Betekenisvol cadeau- geef een armband met geboortesteen

Betekenisvol cadeau- geef een armband met geboortesteen

Zoek jij een betekenisvol cadeau voor een moeder, die net mama is geworden, of misschien al heel lang moeder is? Denk dan aan een geboortesteen armband. Een armban met een verhaal. Bij Kaya Sieraden vind je nog veel meer persoonlijke, speciale sieraden voor jezelf of om cadeau te geven.

Geboortesteen armbanden van Kaya Sieraden

Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een ‘nieuwe’ moeder, een moeder die al langer moedert, of voor een oma? Dan is een geboortesteen Armband van Kaya Sieraden het ultieme cadeau. Elke moeder wil pronken met haar kinderen. Of oma’s die met een kleurrijke armband willen laten zien hoe trots se zijn op hun kleinkinderen. Een geboortesteen armband is een betekenisvol cadeau en ook kleurrijk want wist bij dat elke maand zijn eigen kleur steen heeft?

Elke moeder wil pronken met haar kinderen. Of oma's die met een kleurrijke armband willen laten zien hoe trots se zijn op hun kleinkinderen

Een sieraad met een verhaal

Het mooie aan een geboortesteen armband is dat dit niet alleen een mooi sieraad is, maar er zit een verhaal achter. De maand waarin jouw kindje is geboren is al speciaal en nu draag je deze altijd bij je. De geboortestenen geven de armband een vrolijk en fleurig effect. En wil je nu helemaal iets unieks. Bij Kaya Sieraden kan je ook kiezen voor naast een geboortesteen nog een bedeltje hier naast te hangen. Bijvoorbeeld met de naam van jouw kindje of de eerste letter van de naam. Als dat geen betekenisvol cadeau is!

Genoeg keuze

Voor deze armband van Kaya Sieraden kan je kiezen uit drie kleuren. Goud verguld, zilver of rosé verguld. De maat van de armband is ook te kiezen en wel in armband dames, tiener, kind en baby. Zo kan je ook samen met jouw dochter een armband kopen. In de armband die ik bestelde, kunnen desgewenst vier geboortestenen geplaatst worden. Draag je nu liever geen armband, dan zijn ook genoeg andere sieraden, zoals kettingen, ringen of oorbellen waar je deze geboortesteen in kan laten plaatsen.

Lees ook: Geef een leuke sieraden set cadeau.

geef een mooi cadeau

Een betekenisvol cadeau

Deze keer bestelde ik bij Kaya Sieraden een geboortesteen armband, puur omdat ik de armband met geboortesteen ontzettend mooi vind, maar ook het betekenisvolle van de geboortesteen vind ik een mooie boodschap. Nu ben ik al langer fan van de sieraden van Kaya Sieradenen bestelde ook al eens een armband op de site. Toen met de namen van de jongens. Voor elke stijl of gebeurtenis vind je prachtige sieraden op de site. Dus of je nu iets zoekt voor de feestdagen, een verjaardag of een kraamcadeau. Hier moet je zijn.

Lees ook: Liefde in een sieraad.

Lees ook: Een mooi sieraad als cadeau voor de feestdagen of een andere gelegenheid.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept