Hydro-fushion tools- breng jouw haar in model

breng je haar in model met de babyliss Hydro-Fushion tools

Ben jij al bekend met de Hydro-Fushionlijn van Babyliss? Vorig jaar kwam de Hydro-Fusionlijn op de markt, met deze tools worden veelvoorkomende frustraties als pluizig, fijn en koppig haar getackeld. Bij Hydro-Fushion hebben ze niet stil gezeten en komen nu met twee nieuwe tools voor het haar: De Hydro-Fusion Stijltang en Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel. Wat is er zo speciaal aan deze tools en hoe breng je met gemak jouw haar in model? Je leest het hier.

Hoe werken de Hydro-Fushion tools

Ontworpen met Advanced Plasma Technology, bevatten de Hydro-Fusion tools een geavanceerd dubbel ionisch systeem dat zowel positieve als negatieve ionen combineert. Deze werken samen om de vochtbalans van het haar op peil te houden en het zo te verzorgen en pluisvrij te maken. De Hydro-Fashion tools slaan bekend om hun gebruiksgemak en zorgen er voor dat jij jouw haar in model kan brengen in no-time.

Wat is nieuw in het assortiment

Babyliss is een bekend merk in haar tools. De Hydro-Fushion tools kenmerken zich door de mooie blauwe metallic kleur. Eerder kwamen ze al met de BaByliss Hydro-Fusion föhn en Hydro-Fushion föhnborstel. Met deze haar producten ga je statisch en pluizig haar tegen. Nu komt Babyliss met twee nieuwe tools waarmee jij met gemak jouw haar in model kan brengen: BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel en de hoogwaardige Hydro-Fusion Stijltang.

Lees ook: De slimme haar tools van BaByliss- weg met pluizig of statisch haar.

Hydro-fushion tools

Wat zijn de specificaties van beide föhns

De Hydro Fushion 4-in-1 Fohnborstel:

De nieuwe BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel droogt en styled in één. Hij heeft 4 verwisselbare opzetstukken om te drogen, glad te maken, steilen of volume en vorm toe te voegen. De 4 verwisselbare opzetstukken geven jou dus de kans om jouw haar in model te brengen zoals jij wil. Of je het nu alleen droog wil maken, glad maken, stijlen of volume en vorm wil geven.

 • 1000W voor snel drogen
 • Grote ovalen keramische borstel
 • Straightening borstel
 • Zacht gladmakende borstel
 • Blaasmond
 • Advanced Plasma TechnologyTM met dubbel ionisch systeem
 • Ionen indicatielampje
 • 2 warme standen plus coolshot
 • 2,5m meedraaiend snoer
 •  3 jaar garantie

De BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel kost € 79,90 en vind je hier.

Hydro-Fashion Stijltang:

De hoogwaardige Hydro-Fusion Stijltang houdt de vochtbalans van je haar op peil terwijl je het stijlt. De Advanced Plasma Technologie gebruikt een vochtbalancerend dubbel ionisch systeem dat positieve en negatieve ionen combineert die samenwerken om het haar pluisvrij te maken en een luxueuze glans te geven.

 • Platen v.v. keramische coating
 • Advanced Plasma TechnologyTM met dubbel ionisch systeem
 • Advanced CeramicsTM opwarmsysteem
 • Ionen indicatielampje
 • 5 digitale hitte-instellingen 150°C tot 235°C
 • Automatische uitschakeling
 • 2,5m meedraaiend snoer
 • Hittebestendige map
 • 3 jaar garantie

De Hydro-Fusion Stijltang kost €79,90 en vind je hier

stijltang van Babyliss

Mijn ervaringen met de 4-in-1 föhnborstel

Het oog wil ook wat en daar zorgen ze bij babyliss wel voor. De 4-in1 föhnborstel ziet er super strak uit. Is mooi van kleur (metallic) en ligt fijn in de hand. De föhn is licht in gewicht waardoor je prima jouw haar in model kan brengen zonder een pijnlijke arm te krijgen. Door de rechte vorm is de föhn ook makkelijk op te ruimen.

Het voordeel van deze föhn vind ik de opzetstukken. Doordat je vier verschillende opzetstukken voor een föhn hebt, scheelt dit een boel ruimte in la. De opzetstukken zet je makkelijk over ( een klik op de knop) en zijn heel fijn in gebruik. De borstels voelen goed en stevig aan en gaan heel gemakkelijk door het haar. De föhn heeft verschillende standen en of je jouw haar nu alleen droog wil maken, glad wil maken, wil stijlen of volume en vorm wil geven, het kan ik een handomdraai met deze BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel.

4-in-1 fohnborstel

Als je haar maar goed zit

Babyliss, wie kent het merk niet? Het is super dat een bekend merk als dit toch steeds met nieuwe technieken komt. Met de föhns maak jij met gemak jouw haar in model. De BaByliss Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel en de hoogwaardige Hydro-Fusion Stijltang zijn twee tools die jou dagelijks kunnen helpen jouw haar in model te brengen met weinig moeite. Een ‘bad hair day’ is verleden tijd!

Alle producten van Babyliss vind je hier of koop je bij bol.com.

Lees ook: BaByliss 9000 Cordless Waving Wand- Draadloze krultang

.foto’s beeldbank/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept