Huidverzorging: Babor Ampoule Concentrates -review

Babor Ampoule Concentrates

Ken jij Babor al? Babor staat voor effectieve formules en individuele huidverzorging en is veelal bekend door de huidverzorging ampullen. Ampullen die zorgen voor een gladde en verzorgde huid. Ik gebruikte deze al eerder en was toen enthousiast, daarom wilde ik met plezier andere ampullen reviewen, deze keer mocht ik de Babor Ampoule Concentrates Lifting en Energy proberen.

Babor Ampoule Concentrates

Babor komt met een Limited Edition. The Masterpiece Collection. Deze Babor Ampoule Concentrates collectie zijn ware kunstwerken qua uiterlijk want ze zijn gecreëerd door de Duitse kunstenaar Paul Schrader. Er zijn in totaal zes ampul kuren te volgen:

  • Energy
  • Perfection
  • Repair
  • Lifting
  • Clear
  • Hydra
The masterpiece collection

Deze ampullen, hoe gebruik je die

Ik heb de zevendaagse ampullen kuur Energy en Lifting getest. De kuur zit in een doosje in volgorde van dagen. Heel makkelijk dus. Ik gebruik ze zelf ’s avonds voor het slapen gaan. Dit omdat de kuur erg fris aanvoelt en ik dit zelf heel prettig vind na een drukke dag. Je maakt eerst je gezicht schoon, schudt de ampul en breekt de hals van de ampul met de bijgevoegde ampullen opener open. Je schenkt het concentraat in je handpalm en verdeelt het op je gezicht, hals en decolleté.

De werking van de Lifting Set

De Babor Ampule concentratie Lifting, hoe werkt het? Er zitten zeven ampullen in de verpakking. Deze ampullen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. De 4 x 3D Firming en 3 x Lift Express Ampoule Concentrates zorgen voor een strakkere, direct gladdere en jonger lijkende huid.

Deze LIFTING Set is specifiek bedoeld voor de rijpere huid met verouderingstekenen zoals verlies aan elasticiteit en spankracht. De zorgvuldig geselecteerde werkstoffen verhogen de stevigheid en elasticiteit van de huid en laten de diverse soorten rimpels gladder lijken

Hoe werken de ampullen

Ik ben erg enthousiast over de Babor ampullen. Het concentraat is erg fris, dit vind ik zelf erg prettig en dit is ook de reden dat ik het ’s avonds gebruik. Zo ga ik met een fris gezicht het bed in. Het concentraat ruikt erg lekker. Of mijn huid meer stevigheid heeft gekregen, vind ik altijd lastig te zeggen. Mijn huid voelt in ieder geval zacht aan, dus werken doen de ampullen zeker.

Babor Ampoule Concentrates Energy Set

De Babor Ampoule Concentrates Energy Set is een echte energieboost voor de vermoeide huid en dankzij de nauwkeurige combinatie van Algae Vitalizer en Multi Vitamin zorgt hij binnen amper 7 dagen voor een vitalere en frissere huid. De huid wordt door de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen intensief gehydrateerd en sterker en veerkrachtiger gemaakt.

De Energy ampullen

  • 4 x Algae Vitalizer, 3 x Multi Vitamin
  • geschikt voor de  droge huid, vale huid
  • huid behoefte: vocht, uitstraling & schitteren

Mijn ervaringen met de ampullen

Ook hier geldt voor de Babor Ampoule Concentrates dat ik deze Energy Ampullen prettig in gebruik vind. Na het schoonmaken van mijn gezicht gebruik ik de concentraat uit de ampullen. De vloeistof geeft elke keer weer een heel fijn fris gevoel op mijn huid, waardoor ik het idee heb dat het ’s nachts prima zijn werk kan doen. Mijn huid voelt fris en glad aan.

ampullen

Lees ook: Een wonderserum- de 7daagse ampullenkuur van Babor.

Lees ook: DE-ITCHY+ olie voor een zeer gevoelige huid.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept