Een mooi sieraad als cadeau bij het afstuderen- tips

Een mooi sieraad als cadeau bij het afstuderen- tips

Studeert jouw dochter dit jaar af? Gaat ze naar een nieuwe school of ben je gewoon super trots dat ze over is. Hoe leuk is het om haar te verrassen met een sieraad? Vandaag tips voor mooie sieraden als cadeau bij het afstuderen.

Sieraden als cadeau geven

Sieraden als cadeau, willen we dat allemaal niet graag hebben. En hoe leuk is het om als moeder je dochter te verrassen na haar afsturen met een paar mooie zilveren oorbellen. En als ze meer van ringen houdt, kies dan voor een blijvende herinnering aan de studietijd in de vorm van zilveren ringen.

Eindexamen cadeau

Als je kind slaagt voor zijn of haar eindexamen, hoe trots ben je als ouder dan niet en hoe leuk is het om hem of haar te verwennen met een mooi cadeau. En dat hoeft dan echt niet meteen de hoofdprijs te kosten. Tenslotte zijn de kosten voor studerende kinderen al groot zat. Vandaag deel ik een paar tips voor jonge dames, die houden van trendy sieraden.

Lange oorbellen of knopjes

Hoe was dat bij jou? Ben jij in de loop der jaren veranderd van kledingstijl of van sieraden? Ik zelf kom van veel donkere kleding en knopjes oorbellen naar nu, waarin ik de bohemian leefstijl leef, met kleding met veel kleur en prints. Maar ook met sieraden, veel sieraden. En of je nu voor subtiele oorknopjes gaat of lange chique oorbellen. Voor goud of zilver. Welke sieraden jij ook uitkiest als cadeau, in de smaak vallen doet het altijd.

Een mooi sieraad als cadeau bij het afstuderen- tips
Een mooi sieraad als cadeau bij het afstuderen- tips

Overdag en avond

Nu hoef je natuurlijk niet de hele dag dezelfde sieraden te dragen. Daarom is het leuk om setjes oorbellen te kopen. Deze kan je in meerdere gaatjes dragen, mocht je dit hebben. Maar je kan ook kiezen voor overdag subtiele oorknopjes en ’s avonds – als je naar een feestje gaat- voor langere statement oorbellen. Juist het kunnen combineren en afwisselen maken van sieraden een leuk cadeau om te geven bij het afstuderen, overgaan of welke gelegenheid dan ook.

Een mooi sieraad als cadeau bij het afstuderen- tips

Een blijvende herinnering

Ook een heel mooi cadeau om te gegeven is een ring. Geef je dochter een mooie zilveren ring voor haar afstuderen en ze heeft een blijvende herinnering aan haar schoolperiode. En of je nu kiest voor een minimalistische ring of een statement ring, het zal altijd in de smaak vallen. Een ring van zilver is natuurlijk een heel mooi en persoonlijk cadeau en daarom het ideale cadeau voor een mijlpaal, als afstuderen of overgaan.

Of een zilveren of gouden armband

Misschien houdt jouw dochter niet van ringen of oorbellen dan kan een ketting of armband natuurlijk ook een mooi cadeau zijn voor het afstuderen of andere gelegenheid.

Niet alleen voor het afstuderen

En dat is het misschien ook wel, want een cadeau geven bij afstuderen is heel normaal, maar na dit rare jaar, waarin kinderen zoveel online lessen hebben moeten volgen, vrienden zo lang niet zagen, zoveel plannen niet doorgingen. Verdienen zij ook niet een cadeau? Ook voor hen is een sieraad natuurlijk een mooi cadeau om te geven en een blijvende herinnering aan dit rare jaar.

foto’s lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Lindaschrijfthetop zegt:

    Wat een leuke afstudeer tip. Mijn dochter is volgend jaar aan de beurt, ik ga de tip onthouden.

  2. Wat een mooie oorbellen. De dochter van een vriendin is geslaagd en misschien dat ik deze voor haar ga kopen. Ze heeft het verdiend na een jaar keihard bikkelen.

  3. zegt:

    Mooie sieraden. Toen ik mijn eerste HBO diploma behaalde, kreeg ik van mijn ouders en oma een prachtige (en onwijs dure) ketting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept