Denk aan duurzaamheid en koop tweedehands kantoorinrichting

Op zoek naar een bureau? Kijk eens bij tweedehands kantoorartikelen.

Waarom zou je altijd alles nieuw kopen? Waarom kopen we niet meer tweedehands? Het is omdenken, maar door tweedehands kantoorinrichting te kopen werk jij mee aan duurzaamheid. Goed voor het milieu en jouw portemonnee.

Geef meubels een tweede kans

We zijn snel geneigd om alles nieuw te willen kopen en wanneer je kijkt naar duurzaamheid dan valt er nog heel wat te verbeteren. Onder andere in het duurzaam omgaan met spullen. Hoewel steeds meer mensen recyclen en minder plastic gebruiken, denken we bij kantoorinrichting nog niet snel aan tweedehands. Toch kan dit ook! Zo kan je gebruikte bureaus kopen. Tweedehands bureaus die eventueel zijn opgeknapt en nagekeken en bij jouw in kantoor of thuis nog een prima tweede leven kan hebben.

Ik zoek een bureau voor mijn home-office

Of je nu thuis werkt en in jouw home-office een nieuw bureau nodig hebt of wanneer je op kantoor nieuwe werkplekken wil laten plaatsen, een tweedehands bureau is niet alleen duurzaam omgaan met spullen, je betaald ook minder dan dat je nieuw koopt.

Dat is toch perfect, gebruikte kantoormeubelen recyclen

Naast dat je een duurzaam bureau aan kan schaffen bij Office RE Furniture kantoormeubilair Utrecht, kan je hier meteen kijken voor andere items aan gebruikt kantoormeubilair. Bijvoorbeeld lampen of kantoorstoelen, maar ook kasten of vloeren. Bij Office RE Furniture hergebruiken ze kantoormeubilair. hebben kennis over levensduurverlening en recycling. Tweedehands = tweede kans!

Duurzaam omgaan met spullen

Het is zo belangrijk dat we onze spullen een tweede leven geven. En je ziet het ook steeds vaker. Er komen meer en meer mini bibliotheken in het straatbeeld, plekken waar je boeken kan ruilen. We brengen kleding die niet meer past naar de recycle bak en douchen nog maar 5 minuten. Maar ook gebruiken mensen steeds vaker een regenton in de tuin of shampoo bars in de badkamer. We zijn allemaal best bezig met duurzaamheid, maar weten vaak niet hoever dit kan gaan. Een gebruikte bureau kopen of een tweedehands bureaustoel, voor mij was het nieuw, maar ik kan alleen maar denken;’super goed dat dit bestaat.’ Dus voordat je de volgende keer een nieuw bureau koopt voor in kantoor of thuiswerkplek, kijk dan eens naar de mogelijkheden van tweedehands en wees zuinig met je spullen.

foto gratis afbeelding van Luis Ricardo Rivera via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept