Beebie & Kids 2dehands kleding koop je online

veebies & Kids Kinder en babykleding tweedehands

Vrolijke groen en roze zijn de prachtige kleuren van de webwinkel van beebie & kids. een overzichtelijk site met een groot aanbod. En niet alleen tweede hands kleding, ook speelgoed, accessoires en meer. En alles betaalbaar!

Beebie & Kids

Bij Beebie & Kids kun je terecht voor betaalbare, tweedehands babykleding en kinderkleding in maat 44 t/m 140.  Maar ook Kleding accessoires en kinderaccessoires,knuffeldoekjes, knuffels en speelgoed vind je bij deze shop. Vooral baby kleding gebruik je maar kort, dus waarom deze niet tweedehands kopen. Bij beebie & kids valt meteen de mooie kerstkleding op die op de home pagina van de website staat.

Nu voor de feestdagen

Deze staan nu natuurlijk op de site van beebie & Kids voor de komende feestdagen, maar kijk je verder zie je leuke kinderkleding. In het duidelijke overzicht met merken kan je heel gericht zoeken op een bepaald merk. Merken als Feetje, bambam, bambino of Little Boy-Girl star zie je voorbij komen,  De foto’s van de kleding en speelgoed zijn duidelijk, dus weet je goed wat je koopt.

Duidelijke onderverdelingen op de site

De website van beebie & Kids is dusdanig duidelijk ingericht, dat je in de header al kan zen wat er allemaal te kopen is. Ga je bijvoorbeeld op meisjes staan dan verschijnen er allemaal kledingstukken die je op maat en kleding kan zoeken, dus je hoeft geen hele pagina’s door voor de goede maat. je bent meteen op de juiste site. Er is ook een onderverdeling in zomer of winterkleding, ondergoed etc.

Naast kleding vind je op de site van Beebie & Kids speelgoed (ook op leeftijd onderverdeeld), knuffeldoekjes in alle vormen en maten, maar ook zwemkleding, zwemband of vleugeltjes.

Lees ook: Kinderkleding trends voor de herfst en winter.

De dames achter de webshop

Sandra en Linda zijn beste vriendinnen en samen zijn ze in 2006 gestard met een tweede hands webwinkel in baby en kinderkleding. Sinds het voorjaar van 2016 hebben ze de naam van hun site veranderd in beebie & Kids.

Het begon als een hobby

Begonnen ze de shop als hobby omdat ze het zonde vonden om goede baby en kinderkleding op zolder te laten liggen zijn ze al snel professioneel geworden en hebben nu een webwinkel van formaat ‘beebie & Kids’. Naast dat Sandra en Linda een stukje bijdrage aan de samenleving door kleding een tweede kans te geven steunen ze ook het goede doel ‘Wings of Support’. Ongeveer een keer per twee maanden doneren zij spullen die ze niet gebruiken voor de webwinkel aan Wings of Support. Deze organisatie zorgt ervoor dat kleding, speelgoed, knuffels en andere spullen door middel van stewardessen en vrijwilligers bij een project op plaats van bestemming komt waar KLM op vliegt.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto gratis afbeelding van Jill Wellington via Pixabay

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Dat klinkt als een mooie organisatie! Fijn dat er ook een goed doel mee gesteund wordt.

    1. Zeker weten, zo komen tweedehandskleding nog goed terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept