero Milano. Door hun duurzaamheid, gebruiksgemak en verbluffende kleuren kan je met deze gelnagellak je nagels prachtig lakken en mooi houden voor weken.

Zorgen voor jezelf

Mooi verzorgde nagels willen we toch allemaal? Je handen en nagels zijn tenslotte je visite kaartje. Want ook al schudden we momenteel geen handen meer, je handen vallen altijd op en daarom zou je niet alleen je handen goed moeten verzorgen maar ook je nagels. Dat kan met een manicure , gewoon thuis met gelnagellak en producten van Mistero Milano.

Je eigen manicure thuis

Wil je een manicure thuis doen, dan heb je wel de juiste producten nodig. Producten die zorgen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze vind je bij Mistero Milano. Naast prachtige kleuren gelnagellak vind je hier professionele producten voor goede verzorging voor je nagels. Deze nagelproducten kan je dan ook zowel thuis gebruiken als in een nagelstudio.

Mooi gelakte nagels

Wil jij mooi gelakte nagels? Nagels waarvan de nagellak niet afbladdert en je eigenlijk geen omkijken meer naar hebt voor een week of 2-4? Dan is gelnagellak zeker iets voor jou.

Een starter set nagellak producten

Maar hoe breng je jouw manicure nu het beste aan? Hiervoor kan je kiezen voor een basis laag, gellak en top coat. Dit zorgt al voor prachtig nagels. Maar je kan nog verder gaan. Met meer producten. Hoe? Dat laat ik graag zien met de starter set die ik mocht testen.

stappenplan gelnagellak starterset

Nail prep

Start jouw manicure met Nail prep. Nail prep is een van de belangrijkste vloeistoffen die de duurzaamheid van je manicure sterk zal verhogen. Naast dat het een ontvettingsmiddel is beschermt het ook de nagelplaat tegen het overmatig uitdrogen en ruw worden na het aanbrengen van een primer.

Primer

Vervolgens gebruik je een nagelprimer. een primer is een van de belangrijkste voorbereidingen voor een manicure.  Het gebruik ervan zal de duurzaamheid van je manicure sterk verlengen. Primers voor nagels werken als een dubbelzijdige tape waardoor je manicure veel beter zal hechten aan de nagelplaat.

Base coat

Vervolgens gebruik je een base coat. Een goede base coat is belangrijk om je styling tot een succesvol einde te brengen. De onderlaag is verantwoordelijk voor de duurzaamheid van de manicure en voor de bescherming van de nagelplaat. Het kan onvolkomenheden op de nagel compenseren en versterken.

Gellak

En dan de gellak, waarom kiezen voor gellak van Mistero Milano? Deze lak heeft en hele goede pigement. Door de hoge pigmentatie van de kleuren gellak is de volledige uithardingstijd aangeraden, je hebt wel een nagel droger nodig, bij deze gelnagellak. Er zijn ontzettend veel kleuren te vinden op de site. Feestelijke kleuren met glitter, rustige kleuren als nude, maar ook hele felle kleuren. Om een gellak manicure te garanderen breng je na laatste laag kleur als laatste nog een top coat aan.

stappenplan gelnagellak

Top coat

 Een top coat is een beschermde laag waarmee je een gellak manicure afwerkt. Voor lang plezier van je mooie nagels is deze finishing touch zeker nodig.

Een nagellak droger

De nail prep en primer, lak je op je nagels en drogen snel. Bij de base coat, gellak en top coat merk je dat dit merk veelal gebruikt wordt door professionele nagelstudio’s, want voor een mooie en duurzame manicure, heb je een nageldroger nodig. Deze drie lagen hebben een uithardingstijd van een paar minuten, dus je moet echt even de tijd nemen voor je manicure, maar hebt hier dan ook weken plezier van.

nageldroger

Stap voor stap

Volg je al deze stappen, stap voor stap, dan heb je ontzettend lang plezier van de prachtige kleuren gellak. Ik ben al vaker enthousiast geweest over gellak, maar deze keer was de eerste keer dat ik gelnagelak gebruikte die echt uitgehard moest worden met een nageldroger. Ik merk wel dat het echt een kunst is om je nagels mooi te lakken en je ook even de tijd moet nemen om ze goed te laten drogen. Maar al doende, wordt het steeds beter.

Een verbluffend resultaat

Ik vind het resultaat verbluffend mooi en niet een week lang, echt voor weken. De kleuren blijven mooi en stralend, er komen geen krassen op en er laten geen stukjes los. Ik kan er alles mee doen, ze blijven netjes. En door de Nail prep en de primer weet ik nu dat ik mijn nagels goed verzorg. Met deze mooie producten heb je zo een eigen nagelstudio in huis.

manicure

Gebruik jij wel eens gellak?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. zegt:

  wat een leuke set! en ja ik gebruik regelmatig gellak omdat het A fijn werkt en B het blijft lang zitten en dat vind ik belangrijk anders heb ik al die moeite voor niks gedaan zeg ik dan haha

  1. zegt:

   🙂 daar ben ik het helemaal mee eens Rachel!

 2. Felice Veenman zegt:

  het is natuurlijk verleidelijk om het zelf te proberen…ik zou best graag weer mooie nagels willen. Maar ik ken mezelf: ik verknoei nagellak binnen 5 minuten….

 3. Ik heb nog nooit gellak geprobeerd, misschien toch eens een keer gaan doen. Sla nagellak meestal over omdat t binnen een paar dagen al beschadigd. Goed idee.

  1. zegt:

   Hier precies zo Alexandra, het lukte bij mij nooit om ze mooi te houden en nu zit het gewoon weken goed en denk ik op een gegeven moment, ik haal het er maar af, want ik wil een andere kleur 🙂

 4. zegt:

  Dat klinkt erg goed. Door mijn werk kan ik geen nagellak dragen, anders had ik vast zo’n set gehad

  1. zegt:

   Ik ben ook doorgeschoten hoor, voorheen mocht ik nooit lange nagels of lak op voor mijn werk en daarom nu eigenlijk soms te lange nagels voor het gewoon, beetje compensatie 😉

 5. Ik houd en krijg mijn nagels nooit mooi lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept