DE-ITCHY+ Olie voor een zeer gevoelige huid

DE-itchy+ olie voor de gevoelige huid

Vrouwen en mannen die chemotherapie of bestraling moeten ondergaan kunnen last hebben van een zeer gevoelige huid. DE-ITCHY+ Medical Skin Oil van IK Skin Perfection, kan dan verlichtend werken. Het verzacht, kalmeert, hersteld en vernieuwt de beschadigde huid.

Oktober is de borstkankermaand

Oktober staat al jaren internationaal bekent als borstkankermaand. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen te maken met borstkanker. Deze maand wordt hier extra aandacht aangegeven. Ook Ik Skin Perfection doet mee aan het verspreiden van aandacht aan borstkanker.

Wat is DE-ITCHY+Medical Skin Oil

Onderga jij chemotherapie of bestraling, dan kan de huid uitdrogen, schilferig worden, overgevoelig zijn, geïrriteerd raken en gaan jeuken. Dit is normaliter al erg naar, maar wanneer jij behandeling ondergaat helemaal. Hier biedt de DE-ITCHY+ medical skin oil de uitkomst. Deze rijke olie is speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd) huid.

Als je een gevoelige huid hebt

Een gevoelige huid kan na een behandeling zijn, maar natuurlijk ook ontstaan door andere oorzaken. Ook dan is DE-ITCHY+ goed te gebruiken. De olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. Het verzacht, kalmeert, hersteld en vernieuwt de huid die is beschadigd door medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection

De DE-ITCHY+ kalmerende en verzachtende huidolie is een prachtig product die wordt gebruikt tijdens
de Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection.

De Award-winning Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door bijvoorbeeld medicatie of een intensief behandeltraject bij kanker, zoals chemotherapie of bestraling.

Tijdens de Medikal Reflex Treatment worden de reflex zones van het imuumsysteem geactiveerd. De massage kent geen contra-indicaties voor de behandeling. De treatment is uniek vanwege de preventieve bescherming van de huid. De focus ligt op het herstel van de huid en het behandelen van huidproblemen die zijn ontstaan als gevolg van de medische behandeling. Tijdens de Medikal Reflex Treatment worden de Medikal producten van IK Skin Perfection ingezet, waaronder de SILK+, DE-ITCHY+, RECOVER+ en LIP+.

medical olie van DE-itchy+ helpt bij de gevoelige huid door chemobehandeling

Lees ook: Silky Organic Recovery Box- bij chemo, bestraling of medicatie.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept