resultaten BBG
Gezondheid

Resultaten na het sporten? Over BBG en foto’s!

Vorige keer lazen jullie alles over mijn BBG (Bikini Body Guide) avontuur. Ondertussen heb ik 25 weken van BBG er op zitten, maar hoe ging het nou na 5 weken? Heb ik het sporten weer helemaal te pakken? Wat zijn  de resultaten en vond ik het nog leuk? Jullie lezen het hier. Volgende week het resultaat van de eerste 24 weken ( 2 volledige programma’s)

Sporten

In mei 2015 ben ik gestart met meer sporten en koos de BBG workouts van Kayla Itsines. Workouts van 28 minuten, vol speed. Workouts waar ik me helemaal in kan vinden en waar ik, drie keer per week veel plezier ( en zweet)  aan beleef. Na elke vierde week vraagt Kayla om een foto van je zelf te maken om de resultaten te zien. Na de vierde week keek ik op de foto’s natuurlijk meteen of die six-pack er al was. Deze was er nog niet, maar verandering in mijn buik en heupen zag ik al wel. Grappig zoals mijn focus( en die van de meeste, lees ik veel op Facebook en instagram) op de buik is gericht. Naast buikspieren, train je namelijk ook je armen, benen en cardio.

Zomervakantie

De zomervakantie volgde. Drie weken klimmen in het zuiden van Frankrijk. Tijdens het rotsklimmen merkte ik wel dat mijn armen sterker waren geworden. Resultaten van alle push-ups, commando’s en gewichten van de laatste vijf weken training.Het klimmen ging goed, mijn armen verzuurde veel minder en ik bleef de kracht houden om boven te komen.

Pas thuis werd ik me echt bewust van het resultaat van de workouts. Ik ging winkelen en paste een truitje aan. Tot mijn verbazing zaten de mouwen te strak om mijn arm, het was geen gezicht. Ik klaagde over de productie, ze hadden zeker niet genoeg stof. Tot ik de volgende ochtend mijn haar ging kammen. Ik droeg een hemdje en keek naar mijn armen. Wat was er met die dunne stokjes gebeurd? Ik heb gewoon arm spieren gekregen. En niet zo een klein beetje ook.

Voor en na foto’s en resultaten

Na het zien van alle voor en na foto’s van de BBG dames, was mijn sceptische blik al wat getemperd. Het zijn geen nep foto’s ( iets wat ik altijd dacht), maar vrouwen zoals jij en ik. Nu ik mijn eigen resultaat zo duidelijk zie, ben ik alleen maar meer gemotiveerd en enthousiast om door te gaan met alle trainingen.

Zijn er onder de lezers van mij  blog ook BBG-fans? Laat het me weten en wie weet kunnen we elkaar stimuleren.

foto lodiblogt

4 thoughts on “Resultaten na het sporten? Over BBG en foto’s!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *