Geen zon- krijg toch een zomers kleurtje op je gezicht

Zo kan je zorgen voor een gezonde kleur op je gezicht zonder zon

Een zomers kleurtje op je gezicht dat willen we vaak wel, maar de hele dag in de zon zitten niet. Ook is het na de winter fijn om een beetje kleur te hebben, al is de zon nog niet zo fel. Hoe kan zorgen voor een beetje kleur op je gezicht? Je leest het hier.

Je gezicht wat aandacht geven

Na de koude winter maanden, heb je vaak een bleek gezicht. Je mist vitamine D en hebt al lang geen zon gezien. Nu ben je misschien niet zo enthousiast om meteen in de zon te gaan zitten als deze schijnt of kan je er slecht tegen. Maar wil je wel graag dat gezonde kleurtje op je gezicht. Een beetje kleur kan net even dat goede gevoel geven. Hoe zorg je nu voor een beetje kleur op je gezicht?

Kies voor een gezichtsbruiner of make-up

Je hoeft niet uren in de zon te zitten om toch een gezond kleurt op je huid te krijgen. Natuurlijke schoonheid komt van binnenuit, maar we mogen deze natuurlijk best een beetje helpen. En met de juiste huidverzorging en huidproducten kan jij zelf een gezonde look creëren.

Een gezichtsbruiner

Ben jij niet van de make-up, maar wil je wel graag een gezonde kleur op je gezicht kies dan voor een gezichtsbruiner. Je kan natuurlijk kiezen voor een zonnebank, maar veel mensen hebben wel kleur op de armen en benen, maar gaan liever niet te lang met hun gezicht in de zon zitten. Met de beste gezichtsbruiner geef je jouw huid een gezonde kleur en behoud je jouw natuurlijke schoonheid. Een gezichtsbruiner geeft niet alleen een gezonde kleur aan je gezicht, het trakteert jou op vitamine D en helpt ook bij stress en depressie.

Of kies je voor make-up

Nu is er natuurlijk, net al bij de volle zon, toch ook bij een gezichtsbruiner risico op huidbeschadiging. Daarom kan je ook kiezen om jouw gezicht een gezond kleurtje te geven door het gebruik van make-up. Make-up producten zoals een bronzer geven de huid een mooie natuurlijke kleur. Hoe kies je nou de bronzer die bij jouw huid past?

Welke bronzer past bij jouw huid

Jaren lang durfde ik geen bronzer te gebruiken, dit omdat ik me meiden herinner op school, die de verkeerde kleur op hun gezicht hadden, hier heb ik me altijd ver van weg gehouden. Maar tegenwoordig wil ik ook wel eens iets kleur in mijn gezicht en dan is een bronzer prima om te gebruiken. Kies voor een kleur die 1 of 2 tinten donkerder is dan je natuurlijke huidskleur. Hiermee krijg je toch die kleur in je gezicht en lijkt het natuurlijk, maar niet te overdreven. Een natuurlijke schoonheid!

Ga jij wel voor de zon

Ga jij liever niet met je gezicht in de zon, is er geen zon of heb je geen tijd gehad om te zonnen maar wil je wel een beetje kleur op je gezicht, kies dan voor een gezichtsbruiner of een bronzer. Hou je nu wel van zonnen, ben jij een echte zonaanbidder? Ook dan wil je zo lang mogelijk jouw natuurlijke schoonheid behouden. Zorg dan voor de juiste zonnebrandcreme. Smeer je goed in en blijf dit ook doen. Kies voor een dagcrème met SPF (Sun Protection Factor) zodat je huid gezond blijft.

Lees ook: Wat is de beste make-up voor de zomer.

Foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept