Salt Of The Earth: een natuurlijke en chemicaliën vrije deodorant

Salt Of The Earth

Ben jij op zoek naar verzorgingsproducten, die natuurlijk zijn maar ook vrij van chemicaliën? Dan zit je goed met de deodoranten van Salt Of The Earth. Er is keuze in verschillende producten. Ken jij dit merk al?

Gezonder leven met Salt Of The Earth

Salt Of The Earth wil jou helpen dit jaar gezonder te leven en helpt je hierbij met de uitgebreide lijn natuurlijke, chemicaliën vrije deodorant. Deodorant is bij mij een verzorgingsproduct, dat als ik eenmaal tevreden ben, ik zo min mogelijk switch. Luchtjes of een dagcrème daar wil ik nog wel eens een ander merk voor kopen, maar deodorant, is zo bepalend en zo belangrijk dat dit goed werkt. Nu is dit een deodorant die ik wel eens zou willen proberen. Ik ben sowieso bewuster bezig met verzorgingsproducten. Zo gebruik ik tegenwoordig een shampoobar in plaats van shampoo om de plastic verpakkingen te minderen in huis. Een natuurlijke chemicaliën vrije deodorant past eigenlijk heel goed in dat gezonder en groener leven wat ik wil.

Geen chemicaliën in deze deo

En ik ben zeker niet de enige die hier mee bezig is. Een nieuwe trend die alsmaar meer Nederlanders bereikt, is het gebruik van natuurlijke cosmetica. Mensen vinden het steeds belangrijker om voor producten te kiezen die zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten bevatten en zo min mogelijk chemicaliën. Het blijkt dat vrouwen gemiddeld elke dag 12 huidverzorgingsproducten gebruikt en daarmee bloot wordt gesteld aan 185 unieke chemicaliën. Wat verschilt Salt Of The Earth dan met andere deodoranten? Deze deodoranten zijn 100% chemicaliënvrij. Dit houdt in dat ze geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan, minerale oliën en andere chemicaliën bevatten.

Een gezonde start

De deodoranten van Salt Of The Earth bevat het natuurlijke mineraalzout potassium alum, dat in Azië al eeuwenlang gebruikt wordt als natuurlijke deodorant. Het werkt door een microscopische dunne laag minerale zouten op de huid achter te laten. Deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, geven langdurig een fris gevoel en verstoppen de poriën niet. Daarnaast bevatten de verschillende scented deodoranten meer dan 15 botanische extracten en essentiële oliën. Of je nu kiest voor een zachte geur zoals lavendel en vanille of liever een frisse met meloen en komkommer, met de deodoranten ben je verzekerd van een dag zonder nare geurtjes.

De complete Salt Of The Earth familie

De complete familie Salt Of The earth deodorants bestaat uit: Unscented Classic Stick, Natural Spray en Natural Roll-On. Pure Aura Lavender & Vanilla Spray en Roll-On, de pure Aura Melon & Cucumber Spray en Roll-On. Daarnaast de Pure Balance Cedar & Bergamot Spray en Roll-On en Pure Armour For Men Spray en Roll-On

Consumentenadviesprijs: €6,99 voor de Roll-On en €8,49 voor de Spray.

Salt Of The Earth
Melon-Cucumber
Salt Of The Earth
Pure Balance

Salt of The Earth is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Jumbo, Plein.nl en de OnlineDrogist.nl

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Jouvence zegt:

    Dit zijn zulke fijne deodorants! Samen met die van de Rituals en de Lady Speed Stick mijn favoriete deodorants.

    1. zegt:

      die van Rituals ken ik helemaal niet, wat een goede tip, want die lijkt me ook heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept