Waarom is een bedelarmband zo populair? Kies jouw sieraad

Bij een bedelarmband kies je jouw eigen persoonlijke bedeltjes

Heb jij al een bedelarmband? Deze armbanden zijn ontzettend populair en dat is logisch want de bedeltjes die er aan hangen kunnen heel persoonlijk zijn en dat maakt van dit sieraad een heel speciaal cadeau voor jezelf of om weg te geven. En door meerdere armbanden te kiezen, kom je weer helemaal in de Boho stijl terecht. Waarom is een bedelarmband zo populair en waar shop je deze?

Creëer de boho stijl met sieraden

Armbanden, je kan er niet genoeg van hebben, dat ben je vast met me eens. En wanneer je net zo dol bent op de bohemian stijl als ik, heb jij waarschijnlijk ook meer dan een sieraad om jouw arm hangen. Draag jij graag elke dag dezelfde sieraden en wil je deze niet elke keer af doen tijdens het douchen of het zwemmen dan zijn RVS sieraden ideaal. RVS verkleurt niet, roest niet en geeft niet af op de huid. Dus heb je een gevoelige huid, of wil je graag je sieraden altijd om houden? Ook met zwemmen, douchen en slapen? Ga dan voor RVS en geniet levenslang van dit oersterke materiaal.

Sieraden voor dames

Kijk ik voor sieraden dan kijk ik meteen bij sieraden dames. Maar hoe leuk is het om samen met je dochter dezelfde sieraad te dragen? Steeds vaker zie je bij armbanden de keuze om deze in een kinderen maat of volwassen maat te bestellen. Leuk, zeker ook met een bedelarmband. Bij KAYA sieraden zie je het al aan de bedeltjes. Sommige zijn echt voor de jonge dames en andere kunnen weer prima voor de volwassen vrouw.

Bedelarmband

Een bedel armband stond altijd nog op mijn lijstje. Bedelarmbanden worden vaak gedragen om uiting te geven aan een persoonlijke stijl, als symbolisch gebaar maar ook om sentimentele redenen. Dat is ook de reden dat de bedelarmband zo populair is. Want hoe graag dragen we niet een sieraad met een speciale betekenis. Zo draag ik zelf een armband met de geboortestenen van de jongens en een armband met een hartje, waarvan mijn moeder een zelfde draagt. Armbanden die iets voor mij betekenen en daardoor ook van sentimentele aard zijn. Ik bestelde daarom deze keer voor mezelf een bedelarmband met vier bedeltjes die iets voor mij persoonlijk betekenen.

kies jouw eigen sieraad met de bedeltjes van KAYA sieraden

Lees ook: Een betekenisvol cadeau geven? Kies voor een sieraad met geboortesteen.

Mix en match met een sieraad

Deze bedelarmband valt in de categorie ‘Bali’ en wat zo leuk is aan dit sieraad is dat er drie verschillende modellen te koop zijn. Ik koos voor het design tubes, maar je kan ook kiezen uit mini balls en mixed balls. Hierdoor kan je dus ook kiezen voor meerdere verschillende armbanden met bedeltjes om jouw arm. De armband is geregen op extra sterk juweliers elastiek, hierdoor past het om iedere pols. Te leuk dus om een armparty te maken! Mix en match met verschillende armbandjes en verschillende bedeltjes. Laat jouw kinderen eens een bedeltje voor jou uitkiezen. Want wat vinden zij nu echt bij jou passen. En liever een bedeltje aan een sieraad, bijvoorbeeld een ketting met de vingerafdruk van jouw kindje of een enkele letter, dat kan natuurlijk ook.

Kaya sieraden, kettingen, armbanden, ringen en meer.

Geef eens een persoonlijk sieraad

Door een bedelarmband cadeau te geven, geef je meteen een persoonlijk cadeau. Want welke bedel past nu bij diegeen voor wie de armband is? Maar ook als cadeau voor jezelf. Kies een bedeltje die jou persoonlijk iets vertelt, hierdoor wordt dit sieraad zo speciaal om te dragen. Dat de bedelarmband populair is dat is duidelijk en ik snap nu ook helemaal waardoor dit komt!

Lees ook: Hoe word je een echte bohemian.

foto’s lodiblogt/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Hele mooie cadeautip! Ik vind het zo’n mooi idee ook dat je hem over de tijd heen kunt vullen met nieuwe bedels. Ik heb er een met herinneringen van jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept