Zo goed als nieuw- waarom refurbished steeds populairder wordt

Zo goed als nieuw, kies tweedehands, kies refurbished

Waarom zou je alles nieuw kopen? In het kader van letten op je portemonnee en duurzaamheid zie je steeds meer producten die tweedehands gekocht worden. Ook mobieltjes kopen steeds meer mensen ’tweedehands’. Refurbished heet dit dan. Refurbished wordt steeds populairder en waarom ook niet. Tenslotte zijn deze producten zo goed als nieuw.

Een refurbished telefoon, waarom niet

De kinderen gaan naar de middelbare school en moeten een nieuw mobieltje of jij zoekt een nieuwe telefoon, maar hebt momenteel even minder te besteden. Dan is de iphone 8 refurbished iets voor jou. Refurbished mobieltjes worden steeds populairder. En waarom zou je ook niet voor een gebruikte iPhone 8 gaan. Deze telefoon is gereset, grondig getest, opgepoetst en waar nodig gerepareerd. Het gaat een tweede leven tegemoet en waarom niet in jouw handen?

Zo goed als nieuw, waarom niet

Zie jij het niet zitten om een zo goed als nieuw telefoon aan te schaffen, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een nieuw model. De samsung galaxy a54 5g is dan misschien wel iets voor jou. Dit is een telefoon van topkwaliteit met een extra scherpe prijs! Ook weer leuk voor de portemonnee.

Het is even wennen

We zijn zo gewend om nieuwe producten te kopen dat ik ook eerst dacht ‘refurbished, zou dat wel iets voor ons zijn?’ Want zijn deze ‘zo goed als nieuw’ producten ook wel echt goed? Gaan ze niet snel stuk of is de batterij niet snel leeg? Maar ondertussen hebben wij hier in huis al meer refurbished producten gekocht. De jongens kregen beide een paar jaar geleden een refurbished iPhone toen ze naar het voortgezet onderwijs gingen en pasgeleden kochten we nog een refurbished PS4. Ik ben altijd wat sceptisch geweest, daar zal ik eerlijk over zijn, maar ben erachter gekomen dat dit onzin is. De refurbished producten zijn goed, hebben een lange batterij duur en werken zoals een nieuw product.

Dus voortaan duurzaam denken

Refurbished, het is misschien even wennen maar omdat je weet dat de producten zo goed als nieuw thuis afgeleverd worden, weet je ook dat je goed producten koopt. En dan wel voor een vriendelijkere prijs dan wanneer je de nieuwwaarde zou betalen. Kortom: zoek je een voordeliger alternatief voor een gloednieuwe smartphone? Denk dan aan refurbished. Naast goed voor je portemonnee is het een duurzame keuze én is deze telefoon gewoon zo goed als nieuw. En sowieso is het goed om te kijken welk model goed bij jou past.

foto gratis afbeelding van Karolina Grabowska via pixabay

Disclaimer lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept