Handen en voeten zomer klaar? Een elektrische nagelvijl

glazen nagelvijl, elektrische nagelvijl

Die mooie zomerse dagen die we afgelopen week hadden, deden de winterlaarzen de kast in gaan en de slippers weer tevoorschijn komen. Onze nagels hebben weer aandacht nodig. Gebruik daar eens een elektrische nagelvijl voor! 

Nagelbijten af

Sinds ik niet meer nagelbijt (of eigenlijk was het meer nagels erg kort houden), verzorg ik mijn nagels heel goed. Ik vijl ze mooi met een glazen nagelvijl en lak ze geregeld met een leuk vrolijk kleurtje. Dit komt nog een beetje uit de tijd dat ik in de zorg werkte. Toen mocht ik nooit lange nagels en ook geen nagellak op. Omdat dit nu wel kan, overdrijf ik het af en toe wel eens een beetje en zijn ze wel erg lang en erg gekleurd met lang houdende gelnagelak.

Klimmen en nagels

Zowel mijn vinger- als teennagels krijgen elke keer weer een verzorging nadat ik geklommen heb. Juist omdat mijn vinger nagels zo lang zijn, kan je wel voorstellend dat die nooit heel uit de strijd komen na een avond klimmen. Mijn teen nagels hou ik altijd kort, omdat dit een stuk prettiger zit in mijn (strakke) klimschoenen.

Elektrische nagelvijl

Maar goed, de tijd van de slippers is er weer en hopelijk is dit voor lang. Dus is het ook tijd om mijn voeten eens goed te verzorgen. Niet alleen een ontspannen voeten badje of crème is genoeg. Wil je je voeten goed verzorgen en dan ook vooral de nagels van je voeten dan is een elektrische nagelvijl eigenlijk onmisbaar.

Verzorgde nagels

Met een elektrische nagelvijl zorg je binnen no-time voor gezonde en glanzende nagels. Eenelektrische nagelvijl heeft verschillende koppen, die de vinger- en teennagels een stralende uiterlijk geven. Zo heb je een vijfkop om de nagels in vorm te vijlen. Een polijstkop die imperfecties wegslijten en het nageloppervlak glad maken.

Tenslotte kun je de glanskop gebruiken om je nagels in cirkelvormige bewegingen te polijsten. Super makkelijk Bespaar tijd en haal een elektrische nagelverzorgingssysteem in huis om jouw nagels een look te geven alsof je transparante nagellak op hebt.

Belangstelling voor een elektrische nagelvijl? Op Bol.com vind je verschillende vijlen en verzorgingsproducten.

Foto’ lodiblogt/ affilate link

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

34 reacties

 1. Ehm…. ik let er wel op dat mijn nagels netjes geknipt zijn en zo, maar dat is het wel zo’n beetje.

  1. zegt:

   Bij mij meestal ook hoor, maar nu gaat er ook een kleurtje op.

 2. zegt:

  Dit klinkt echt handig! In de zomer wil ik ook altijd mijn nagels allemaal wat beter verzorgen en ook een kleurtje op mijn teennagels! 🙂

  1. zegt:

   ja toch! dat heb ik ook.

 3. zegt:

  Mijn nagels breken altijd af. Ik heb mijn handen en voeten vaak maar kleine nageltjes. Maar mochten ze wat langer zijn zou het wel ideaal zijn

  1. zegt:

   Naar is dat he! Hier genoeg kalk denk ik, want ze zijn erg sterk en hard.

 4. zegt:

  Ik verzorg mijn voeten in deze periode altijd wel meer dan in de winter. Vooral nagels lakken doe ik in de winter niet zo snel maar nu met open schoentjes vind ik dat wel zo leuk.

  1. zegt:

   Dat heb ik ook, ik smeer ze nu ook veel meer in met een creme of lotion.

 5. zegt:

  ik vind de nagels van mijn voeten netjes houden ook behoorlijk lastig. Dat komt ook omdat mijn tenen een beetje over elkaar hangen. Dit tooltje lijkt me heel handig!

  1. zegt:

   dat heb ik dus ook en ben heel benieuwd of dit me helpt, omdat normaal vijlen zo een werk is.

 6. Eva zegt:

  Als medisch pedicure vind ik verzorgde handen en voeten inderdaad belangrijk. Of ik het met een elektrische nagelvijl zou doen weet ik zo nog niet. Dat zou ik eerst een paar keer moeten uittesten.

  Liefs, Eva

  1. zegt:

   O wat goed, dan weet jij er helemaal hartstikke veel van af!

 7. Ik zorg altijd voor gelakte teennagels haha.

 8. zegt:

  In de zomer zorg ik wel voor gelakte nagels en smeer ik mijn voeten ook wat vaker in. Deze vijl lijkt mij zeker wel iets om ook eens te proberen

 9. ik ben een enorme nagelbijter. baal ik zo van. maar mijn nagels breken ook snel af. mijn teennagels heb ik wel altijd gelakt in de zomer

 10. Ook ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien, zeker aan iemands handen kan je zien hoe verzorgd diegene is!

 11. zegt:

  WEL een tof ding lijkt mij zn elektrische vuil. Toch heb ik liever zelf en touwtjes in de hand. Een ouder werd schaartje werkt voor mij het beste

 12. zegt:

  Ik vind het best meevallen qua prijs, had echt gedacht dat dit duurder zou zijn!

 13. zegt:

  Qua winter of zomer is er eigenlijk geen verschil in hoe ik m’n voeten verzorg. Het ziet er altijd wel netjes uit : )

 14. zegt:

  Ik ben niet zo handig met voeten. Daarom even voor de zomer echt begint nog langs de pedicure hihi

 15. Mijn voeten daar ben ik nooit zo heel handig in. De teennagels knip ik gewoon en een lakje dr op. Soms naar de pedicure, dat vind ik dan wel fijn.

 16. Laura zegt:

  Ik heb deze van Scholl nu al zo’n twee jaar en ben er eigenlijk super tevreden over! Alleen zou er nog een hulpstukje moeten bestaan voor ingegroeide teennagels te bestrijden, want daar heb ik ’t meest last van!

 17. zegt:

  Hoe heb je het nagelbijten kunnen laten? Zelf vind ik het vreselijk wanneer mensen open schoenen dragen en je kunt zien dat er eelt en kloven in hun voeten zitten. Bweurk!!

 18. zegt:

  Ik heb altijd gelakte en verzorgde nagels, handen en voeten!

 19. Interessant! 🙂

 20. zegt:

  Haha ik moet mijn voeten wel echt zomerklaar maken. In de zomer doe ik er altijd een leuk kleurtje op maar in de winter doe ik er vrij weinig mee want dan laat ik m’n nagels op m’n tenen juist even ‘rusten’. Dus we moeten weer!

 21. zegt:

  Klinkt heel handig! Ik vind het altijd belangrijk om ook je voeten goed te verzorgen, zeker in de zomer.

 22. Hier iemand die de tanden als schaar gebruik. Heel slecht voor zowel je nagels als tanden. Als klein kind deed ik dat al. Volgens mijn moeder heb ik nooit geduimd, maar wel al als peuter op mijn nagels gebeten.

 23. Meer als nagels knippen doe ik niet hoor! 🙂

 24. zegt:

  Heel handig, al zal ik het zelf nooit echt gebruiken. Gewoonweg iets te lui voor, ik laat het doen, Ik heb er gewoonweg het geduld niet voor 😀

 25. zegt:

  Wat erg handig ding lijkt mij!

 26. Karel zegt:

  Handig artikel, bedankt voor de info

 27. zegt:

  Ik heb altijd gelakte nagels haha. Dit ding lijkt me wel ideaal!

 28. zegt:

  Ik bijt nog steeds mijn nagels grrrrr echt stom 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept