Waarom je beter een glazen nagelvijl kan gebruiken

glazen nagelvijl

Gebruik jij al een glazen nagelvijl? Ik heb lange nagels en verzorg deze graag goed, met de nagelvijl van glazennagelvijl.nl is dat een fluitje van een cent!

Zenuwpees eerste klas

Altijd ben ik een zenuwpees geweest, ik kon er niks aan doen. Zelfs op school, als ik mijn proefwerken super goed had geleerd., Was ik nog gigantisch zenuwachtig. Later toe ik ouder werd, kon ik het aardig onder controle houden, maar nu nog heb ik wel eens buikpijn van de spanning als ik bijvoorbeeld iets nieuws moet doen. Deze zenuwen uitte zich bij mij altijd in nagelbijten. Waardoor deze erg kort en lelijk waren.

Verzorging is zo belangrijk

Net als met zoveel andere dingen, ging ineen de knop om. Ik denk dat het begon toen ik een lange reis maakte en met zoveel andere  dingen bezig was, weinig stress had, dat ik mijn nagels ineens met rust kon laten en deze de kans gaf om te groeien maar ik merkte toen wel hoe belangrijk een gele verzorging was.

Goed bijhouden

Tegenwoordig heb ik lange verzorgende nagels. Ik vind dit persoonlijk mooi. Hierdoor ben ik altijd wel met een vijl en nagellak in de weer. Ik heb ondertussen een leuke collectie aan kleurtjes. Daarnaast vijl ik mijn nagels ook veel, vooral nadat ik geklommen heb. Na het klimmen zitten er vaak wat haakjes aan en dan breng ik ze weer even een beetje in model.

Waarom een glazen nagelvijl

Omdat ik gemerkt heb dat een goed nagelvijl gewoon heel belangrijk is voor een goede verzorging van je nagels, was ik heel blij dat ik er een paar van glazennagelvijl.nl mocht proberen. Maar waarom zou je hiervoor kiezen?

 • Je nagels worden gladder na gebruik van een glazen nagelvijl dan bij bijvoorbeeld een metalen.
 • Het voorkomt bij regelmatig gebruik ongewenste nagelbreuk.
 • Ze zijn zijn onverslijtbaar.
 • En omdat ze niet poreus zijn, is deze zeer hygiënisch.
 • Zowel geschrikt voor natuurlijke- als kunstnagels.

Het assortiment

Bij glazennagelvijl.nl hebben ze verschillende nagelvijlen in het assortiment.

 • Met de hand geschilderd.
 • Met swarovski stenen.
 • Met een hardcase om mee te nemen in je tas.
 • voetvijlen
 • Curved glasvijlen.

Mijn ervaringen

Eerlijk is eerlijk, ik had nooit gehoord van glazen nagelvijlen. Ik gebruikte een metalen en moet zeggen dat ik er een aantal heb versleten, omdat op een gegeven moment het handvat elke keer los kwam. Een aantal weken heb ik de glazen nagelvijlen in huis en heb ze veelvuldig kunnen testen. Ik ben enthousiast. En merk dat mijn nagels sterker worden en niet snel breken. Ik vind het persoonlijk veel hygiënischer. Daarbij kan ik mijn nagels heel mooi in model vijlen door het handige  handvat van de curved nagelvijl. Ze zijn praktisch onverslijtbaar.

Deze met de letter L vind ik heel mooi. Dit is een praktisch onverslijtbare met de letter L in glazen Swarovski decoratie op een ondergrond die verloopt van licht naar donker roze. De glasvijl is tweezijdig te gebruiken, en wordt in een hard plastic tube geleverd, waar ik de nagelvijl ook veilig in kunt opbergen. Van elke letter van het alfabet kan je kiezen uit een aantal verschillende vijlen. Deze vijl kost €14,95. Leuk ook om cadeau te geven.

glazen nagelvijl

Curved Nagelvijl

Nieuw in het assortiment bij glazennagelvijl.nl zijn onder andere de Curved nagelvijlen met handvat.  Dit is een mooie ronde gebogen nagelvijl, met in de rand de vijl verwerkt. Door de gebogen vorm van de glazen nagelvijl ligt hij lekker in de hand. Dit wordt nog verstevigd door de enigszins stroeve handgrip. Doordat de vijl in de rand is verwerkt, en de gebogen vorm van de nagelvijl zelf, is het eenvoudig de ronde vorm van de nagel te volgen en om de nagels mooi rond te vijlen. Dit alles zonder scherpe randjes of haakjes. Tevens kan de boven en onderzijde van de vijl gebruikt worden, voor het wat grovere werk. Deze vijl kost € 14,95

De curved nagelvijl vind ik persoonlijk heel fijn in gebruik. Hij ligt heel goed in de hand  en het vijlen van de nagels gaat veel makkelijker.  Ik heb het idee dat mijn nagels gladder en steviger zijn met door het gebruik van deze nagel vijl en ik kan ze heel mooi rond vijlen door het handvat.

Een must voor mooie ronde nagels

glazen nagelvijl

Winactie

Namens glazennagelvijl.nl mag ik twee curved glazen nagelvijlen weggeven. Wat moet je doen:

 • Reageer onder dit bericht als je ook graag een glazen nagelvijl wilt proberen en wie weet kan ik jou blij maken met de gele of groene nagelvijl
 • De winactie loopt tot 14 februari 2018
 • De winnaar krijgt per mail bericht.

Gefeliciteerd Rachelle en Wies, jullie hebben een glazen nagelvijl gewonnen. Ik heb een mail naar jullie toegestuurd.

glazen nagelvijl

Foto lodiblogt/Disclaimer
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

34 reacties

 1. zegt:

  Ik was vroeger niet zo voor glasvijlen maar ben er wel aan gewend geraakt! Die ronde exemplaren zien er trouwens een stuk handiger uit dan van die platte, ik ben altijd bang die te breken 🙂 Ik doe dus graag mee met de winactie!

 2. zegt:

  Mijn nagels breken helaas altijd af. Maar ik zou graag zo’n glas nagelvijl willen uitproberen. Ik ben benieuwd. Ik doe graag mee ! 🙂

 3. Dit staat heel ver van mij af merk ik. Mooie verzorgde nagels vind ik netjes, maar zelf knip ik ze alleen maar.

 4. Hoe lang doe jij met een laagje naggelak? Is dat een week? Of moet je alweer eerder vernieuwen?

 5. Zelf gebruik ik voor een glazenvijl. Vind dat gewoon heel erg prettig werken. Wat een leuke vijlen heb je mogen ontvangen. Leuke review!

 6. Ik vijl me nagels eigenlijk nooit maar als ik het doe dan is het wel altijd met een glazen nagelvijl

 7. zegt:

  Als het jou van je nagelbijten heeft geholpen moet dat mij toch ook lukken! Deze eeuwige nagelbijter zou je dus heel blij maken ermee haha

 8. Ik ken eigenlijk alleen die kartonachtige nagelvijlen. Hoe verhouden die zich tot de glazen versie?

  1. de glazen vijl is veel en veel prettiger in gebruik. Deze is heel sterk en je merkt zoveel verschil in sterkte, maar ok in de vorm van je nagels.

 9. Ik zou willen dat ik daar zin en tijd voor had. Lekker op de bank zitten vijlen. Mijn nagels zijn niet de mooiste maar heb dan ook een job waar ik veel met mijn handen doe, typen, inpakken ,etc. Lange nagels werkt gewoon niet helaas

 10. zegt:

  Een glazen nagelvijl? Dat heb ik echt nog nooit gebruikt! Maar misschien knappen mijn nagels daar wel van op want het is echt drama 🙁

 11. zegt:

  glazen nagelvijl heb ik nodig. Wat leuk! Ik doe mee

 12. Marian B zegt:

  Nog nooit gehad een glazen, dus toch maar eens proberen lijkt me!

 13. Michelle Schoofs zegt:

  Ik ben ook een nagelbijter. Op dit moment laat ik mijn nagels met rust, maar dat kan snel weer veranderen. Als er een nagel scheurt is de kans heel groot dat ik de andere er gewoon afbijt. Daarom lijkt deze vijl de ideale oplossing! Daarom doe ik ook mee aan je winactie op instagram. Ik zou deze nagelvijl graag is willen proberen!

 14. zegt:

  Ik gebruik vaak een glazen nagelvijl. Die curved kende ik nog niet dus ik doe graag mee met je winactie.

 15. Anita H. zegt:

  Ik heb wel ervaring met glazen nagelvijlen (helaas vallen ze weleens stuk….). Ik doe graag mee.

 16. zegt:

  Wat een mooie vijlen, vooral de curved versie is heel bijzonder. Ik doe graag mee, want ik hoop dat mijn nagels er weer beter uit gaan zien!

 17. Ik gebruikte altijd een glazen vijl, maar hij ging zo vaak kapot… 🙁 Echt zonde.

 18. ik gebruik eigenlijk nooit een glazen nagelvijl maar die hierboven zien er wel fijn uit

 19. Wies van der Mei zegt:

  Met een glazen vijl heb ik totaal geen ervaring, maar misschien is dat de juiste vijl voor mij. Ik gebruik meestal een metalen vijl maar erg mooi worden mijn nagels er niet van. je begrijpt ik kom graag in aanmerking om deze glazen vijl uit te proberen.
  Verder zijn mooi van vorm.

 20. zegt:

  Ik kende deze glazen veilen ook nog niet! Ik doe graag mee met je leuke winactie! Een goede motivatie om mijn nagels netter te gaan verzorgen. Zeker met onze bruiloft op komst!

 21. Patricia zegt:

  Ik doe mee! Nog nooít een glazen geprobeerd, kan me er ook niets bij voorstellen dus wil het wel gaan uit te proberen

 22. zegt:

  Hi Lodi,
  Bedankt voor de goede tip! Ik heb een aantal glazen vijlen in huis en vindt het lastig om ze te vinden in de winkels. (een goede glazen vijl dan) Er worden zoveel glazen vijlen verkocht die het net niet zijn namelijk. Ik heb er al jaren één van Herome die echt supergoed is. Kun je deze vijlen daar ook mee vergelijken?

 23. Dorien zegt:

  Ik doe graag mee, eindelijk worden mijn nagel
  weer langer daardoor kunnen mijn nagels wel een
  glazen vijl gebruiken.

 24. zegt:

  Joh, ik wist helemaal niet dat een glazen vijl beter is! Ik doe daarom graag mee met je winactie, wie weet kan ik mijn metalen vijl dan binnenkort wegkieperen 😉

 25. Ik gebruik ook altijd een glazen vijl, echt al een jaar of 15, my god, ik word oud haha!

  1. Haha, ik wist dus helemaal niet dat dit bestond!

 26. Bodil zegt:

  Oh, dat lijkt me super fijn!
  Ik twijfel al een poosje om een glazen vijl aan te schaffen, dus ik vind je review ook erg prettig 😀
  Kleur zou me trouwens niets uitmaken, allemaal mooi vrolijk!

 27. Iris zegt:

  Ik heb heeeeel wat jaren geleden op de huishoudbeurs een glazen vijl gekocht en sindsdien gebruik ik niets anders meer, zo fijn! Maar deze curved versie lijkt me nog veel fijner, dus ik doe graag mee

 28. Een glazen vijl heb ik nog nooit gezien. Zelf ben ik regelmatig op en af een nagelbijter. Zodra er wat stress is, ga ik bijten. Hierdoor zijn mijn nagels slap en scheuren snel. Misschien ik met deze vijl mijn nagels goed leren onderhouden.

 29. Brigitte zegt:

  Zou super zijn om mijn gespleten nagels eens mooi in model te krijgen! Zou graag proberen of deze glazen nagelvijl inderdaad zoveel fijner is!

 30. Els Black-Stoker zegt:

  Ook ik ben een nagelbijter, maar zo af en toe kan ik het laten. Ik doe graag mee aan deze actie. Een extra stimulans om niet meer te bijten

 31. Danielle zegt:

  Dit zou ik graag willen proberen. ik gebruik eigenlijk altijd de karton vijlen, deze gaan op den duur stuk.

 32. zegt:

  Ik ben sinds kort ook overgestapt naar de glazen vijlen. Ze zijn beter te reinigen dan kartonnen en metalen vijlen. En de mooie roze kleur is natuurlijk ook mooi meegenomen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept