glazen nagelvijl, elektrische nagelvijl
Beauty

Handen en voeten zomer klaar? Een elektrische nagelvijl

Die mooie zomerse dagen die we afgelopen week hadden, deden de winterlaarzen de kast in gaan en de slippers weer tevoorschijn komen. Onze nagels hebben weer aandacht nodig. Gebruik daar eens een elektrische nagelvijl voor! 

Nagelbijten af

Sinds ik niet meer nagelbijt, of eigenlijk was het meer nagels erg kort houden. Verzorg ik mijn nagels heel goed. Ik vijl ze mooi met een glazen nagelvijl en lak ze geregeld met een leuk vrolijk kleurtje. Dit komt nog een beetje uit de tijd dat ik in de zorg werkte. Toen mocht ik nooit lange nagels en ook geen nagellak op. Omdat dit nu wel kan, overdrijf ik het af en toe wel eens een beetje en zijn ze wel erg lang en erg gekleurd.

Lees ook: Waarom je beter een glazen nagelvijl kan gebruiken.

Klimmen en nagels

Zowel mijn vinger- als teennagels krijgen elke keer weer een verzorging nadat ik geklommen heb. Juist omdat mijn vinger nagels zo lang zijn, kan je wel voorstellend dat die nooit heel uit de strijd komen na een avond klimmen. Mijn teen nagels hou ik altijd kort, omdat dit een stuk prettiger zit in mijn (strakke) klimschoenen.

Lees ook: Perfect verzorgde nagels krijg je zo!

Elektrische nagelvijl

Maar goed, de tijd van de slippers is er weer en hopelijk is dit voor lang. Dus is het ook tijd om mijn voeten eens goed te verzorgen. Niet alleen een ontspannen voeten badje of crème is genoeg. Wil je je voeten goed verzorgen en dan ook vooral de nagels van je voeten dan is een elektrische nagelvijl eigenlijk onmisbaar.

Verzorgde nagels

Met een elektrische nagelvijl zorg je binnen no-time voor gezonde en glanzende nagels. Eenelektrische nagelvijl heeft verschillende koppen, die de vinger- en teennagels een stralende uiterlijk geven. Zo heb je een vijfkop om de nagels in vorm te vijlen. Een polijstkop die imperfecties wegslijten en het nageloppervlak glad maken.

Tenslotte kun je de glanskop gebruiken om je nagels in cirkelvormige bewegingen te polijsten. Super makkelijk Bespaar tijd en haal een elektrische nagelverzorgingssysteem in huis om jouw nagels een look te geven alsof je transparante nagellak op hebt.

Belangstelling voor een elektrische nagelvijl? Kijk hier voor verschillende producten

Verzorg jij je voeten extra nu je weer meer open schoenen draagt? 

Lees ook: Handzeep van Salt of the earth- duurzaam en hygiënisch

Foto’ lodiblogt

37 thoughts on “Handen en voeten zomer klaar? Een elektrische nagelvijl”

  1. Ik verzorg mijn voeten in deze periode altijd wel meer dan in de winter. Vooral nagels lakken doe ik in de winter niet zo snel maar nu met open schoentjes vind ik dat wel zo leuk.

  2. ik vind de nagels van mijn voeten netjes houden ook behoorlijk lastig. Dat komt ook omdat mijn tenen een beetje over elkaar hangen. Dit tooltje lijkt me heel handig!

  3. Als medisch pedicure vind ik verzorgde handen en voeten inderdaad belangrijk. Of ik het met een elektrische nagelvijl zou doen weet ik zo nog niet. Dat zou ik eerst een paar keer moeten uittesten.

    Liefs, Eva

  4. WEL een tof ding lijkt mij zn elektrische vuil. Toch heb ik liever zelf en touwtjes in de hand. Een ouder werd schaartje werkt voor mij het beste

  5. Ik heb deze van Scholl nu al zo’n twee jaar en ben er eigenlijk super tevreden over! Alleen zou er nog een hulpstukje moeten bestaan voor ingegroeide teennagels te bestrijden, want daar heb ik ’t meest last van!

  6. Hoe heb je het nagelbijten kunnen laten? Zelf vind ik het vreselijk wanneer mensen open schoenen dragen en je kunt zien dat er eelt en kloven in hun voeten zitten. Bweurk!!

  7. Haha ik moet mijn voeten wel echt zomerklaar maken. In de zomer doe ik er altijd een leuk kleurtje op maar in de winter doe ik er vrij weinig mee want dan laat ik m’n nagels op m’n tenen juist even ‘rusten’. Dus we moeten weer!

  8. Hier iemand die de tanden als schaar gebruik. Heel slecht voor zowel je nagels als tanden. Als klein kind deed ik dat al. Volgens mijn moeder heb ik nooit geduimd, maar wel al als peuter op mijn nagels gebeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.