Oneindige liefde samen in een sieraad

oneindige liefde laten zien in een sieraad

Oneindige liefde, hoe mooi is dat? En hoe mooi is het om het symbool van oneindig  in een  sieraad te hebben? Want dat ik van mijn jongens hou, dat weten ze wel en nu kan ik het ze nog laten zien ook. Hoe? Door het dragen van een sieraad.

Naamsieraden in verschillende vormen

Kennen jullie Names4ever? Names4ever is de specialist in naamsieraden. Op de website vind je ontzettend veel verschillende sieraden. Naamkettingen, mama sieraden, familie sieraden en liefde sieraden. De naamketting is ontzettend ‘hot’ en overgewaaid van uit de USA waar je beroemdheden al langer met dit sieraad ziet lopen. Een naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een naamketting met twee namen, kan dat ook! Alle naamkettingen worden gepersonaliseerd, omdat er vele keuzes zijn uit letters. Ook kan de keuze gemaakt worden uit een goude of zilveren naamketting.

Infinity voor oneindige liefde

Mijn keuze van sieraad is uiteindelijk een infinity armband geworden. De betekenis van infinty spreekt mij erg aan. Infinite betekent oneindig in het Engels en het Infinity symbool van oneindig is wereldwijd bekend. Oneindige liefde, vriendschap, gezondheid, leven en nagedachtenis. Daarnaast staat dit oneindig teken symbool voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid. Deze betekenis spreekt me aan, maar ook het woordje ‘love’ in de armband, vind ik mooi en passend voor de liefde voor mijn jongens.

Mijn armband vol liefde

Een paar dagen na bestelling kreeg ik mijn armband thuis. Verpakt in een prachtig doosje. Dit vind ik zelf altijd erg leuk, omdat er duidelijk aandacht aan de verpakking is besteed. Ik was meteen gecharmeerd van de armband. Hij is mooi, voelt heel licht aan op je arm en is subtiel. De namen van de jongens staan klein op het sieraad. Ik zelf vind dit erg mooi, omdat ik van dat kleine subtiele hou. Bij de bestelling kon ik kiezen uit een armband van 18 of 21 cm. Door de open schakel is de armband gemakkelijk in lengte verstelbaar. Het infinity teken is 34 x 15 mm groot. Omdat ik dunne polsjes heb, koos ik voor 18 centimeter, dit was een goede keuze. De armband past mooi en doordat de hanger licht is verschuift het niet en blijft het infinity teken op mijn pols liggen en zakt niet naar beneden.

liefde
liefde

zoveel keus, wat kies jij?

Naast kettingen en armbanden, in alle vormen en soorten, zijn er bij Names4ever ook vriendschapsringen te koop. Ook hier kan natuurlijk weer een naam in gezet worden. Je vind hier ook hangers  met dieren, sterrenbeelden of sportsieraden. Ook is er gedacht aan kindersieraden, herensieraden, communie sieraden en pink ribbon sieraden.

Ik koos voor het subtiele, maar er is zoveel te vinden wanneer je liever de namen groter zou willen hebben. Ook kan de er gekozen worden voor wel of geen zirkonia. Mocht jij iemand willen verrassen of zelf graag een sieraad cadeau krijgen ( denk aan Moederdag) dan zou ik zeker een kijkje nemen op de site van Names4ever.

mama-sieraden mama sieraden

naamketting-sieraden naamketting

foto’s lodiblogt/ beeldbank/ gratis afbeelding van Alejandro Tuzzi via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooie armband. Die zou ik wel voor Moederdag willen krijgen. Even een hint sturen naar mijn vriend

  1. zegt:

   Je hebt helemaal gelijk! Ik ben er ook zo blij mee. De jongens vinden het ook heel stoer dat ze nu op ‘mijn arm’ staan geschreven 🙂

 2. Ik vind het heel mooi. En een prachtige manier om je kinderen bij je te dragen. En het is gelukkig geen tattoo.

  1. zegt:

   Dankje! En dat was nou dat was precies mijn reactie! 🙂

 3. zegt:

  Heel mooi! Ik had eens kettinghangertjes in de vorm van een baby met de namen van mijn jongens erop. Toen ik er een bij wilde bestellen waren ze niet meer leverbaar. Een armband is ook superleuk!

  1. zegt:

   Oh, hangertjes zijn ook leuk! En met een baby +naam is mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept