Silky Organic Recover Box- bij chemo, bestraling of medicatie

Silky Organic Recover Box- bij chemo, bestraling of medicatie

Vandaag -1 oktober- start de borstkankermaand. Deze maand staat in het teken van extra aandacht voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte. Nu heeft IK Skin Perfection een box ontwikkeld die veilig is voor vrouwen en mannen die een chemokuur ondergaan. De Silky Organic Recovery Box. Een giftbox om te geven of te krijgen.

Oktober maand

Oktober is borstkankermaand, daarom is er deze maand extra aandacht voor de Silky Organic Recover Box. Deze giftbox van IK Skin Perfection is een giftbox met producten die uitermate geschikt zijn voor vrouwen en mannen van wie de huid door chemo, bestraling of intensieve medicatie is beschadigd!

IK Skin Perfection giftbox

Wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat, gebeurt in die tijd veel met jou en met je huid. Doordat chemotherapie en bestralingen er voor kunnen zorgen dat de huid droger wordt, zal je deze extra moeten verzorgen. Maar ook wordt de huid vaak schilferig, overgevoelig, geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid ook gaan jeuken. De producten uit de Medical Collection van IK Skin Perfection zijn speciaal ontwikkeld voor de meest kwetsbare en gevoelige huid. Om de ergste pijn te verzachten, jou een goed gevoel te geven en jouw huid te verzorgen en te kalmeren, zodat jij je stralende zelf weer voelt.

De inhoud

De Silky Organic Recover Box is een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden. Gun je zelf – of een ander- weer een momentje van geluk! De producten in de Silky Organic Recover Box zijn compleet vegan. Wat vind je nu in deze box:

SILK + 3 in 1 cleanser pH 5.0

SILK is een ultra zachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in een. Het verwijdert talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Deze milde en romige emulsie is rijk aan vitamines die de energietoevoer en nieuwe huidcellen stimuleren. Waarbij de voedende en beschermende groene cosmeceuticals zorgen voor een satijnzachte huid, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

DE-ITCHY + medical skin oil pH regulated

DE-ITCHY is een rijke olie, die speciaal geschikt is voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY + wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicalien, milieu- en weersinvloeden.

RECOVER + sensitive repairing cream pH 5.2

Een ultiem zachte en kalmerende huidhersteller die de extreem gevoelige en broze huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting geeft. RECOVER+ biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Doordat groene cosmeceuticals er voor zorgen dat de pH van de huid herstelt en zo een optimale bescherming biedt. RECOVER + herstelt, kalmeert, voedt en beschermt de huid en zorgt voor een intens gevoel van comfort en een zijdezacht resultaat.

LIP+ 100 % vegan IipbaIm

Deze lipbalm verzacht je Iippen onmiddellijk en herstelt zelfs schrale Iippen. Het beschermt
tegen uitdroging en houdt je lippen soepel. Deze ultieme veganistische balm biedt direct comfort.

smeer je huid gezond

Dé beauty box bij chemo. bestraling en intensieve medicatie

De Silky Organic Recover Box is een prachtige giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten. De producten in deze giftbox kunnen veilig en zorgeloos cadeau gegeven worden. Als mensen een zeer gevoelige huid hebben dan is er de Silky Organic Recover Box – Highly Sensitive Skin beschikbaar.

verzorgingsbox bij chemo of bestralingen

Silky Organic Recover Box (Medical Affected Skin)

Heb je iemand in jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. Deze Silky Organic Recover Box van IK Skin Perfection is te koop voor € 39,95. Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. 

Lees ook: Optimale huid en haarverzorging in de herfst.

foto beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept