elektrische nagelvijl
Beauty Gezondheid

Handen en voeten zomer klaar? Wel met deze elektrische nagelvijl

Die mooie zomerse dagen die we afgelopen week hadden, deden de winterlaarzen de kast in gaan en de slippers weer tevoorschijn komen. Daar waar we onze handen en nagels altijd wel goed verzorgen. Worden de voeten vaak vergeten. Helemaal gedurende de winter tijd. Nu de slippers weer aan konden, merkte ik dat mijn voeten echt een winterslaap hadden gehouden. Ze hadden duidelijk zorg nodig. Mijn vingernagels verzorg ik goed met een nagelvijl, maar bij mijn teennagels vind ik dit lastig en zo kwam het dat ik op een elektrische nagelvijl stuitte.

Nagelbijten af

Sinds ik niet meer nagelbijt, of eigenlijk was het meer nagels erg kort houden. Verzorg ik mijn nagels heel goed. Ik vijl ze mooi met een glazen nagelvijl en lak ze geregeld met een leuk vrolijk kleurtje. Dit komt nog een beetje uit de tijd dat ik in de zorg werkte. Toen mocht ik nooit lange nagels en ook geen nagellak op. Omdat dit nu wel kan, overdrijf ik het af en toe wel eens een beetje en zijn ze wel erg lang en erg gekleurd.

Klimmen en nagels

Zowel mijn vinger- als teennagels krijgen elke keer weer een verzorging nadat ik geklommen heb. Juist omdat mijn vinger nagels zo lang zijn, kan je wel voorstellend dat die nooit heel uit de strijd komen na een avond klimmen. Mijn teen nagels hou ik altijd kort, omdat dit een stuk prettiger zit in mijn (strakke) klimschoenen.

Elektrische nagelvijl

Maar goed, de tijd van de slippers is er weer en hopelijk is dit voor lang. Dus is het ook tijd om mijn voeten eens goed te verzorgen. Niet alleen een ontspannen voeten badje of crème is genoeg. Wil je je voeten goed verzorgen en dan ook vooral de nagels van je voeten dan is een elektrische nagelvijl eigenlijk onmisbaar. Met de elektrische nagelvijl van Scholl Velvet Smooth zorg je binnen no-time voor gezonde en glanzende nagels. Deze elektrische nagelvijl heeft drie verschillende koppen, die de vinger- en teennagels een stralende uiterlijk geven. Zo heb je een vijfkop om de nagels in vorm te vijlen. Een polijstkop die imperfecties wegslijten en het nageloppervlak glad maken.  T

enslotte kun je de glanskop gebruiken om je nagels in cirkelvormige bewegingen te polijsten. Super makkelijk Bespaar tijd en haal dit elektrische nagelverzorgingssysteem in huis om jouw nagels een look te geven alsof je transparante nagellak op hebt.

elektrische nagelvijl

Professionele pedicure en manicure aan huis!

Hier vind je alle informatie over de nagelvijl

Verzorg jij je voeten extra nu je weer meer open schoenen draagt? 

Foto’s pixabay/groupon-samenwerking

37 thoughts on “Handen en voeten zomer klaar? Wel met deze elektrische nagelvijl”

  1. Ik verzorg mijn voeten in deze periode altijd wel meer dan in de winter. Vooral nagels lakken doe ik in de winter niet zo snel maar nu met open schoentjes vind ik dat wel zo leuk.

  2. ik vind de nagels van mijn voeten netjes houden ook behoorlijk lastig. Dat komt ook omdat mijn tenen een beetje over elkaar hangen. Dit tooltje lijkt me heel handig!

  3. Als medisch pedicure vind ik verzorgde handen en voeten inderdaad belangrijk. Of ik het met een elektrische nagelvijl zou doen weet ik zo nog niet. Dat zou ik eerst een paar keer moeten uittesten.

    Liefs, Eva

  4. Ik heb deze van Scholl nu al zo’n twee jaar en ben er eigenlijk super tevreden over! Alleen zou er nog een hulpstukje moeten bestaan voor ingegroeide teennagels te bestrijden, want daar heb ik ‘t meest last van!

  5. Hoe heb je het nagelbijten kunnen laten? Zelf vind ik het vreselijk wanneer mensen open schoenen dragen en je kunt zien dat er eelt en kloven in hun voeten zitten. Bweurk!!

  6. Haha ik moet mijn voeten wel echt zomerklaar maken. In de zomer doe ik er altijd een leuk kleurtje op maar in de winter doe ik er vrij weinig mee want dan laat ik m’n nagels op m’n tenen juist even ‘rusten’. Dus we moeten weer!

  7. Hier iemand die de tanden als schaar gebruik. Heel slecht voor zowel je nagels als tanden. Als klein kind deed ik dat al. Volgens mijn moeder heb ik nooit geduimd, maar wel al als peuter op mijn nagels gebeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *