BaByliss 9000 Cordless Waving Wand- Draadloze krultang

Babyliss 9000 Cordless Waving ward- De draadloze krultang

De 9000 Cordless Collection van BaByliss bestaat uit een krultang, stijltang of krultang met klem. Deze stijl en krultangen zijn makkelijk in gebruik omdat ze draadloos zijn, ze zien er stijlvol uit en komen met in een handig opbergetui. Je leest hier alles over de 9000 Cordless Waving Wand.

Als je haar maar goed zit

Hoe leuk het ook is om je haar te stijlen, velen hebben last van het snoer van de stijl of krultang. Dat is nu over met de BaByliss 9000 Cordless Collection. Jawel een stijl- of krultang zonder draad. De BaByliss 9000 Cordless Collection bestaat uit drie tangen, een stijltang, krultang en krultang met klem. Hoe werken ze en wat is mijn ervaring met de 9000 Cordless Waiving Wand. Ik geef hier een duidelijke beschrijving.

BaByliss 9000 Cordless Collection

De 9000 Cordless Collection van BaByliss bestaat dus uit drie verschillende tangen, voor stijl, slag of krul:

Cordless Straightener (draadloze stijltang)

Met deze ultra-krachtige draadloze stijltang ben je verzekerd van mooi glanzende steile lokken. Je kunt de tang na het laden ongeveer een half uur gebruiken. De draadloze stijltang is meteen warm zodat je hem aanzet en zorgt voor zacht haar, waar en wanneer je wilt.

Benieuwd naar dit artikel: Kijk dan hier

Cordless Curling Tong(draadloze krultang met klem)

Creëer jij liever een mooie krullenbos met een draadloze krultang mét klem, kies dan voor de Cordless Curling Tong. Deze krultang zorgt voor mooie krullen in je haar. Geen stopcontact in de buurt? Dankzij 40 minuten snoer-loos gebruik ben jij flexibel om toch die krullen in je haar te maken.

Cordless Waving Wand (draadloze krultang)

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm. Ideaal voor het creëren van mooie losse golven. Je wikkelt je haar heel gemakkelijk en snel om deze Cordless Waving Wand. De tang warmt snel op en de keramische coating zorgt er voor dat je haar niet beschadigd.

De BaByliss Cordless Waving Wand, koop je hier

De 9000 Cordless Waving Wand

Omdat ik zelf de 9000 Cordless Waving Wand heb mogen ontvangen zal ik deze hieronder nog even extra beschrijven en natuurlijk mijn ervaring geven over het gebruik hiervan;

Draadloze krultang

De 9000 Cordless Waving Wand is zoals al aangegeven werd draadloos, maar dat is niet het enige wat deze krultang zo goed maakt. Het beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de tang en een constante opwarming van iedere lok voor het mooiste resultaat. Door de krachtige lithium-ion batterij werkt de krultang net zo goed als een krultang met snoer.

Door de drie temperatuurinstellingen (160-170-180°C) is de draadloze krultang voor elk haartype geschikt en het biedt de beste hittebescherming. Dankzij 40 minuten snoerloos gebruik, geeft deze krultang jou de flexibiliteit om je haar te stylen waar je maar wilt. Je bent dus niet afhankelijk van een beschikbaar stopcontact in de buurt.

Voordelen van deze krultang op een rij:

 • Hij is draadloos, dus je kan overal je haar stylen. Waar en wanneer je maar wil!
 • Door het gepatenteerde Micro-Heating Matrix is de stijltang supersnel opgewarmd en blijft dit ook. Dit zorgt voor constante opwarming van iedere lok.
 • Voor ieder haartype geschikt vanwege de hoge en lage temperatuurinstellingen.
 • Lithium-ion batterij voor langdurig en krachtig gebruik.
 • Altijd veilig opbergen met de opbergetui en hittebestendige mat
 • Diameter: 28 mm
 • 3 temperatuurinstellingen: 160°C, 170°C, 180°C
 • Klaar voor gebruik binnen een paar seconden
 • Magnetisch opladen met 3 uur snelladen voor 40 minuten gebruik op de maximale temperatuur. Let op: zeker voor het eerste gebruik is het belangrijk dat je ‘m gedurende 3 uur oplaadt
 • Intelligente batterij indicator welke weergeeft hoe lang de batterij nog meegaat
 • Ultra gladde, keramische, zwevende platen zodat de stijltang soepel door je haar glijdt en je haar beschermt
 • Inclusief 2-Pin Europese en 3-Pin UK verwijderbare adaptor
 • Multi-voltage voor wereldwijd gebruik
 • De slaapmodus schakelt in na 5 minuten. De temperatuur van de krutlang wordt dan naar 120°C verlaagd. De automatische afschakeling gaat in na 10 minuten
 • Opbergetui met beschermende stof aan de binnenkant en hittebestendige mat
 • 2 jaar garantie

Informatie BaByliss

Mijn ervaring met de 9000 Cordless Waving Wand

Begin september was ik bij de VIP Night Lancering van de BaByliss 9000 Cordless Collection. Hier kreeg ik de collectie te zien, maar ook werd mijn haar prachtig gestyled met de 9000 Cordless Waving Wand. Ik koos bewust voor deze draadloze krultang omdat ik van mezelf een heel klein beetje slag heb en het leuk vind om hier af en toe meer van te maken. Nu ben ik geen ervaren föhn of krultang gebruiker, maar hier is door de 9000 Cordless Waving Wand wel verandering in gekomen. Mijn haar net zo mooi slag geven als de visagiste tijdens de VIP Night deed, dat lukt me nog niet, maar na meerdere keren gebruiken, merk ik dat ik de slag aardig te pakken heb.

Het begint met de verpakking

De verpakking van de BaByliss 9000 Cordless Collection is prachtig. Alleen de doos al straalt iets prachtigs en magisch uit. De krultang is licht en strak van design. Voor je de 9000 Cordless Waving Wand de eerste keer gaat gebruiken moet deze drie uur opgeladen worden. De kleur bij de aan en uit knop geeft aan hoever de krultang opgeladen is. Na het opladen kan je de krultang 40 minuten grbuiken. In de doos vind je ook een opbergetui, hittebestendige mat, hittebestendige handschoen en een oplader met multi-voltage voor wereldwijd gebruik.

maak je haar mooi recht
Babyliss 9000 Cordless Waving ward- De draadloze krultang

Het design van de 9000 Cordless Waving Wand

Het design van deze krultang is prachtig, mooi strak. De oplader klikt met een magneet op de tang, dat geeft echt die luxe uitstraling. Zet de 9000 Cordless Waving Wand aan, je ziet het groen oplichten en hoort een geluidje. Selectreer de temperatuur door op de knop te drukken en wacht enkele seconden tot deze warm is (het witte lichtje stopt dan met knipperen). Pak een streng haar (niet te dik), draai deze om de krultang en laat het 5-7 seconden zitten, dan haal je de streng van de krultang en probeer deze zoveel mogelijk in model te houden, hou deze dan nog heel even vast. Vervolgens laat je de streng los en gaat verder met de volgende streng. Schut je haar losjes uit na afloop en spray er eventueel een beetje haarspray in. Met de 9000 Cordless Waving Wand krijg ik een leuke slag in mijn haar, mijn haar wordt er ook veel voller van.

Deze dames laten heel goed zien dat de 9000 Cordless Waving Wand te gebruiken is voor alle haartypes:

Zo makkelijk in gebruik

De 9000 Cordless Waving Wand is ontzettend makkelijk in gebruik en dat zeg ik die normaliter vaak niet verder komt dan mijn haar wassen met een shampoo bar en heel sporadisch een haarmasker. Doordat de krultang draadloos is, kan je oo heel makkelijk de golven achter in het haar maken. Ik ben erg tevreden en merk ook hoe leuk ik het vind om mijn haar net even iets extra’s te geven. De 9000 Cordless Waving Wand is een echte aanrader!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ review

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept