Een wonderserum- de 7 daagse ampullenkuur van Babor

de 7 daagse ampullenkuur van Babor

Je huid een extra boost geven, dat kan met de 7 daagse ampullenkuur van Babor. Deze ampullen zijn kleine wonderserums, de verschillende ingrediënten in hoge concentraties verzorgen als ampullenkuur namelijk voor het gezicht en decolleté. Het is een mooie gift set om te geven of te krijgen.

7 daagse ampullenkuur

Babor staat bekend als internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica. Zo hebben ze alles voor het reinigen van het gezicht, make-up, gezichts- en lichaamsverzorging en verschillende productlijnen met onder anderen deze ampullenkuur. Een kuur die wel gerekend mag worden als wonderserum voor de huid.

Lees ook: De spring/ summer make-up collection 2022 van Babor.

Maximale resultaten, minimale inspanning

Onlangs ontving ik de 7 daagse ampullenkuur ‘White Collection’, dit is een ampullen-cadeauset met 7 verschillende werkstof concentraten. Even zeven dagen extra zorg voor de huid! Wat zit er in een verpakking:

Dag 1: Hydra Plus- De maximale kracht van hyaluron voor maximale hydratatie van de huid. Direct meer vocht en 24 uur intensief gewatteerd voor minder rimpels.

Dag 2: Multi Vitamin- De vitamineboost geeft de verzwakte huid nieuwe energie – voor een gezonde, frisse en stralende huid.

Dag 3: Algae Vitalizer- Hydratatie en vitaliteit voor een sterk microbioom.

Dag 4: Perfect Glow- Voor een ultieme glow en gladde, vlekkeloze huid, de hele dag door.

Dag 5 Active Night- Voor nachtelijke ontspanning – werkstofpower voor een zichtbaar uitgeruste, geregenereerde en verstevigde huid in de ochtend.

Dag 6: 3D Firming- Voor gedefinieerde contouren, voelbaar meer stevigheid en minder rimpels.

Dag 7: Lift Express- De ultieme antirimpel-ampul met direct effect.

elke dag een andere ampul

De werking van de kuur

Deze kuur, met perfect op elkaar afgestemde ampullen, begint met hydratatie en opbouw. De kuur eindigt met regeneratie en definitieve anti-aging. Dit alles voor een stralende huid binnen slechts 7 dagen. De set verovert niet alleen de harten van ampullenliefhebbers, maar is ook perfect voor nieuwkomers op het gebied van ampullen.

wonderserum voor elke huidtype

De verpakking

De verpakking van de ampullenkuur is heel mooi en stijlvol en daarom ook zo leuk om te geven of te krijgen. In de verpakking bij elk ampul staat heel duidelijk de dag. Op de eerste ampul zit een grijze ampullenopener, met deze ampullenopener maak je de ampullen heel makkelijk en veilig open. Doe je het liever zonder deze opener, pak dan even een tissue, zodat je je vingers niet open kan halen. Schut de ampul en open deze met een ruk bij de onderste gekleurde ring. Het concentraat kan je dan vervolgens in de handpalm gieten en daarna aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Hierna kan je een verzorgingscrème aanbrengen. In de ampul zit meer dan genoeg inhoud om het gezicht, hals en decolleté goed te verzorgen.

Babor with love

Een wonderserum voor elk huidtype

Huidverzorging vind ik erg belangrijk en om mijn huid af en toe even een extra boost te kunnen geven, vind ik heel prettig. Deze 7 daagse ampullenkuur van Babor, is met goed bevallen. Het gaf me elke dag een heel fris gevoel op mijn huid en het serum trok goed in. Meteen na gebruik merkte ik dat mijn huid zacht aanvoelde en dat is eigenlijk langere tijd zo gebleven. Ik ben fan van deze ampullen kuur!

Meer producten van Baror vind je hier.

Lees ook: Verzorg je huid met een serum of huidolie.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept