Aqua mask van G.M. Collin voor een jeugdige huid

ga huidveroudering tegen met de aqua mask van G.M. Collin

Willen we het niet allemaal, een jeugdige huid houden? Natuurlijk we worden ouder, daar kunnen we niks aan doen, maar proberen om onze jeugdige huid een beetje in takt te houden, dan kan wel, bijvoorbeeld met Aqua mask van G.M Collin.

Ontgrendel de kracht van een jeugdige huid

Ben jij een huidverzorging liefhebber en ben jij in jouw zoektocht naar een jeugdige, stralende huid voortdurend op zoek naar innovatieve en effectieve producten? Dan is een natuurlijke look en een goede skincare routine waarschijnlijk ook essentieel voor jou!

De Aqua mask van G.M Collin

Het Canadese skincaremerk G.M. Collin heeft speciaal voor al die vrouwen die het nastreven van skinimalisme hoog hebben staan, Aqua Mask ontwikkeld. De Aqua Mask is een vochtmasker, doordrenkt met essentiële mineralen met een verfrissende gel textuur. Daarnaast biedt het masker intense, onmiddelijke en langdurige hydratatie, het regenereert en versterkt de huidbarrière en verzacht en herstelt zichtbaar de soepelheid van de huid.

Mijn ervaringen met dit verfrissende masker

Natuurlijk wil ook ik graag mijn jeugdige huid houden en alhoewel je ziet dat ik ouder word, ben ik echt nog wel tevreden, maar zorg ook dat dagelijks mijn huid goed verzorg. G.M. Collin is een merk die ik veel gebruik en ook over deze Aqua mask van G.M Collin ben ik weer erg tevreden.

Deze vochtmasker, doordrenkt met essentiële mineralen, heeft een verfrissende blauwe geltextuur. De kleur van de gel, doet denken aan de zee en is heerlijk fris op de huid.

Reinig je huid, breng dan een ruime, bedekkende laag gel aan op de huid en laat dit 15 tot 20 minuten intrekken, hierna de huid goed afspoelen.

Het masker biedt intense, onmiddellijke en langdurige hydratatie, regenereert en versterkt de huidbarrière en verzacht en herstelt zichtbaar de soepelheid van de huid. Doorat de gel zo heerlijk fris is, is het echt even een momentje van rust die je neemt. En doordat het doorzichtig is, kan je ook gewoon prima met het gezin op de bank zitten en ondertussen even ‘me-time’ nemen en jouw huid verzorgen. Na gebruik, voelt je huid zacht en fris aan.

Ervaar resultaat voor jouw huid met deze De Aqua mask van G.M Collin zelf. Koop het online bij G.M. Collin of o.a bij Bol.com (€ 51,95)

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt/ beeldbank The image factory/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept