Interieur

Slapen onder een Star Wars dekbed

Een dekbed van Star Wars, hoe leuk is dat. Willen jouw kinderen hier ook wel onder slapen? Een stoer dekbed, van goede kwaliteit.  Maar ook voor jezelf is een goed dekbed niet verkeerd.Waar vind  je deze?

Keuze voor bed

In wat voor bed slapen jullie kinderen? In een peuterbed, mee groei bed, hoogslaper of gewoon een persoons bed. Het is belangrijk om een bijpassend dekbed bij het bed te kopen. Want is deze te klein, dan heeft je kindje het koud en is deze te groot misschien weer veel te heet. Daarbij wil een kind natuurlijk ook een mooi dekbedhoes hierbij  Deze vind je onder anderen bij dekbed-discounter.nl. Hier hebben ze een ontzettende grote keuze aan super leuke dekbedden.

Star wars en meer

Zowel voor volwassenen als voor kinderen heb je grote keuze aan dekbedden bij Dekbed-discounter.nl. Van mooi klassieke tweepersoons dekbedden tot afbeeldingen van Dubai. Kinderdekbedden met sterren, cup cakes of voetballen.  Er is heel veel keuze in overtrekken met Frozen, Spiderman, Cars, minions, Superhelden en dus ook Star Wars. Voor de oudere kinderen zijn er ook hele leuke dekbedden met London of Paris. De jongste koos voor Star Wars. Groot fan is hij hier van en wat is nou mooier om hier onder te kunnen slapen. Darth Vader en zijn handlangers staan klaar om de strijd aan te gaan met het kwaad! De lichtsaber helpt hen daarbij.Het overtrek wordt geleverd met een bijpassend kussensloop voor een prachtige complete set.

starwars

100% katoen

Het dekbedovertrek van Star Wars werd super snel geleverd. De kleuren zijn heel mooi en de achterkant heeft een andere plaat dan de voorkant. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen wat heerlijk licht en zacht aanvoelt. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. De onderkant van het dekbed zit met knoopjes vast waardoor het makkelijk is om het dekbed in de overtrek te krijgen.

star wars

Meer dan dekbed overtrekken

Bij dekbed-discounter vind je meer dan Kinder dekbedden. Of Star wars. Je vindt hier ook hoeslakens, dekbedden, boxspring of matrassen. Ben je net als ik zoekende naar een dekbedovertrek of meer, neem dan zeker eens een kijkje in de grote collectie bij deze webwinkel.

foto lodiblogt/ pixabay/ /Disclaimer

Meer artikelen

8 thoughts on “Slapen onder een Star Wars dekbed”

  1. Mijn twee zonen hebben ook geen echt grote kamer. Dat maak het zeker lastig waneer een bureau moet komen. Vroeger wilden ze perse een bepaald dekbed hebben. De laatste tijd wel minder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *