Perfect verzorgde nagels met gel nagellak

Perfect verzorgde nagels met gel nagellak

Verzorgde handen en nagels, willen we allemaal. Tenslotte zijn je handen vaak je visite kaartje! Met gel nagellak geniet je zorgeloos van perfect verzorgde nagels, die wel twee tot drie weken mooi blijven. Hoe kan dit zo lang blijven zitten en hoe lak je ze netjes?

Je handen zijn je visite kaartje

Al zijn we momenteel even van het ‘geen handen’ schudden, je handen en je nagels zijn je visite kaartje. Want wie kijkt niet even snel of degeen tegen over je verzorgde nagels heeft, met of zonder een kleurtje hierop. En gebruik je nagellak dan is het fijn als deze niet na een paar dagen alweer af gaat bladderen. Want willen we niet allemaal nagellak die een aantal weken netjes blijft zitten? Gel Nagellak doet dit! Gel nagellak kan goed tegen een stootje en blijft langer zitten dan een normale nagellak.

Zorgen voor gezonde nagels

Sterke nagels, verzorgde nagels. Nagels hoeven helemaal niet ultra lang te zijn als ze er maar verzorgd uit zien. Zelf heb ik lang nagels gebeten, als ik er nu aan terug denk schaam ik me hier voor. Ik werkte in de zorg en alhoewel nagellak en lange nagels niet mochten, men zag je handen altijd. Voor mij was dit toen ook het moment om te stoppen met nagelbijten. Sinds ik niet meer in de zorg werk, heb ik vaak een vrolijk kleur nagellak op mijn nagels. Wel moet ik zeggen dat de nagellak die ik gebruik, maar kort mooi blijft zitten. Heel benieuwd was ik dan ook toen ik op gel nagellak geattendeerd werd!

Waarom gel nagellak?

De basis van gel nagellak is de synthetische stof acryl. Deze zorgt ervoor dat de gel nagellak langer op de nagels blijft zitten dan gewone nagellak. Gel nagellak kan tegen een stootje, bladdert niet af en zorgen voor sterkte, glanzende nagels. Voordeel is ook dat je langere tijd geen omkijken naar je nagels hebt terwijl die er wel verzorgd uit blijven zien.

Waar vind ik deze lak?

Wat heb je allemaal nodig voor perfecte verzorgde nagels? Op de site van Blisso vond ik gel nagellak in verschillende kleuren en van verschillende merken. Gel nagellak koop je in duo pack of los. Koop je deze los, let er dan op dat je naast een lak (step 1) ook een topcoat (step 2) koopt.

Hoe breng je de gel nagellak aan?

 • Maak je nagels eerst goed schoon met een nagellak remover.
 • Breng de gel nagellak zo dun mogelijk aan.
 • Wacht tot de lak goed is uitgehard voor je een nieuwe laag er op doet.
 • Na de tweede lak doe je nog een laagje topcoat op je nagels.
Perfect verzorgde nagels met gel nagellak

Deze nagellak kan je gebruiken

Blij Blisso verkopen ze verschillende merken nagellak. Ik heb hier twee merken van uitgetest:

Sally Hansen Miracle Gel Nagellak

Als eerst probeerde ik Sally Hansen Miracle Gel Duopack Nagellak – 620 Flushed Wanderer. Dit is een pakket met de gel nagellak en topcoat in een. Ideaal! Door ze allebei te gebruiken krijg je het beste resultaat! De gel nagellak blijft tot wel 14 dagen blijft zitten. Mijn nagels blijven er mooi en verzorgd uit zien, wat ik ook doe en welke klusjes ik ook opknap!

Perfect verzorgde nagels met gel nagellak

Sally Hansen Miracle Gel Nagellak

De Sally Hansen Miracle Gel Nagellak – 063 Frosted Berries is een prachtige kleur! Voor het resultaat van een gel manicure moet je de Miracle Gel en Miracle topcoat samen gebruiken. Doe je dit niet, dan is het resultaat niet zo mooi en zal het niet die 14 dagen goed en netjes blijven zitten.

Rimmel Super Gel Nail Polish

Ook mocht ik Rimmel super gel by kate Nail polish-051 shalow baby proberen. Ook hier telt weer dat je naast de super gel ook de Rimmel Super Gel topcoat moet gebruiken voor het beste, mooiste en langste resultaat. De nail polish en topcoat zorgen voor perfect, gelakte gel nagels. De topcoat bestaat uit twee borsteltjes in een, waardoor je met een strijk beweging je hele nagel meteen van een topcoat voorziet, dit is echt heel makkelijk!

Voor mij niets anders meer dan gel nagellak!

Ik wil graag verzorgde nagels, een leuk kleurtje hierop vind ik mooi staan. Normaal gebruik ik gewone nagellak, maar in twee dagen zie ik de eerste beschadigingen al en bladdert de nagellak af. Meestal haal ik na drie-vier dagen alles er weer af. Ik was ontzettend benieuwd naar deze gel nagellak en weet nu dat ik niet anders meer zag gebruiken.

Ook het verwijderen is kinderspel

Je moet er even rustig voor gaan zitten omdat de verschillende lagen goed moeten drogen, voor je de volgende laag er op doet. Ik wist niet wat ik zag toen na een paar dagen mijn lak nog net zo netjes op mijn nagel zat als de eerste dag. De kleuren zijn prachtig, de lak makkelijk aan te brengen en pas na een week of twee heb ik er weer omkijken naar. Het verwijderen met een remover gaat ook heel snel. Ik ben enthousiast, dat snappen jullie wel.

Giveaway op instagram

Van Blisso mag ik twee Giveaway codes voor € 30,00 stoptegoed weggeven op Instagram. Kijk op mijn Instagram @lodiblogt als je mee wil doen!

Gebruik jij al gel nagellak?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer verzoringsproducten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

 1. Caroline zegt:

  Dit is een artikel naar mijn hart. Ik hou er zo van om mooi verzorgde en gelakte nagels te hebben. Deze tips komen dus goed van pas.

 2. zegt:

  Ik heb al 2 jaar altijd gellak. Zo fijn dat het lang blijft zitten en het er altijd verzorgt uitziet. ❤️☺️

  1. Frederique zegt:

   Ik heb nooit gellak geprobeerd. Ben het wel heel erg met je eens dat goedverzorgde nagels belangrijk zijn. Handen vallen toch erg op.

 3. Leuke blog om te lezen. Ik wist niet dat gellak ook zo gemakkelijk te verwijderen was al gewone nagellak.

 4. zegt:

  Super leuke blogpost, ik hou van nagellak en verzorgde nagels en die van Sally Hanssen is echt mijn favoriet <3

  Heb je gevolgd op insta
  Liefs Dewi
  @dewivromen

 5. zegt:

  Prachtige kleur, flushed wanderer! Ik gun me hier nooit zoveel tijd voor, maar de lakjes van Sally Hansen zijn zo onwijs fijn! Bij mij blijven die altijd het beste zitten. Love it!

 6. zegt:

  jaaaa hier een sally hanson fan 😀 heerlijke lakjes die lang blijven zitten. leuke blogpost lodi!!

 7. Ik moet zeggen dat ik die lichtroze kleur bij jou heel mooi vind staan! Zelf gebruik ik nooit nagellak, maar die tint zou ik overwegen.

  1. zegt:

   Ik vind hem ook heel mooi Nicole. Het is een lichte mooie kleur, die niet echt opvalt ( die andere daar in tegen vallen wel erg op)

 8. Felice Veenman zegt:

  Gelnagellak, gewone nagel lak, ik hou ervan,maar het blijft knoeien…

 9. De laatste jaren droeg ik een tijd geen nagellak meer maar ongeveer een jaar of zo geleden ben ik terug begonnen en ik gebruik ook zo een finisher nu dan blijven je nagels langer mooi 🙂

 10. Ik liet eerst altijd gelnagels in een salon zetten, maar na corona eigenlijk niet meer. Ik gebruik tegenwoordig de gellak van Oriflame, blijft met gemak tot 10 dagen perfect zitten! Ik vind verzorgde handen inderdaad ontzettend belangrijk, dit heb ik meegenomen van mijn kassawerk in een kledingwinkel haha, dan zijn je handen toch wel belangrijk!

 11. zegt:

  Fijn dat je zo tevreden bent. Bij mij blijft alleen echt gel of gellak voor een UV lamp goed zitten. En dat is zelf niet goed te verwijderen helaas.

 12. zegt:

  fijn dat je er zo tevreden mee bent. als ik een tip mag geven: volgende keer misschien nog een laag opbrengen, dekt het beter. voor de rest zijn het allemaal erg mooie kleurtjes

 13. Fijn dat je hebt gevonden wat het beste werkt voor jou! Nu kun je weer fijn experimenteren met kleuren. Als je dat al doet 🙂

 14. Mieke | Miek's Mind zegt:

  Ik doe eens in de zoveel tijd mijn nagels voorzien van gellac. Tussendoor gebruik ik ook gewone nagellak want die heb ik ook nog erg veel

  1. zegt:

   Dat heb ik ook, ik heb zoveel kleuren, maar als de ‘gewone’ op zijn dan alleen nog de gellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept