Handzeep van Salt Of The Earth- Hygiënisch en duurzaam

handzeep van Salt of the earth, 100% natuurlijke ingrediënten, navulbaar

Hoevaak heb jij vandaag je handen gewassen? Vast al heel wat keer. Was je handen, maar dan wel met Salt of the Earth handzeep. Zeep die gemaakt is met 100% natuurlijke ingrediënten. Handen wassen wordt kinderspel met de leuke verpakkingen. De zeep is navulbaar, waardoor je ook nog eens aan het milieu denkt.

Handen wassen is zo gewoon

Nooit gedacht dat we nog eens zoveel onze handen zouden gaan wassen. Natuurlijk deden we dit al wel, maar de term ‘was je handen stuk’ is de laatste jaren wel werkelijkheid geworden. Dagelijks komen onze handen in aanraking met honderden objecten, waarmee we vervolgens met onszelf en onze naasten fysiek in contact komen. De een staat er langer bij stil dan de ander, maar dat neemt bacteriën helaas nog niet bij je weg. Een grondige, reinigende handwas is daarom van essentieel belang, vooral in deze tijd waarin we goed op onszelf en elkaar moeten letten. En toch wordt het nog vaak vergeten.

Handzeep van Salt of the earth

Denk jij er elke keer aan om je handen te wassen? Met de handzeep van Salt Of the Earth wordt handen wassen een hele makkelijke gewoonte en deze zeep is nog goed voor je handen ook. Salt of the Earth biedt de perfecte steun door middel van haar natuurlijke, schuimende handzeep, dat is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit houdt in dat de handzepen geen chemicaliën bevatten, maar juist natuurlijke, botanische extracten als glycerine en plantaardige ingrediënten, zoals propyleenglycol.

Vier kleuren en geuren

De verschillende handzepen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en geuren:

  • Amber & Sandalwood;
  • Melon & Cucumber;
  • Lavender & Vanilla;
  • Peony Blossom.

Milieuvriendelijke, natuurlijke verzorgingsproducten

Gebruik jij de deodorant van Salt of the Earth al, dan weet je ook dat milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten hoog in het vaandel staat bij Salt Of The Earth. Alle producten zijn zowel veganistisch als dierproefvrij – Leaping Bunny keurmerk – geproduceerd. Daarmee is Salt Of The Earth goed voor je huid én de planeet.

Een handzeep voor ieder

De kleurrijke verpakking en beweeglijke opmaak zal jou, maar ook kinderen niet snel ontgaan. Met de handzepen wordt het voor ieder kind een stuk leuker om de handen met regelmaat te wassen. Daarnaast zijn de handzepen leuke eyecatchers binnen het interieur van je keuken of in je badkamer.

Handen wassen is een van de makkelijkste en misschien ook wel belangrijkste maatregel die je zelf kunt nemen. Dankzij de werkzame ingrediënten en volumineuze schuim, verlaten de ziektekiemen je handen en laat de handzeep een aangename geur achter. Naast het feit dat het een essentiële, hygiënische reiniging biedt, verwen je jezelf tegelijkertijd de hele dag door met kleine geniet momenten.

Milieuvriendelijke navulling

Als laatste en zeker niet het minste, heeft Salt Of The Earth voor iedere geur een concentraat refill. Middels dit duurzame concept bespaar je jezelf een rit naarbde winkel én wordt op deze manier plastic hergebruikt. Zo draag je met Salt Of The Earth bij aan een groenere- en hygiënischere wereld.

Salt of the earth handzeep koop je o.a bij Biggreensmile

De deodorants van Salt of the earth vind je onder anderen hier

Van het nuttige maar het beste maken

We moeten nu eenmaal vaak onze handen wassen en ik denk dat dit een van de dingen is die ook na de pandemie blijft. We zijn het nu zo gewend. Maar zorg dan wel thuis en op kantoor voor een goede handzeep, een handzeep zoals deze van Salt of the earth, die 100% natuurlijke ingrediënten bevat, zacht is voor de handen, veganistisch en dierproefvrij en door de navul verpakking ook milieu vriendelijk.

Lees ook: Salt of the Earth- een natuurlijke en chemicaliën vrije deodorant.

Lees ook: Duurzaam en vegan Lifestyle producten van The Gift Label.

foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept