Een herbruikbare drinkfles van FLASKE. Duurzaam en uniek

FLASKE- een duurzame en unieke drinkfles

Minder plastic gebruiken door geen wegwerpflessen meer in huis te halen. Een opvallende FLASKE drinkfles zal je helpen om meer water te drinken en tegelijkertijd duurzamer te worden. Te gebruiken voor koud en warme dranken en uniek door de fraaie printen!

Drinkflessen die duurzaam zijn

Eigenlijk drink ik zelf al jaren uit hervulbare drinkflessen. Dit heb ik echt mee gekregen van mijn ouders, maar ik moet zeggen dat de flessen tegenwoordig wel beter zijn geworden dan de waterflessen die ik vroeger gebruikte.

Een fles die niet lekt

Te vaak had ik een drinkfles die toch lekte. En voor mezelf let ik wel op dat, als ik mijn waterfles mee neem, deze rechtop zet. Maar mijn kinderen denken daar niet aan en hoevaak een schrift of gymspullen niet nat zijn geworden, doordat de drinkfles die ze mee hadden naar school namen had gelekt.

Nieuw school jaar nieuwe drinkfles

Nog een paar weken school en de zomervakantie gaat beginnen, wat dit ons zal brengen is nog geheel onbekend. Kunnen we naar het buitenland of blijven we in Nederland? Wat wel zeker is, is dat onze oudste zoon na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaat. Dat vraagt om een nieuwe broodtrommel en drinkfles, want na al die jaren basisschool mag er wel eens wat nieuws komen. Omdat hij onder anderen elke dag een laptop mee moet nemen in zijn tas, wilde ik wel de zekerheid hebben dat zijn nieuwe drinkfles niet zal lekken.

Duurzame waterfles van FLASKE

En zo kwam ik bij FLASKE uit. FLASKE staat bekend om hun duurzame en unieke drinkflessen. De boodschap van FLASKE spreekt mij erg aan; Leef duurzamer voor minder! De flessen zijn zowel voor warm als koude dranken te gebruiken, zijn roestvrijstaal en 100% lek-en condens vrij.

Grote keuze uit kleur en print

De fles ziet er niet alleen leuk uit door de fantastische kleuren, hij drinkt ook erg fijn door de smalle opening. De opening van de fles is breed genoeg voor ijsblokjes en gemakkelijk bij te vullen, maar smal genoeg om te drinken zonder te morsen. Bovendien is de FLASKE drinkfles ontworpen om drankjes tot 12 uur warm en tot 24 uur koud te houden. Je kan deze herbruikbare waterfles dus het hele jaar door gebruiken. 

FLASKE- een duurzame en unieke drinkfles

Een roestvrijstalen drinkfles

Deze roestvrijstalen FLASKE drinkfles maakt het makkelijk je waterfles elke dag mee te nemen, naar school, werk, sporten of op reis. Daarnaast help je meteen de planeet te redden, door minder plastic afval achter te laten. Deze drinkfles is in vele kleuren en met verschillende prints te bestellen, maar ook in verschillende maten.

FLASKE- een duurzame en unieke drinkfles

Stop het gebruik van plastic

Wil jij iedereen laten zien dat je klaar bent met eenmalig gebruik van plastic? Je kan je drinkfles ook uniek maken, voor jezelf of je bedrijf. Of wat dacht je van een (koffie) beker of food-pot voor onderweg? De kleuren zijn niet alleen fantastisch en uniek, je kan de flessen of bekers nog meer uniek maken door een naam hierop te laten graveren.

Duurzaam zijn zag er nog nooit zo goed uit!

Goed gedrag mee geven aan mijn kinderen

Ik ben echt niet iemand die denkt in haar eentje de wereld te kunnen redden, maar ik draag wel graag mijn steentje bij aan een beter milieu. Zo gebruik ik geen shampoo flessen meer maar een shampoobar en scheiden we ons afval. Wanneer ik zie dat we dan nog zo veel plastic afval hebben, ben ik blij dat we alle vier onze eigen drinkfles hebben die we elke dag gebruiken. Moet je nagaan als we dit niet zouden hebben, wat er een boel aan plastic weg zou gaan.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

De rugtas op de foto is van Bulbby, hier vind je gepersonaliseerde kleding, tassen en accessoires!

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

24 reacties

 1. zegt:

  Wat een mooie fles is dit!
  Zelf heb ik nog steeds een aantal doppers in de kast die geregeld mee gaan 🙂

 2. zegt:

  deze is leuk zeg 😀 ik heb wel aantal doppers gehad maar elke keer ging dat toch niet werken, ik drink heel veel spa rood, nou ja eigenlijk de hele dag en een paar flesjes gewoon water tussendoor en de prik gaat er snel vanaf in zoon fles en dat vind ik dan niet meer lekker

 3. zegt:

  Prachtige fles! En ja, in zo’n schooltas (lekker hobbelen op de fiets en met geweld in de gang gesmeten enzo) wil je absoluut een fles hebben die niet lekt.

 4. zegt:

  Deze zijn ook heel mooi!! Die print <3.
  En ja ik nam dus vroeger nooit drinken mee naar school, want dat gelek was vreselijk……

 5. zegt:

  Super goed dit! Ik gebruik veel mijn dopper, echt ideaal!

 6. zegt:

  Schitterende flessen, die springen er echt uit. Ik heb al jaren ene paar SIGG flessen, maar aangezien die onverwoestbaar zijn, ben ik er nog steeds niet toegekomen om een nieuwe te kopen;-)

 7. zegt:

  Hele mooie fles! Ik gebruik ook altijd herbruikbare flessen. En zo langzamerhand vervang ik steeds meer producten voor duurzamere modellen. Alle kleine beetjes helpen, toch?

 8. zegt:

  Wat een leuke print! Ik ben zelf ook altijd een herbruikbare fles bij me, een dopper.

 9. zegt:

  Ik drink veel te weinig water, wel veel groene thee, maar op de ene of andere manier vergeet ik om water te drinken. Misschien dat zo’n fles dan helpt, toch maar even kijken.

 10. zegt:

  Dat ie niet lekt, is echt een vereiste. Anders is dat zo irritant in een tas. Leuk printje heeft deze.

 11. Wat een mooie! En fijn dat hij van rvs is. Ik vind die kunststof flessen (zoals dopper) toch vaak een kunststof smaakje houden. Dit klinkt een stuk beter.

  1. Frederique zegt:

   Mooie fles en inderdaad fijn om op die manier bij te dragen aan minder plasticgebruik. Handig ook dat je de fles ook voor warme dranken kunt gebruiken.

 12. Sherry zegt:

  Wow wat is hij mooi. Ik wil ook zo eentje voor het sporten.

 13. sophie zegt:

  Dat is hier ook de belangrijkste taak van zo een fles: all mogelijke behandelingen aankunnen zonder te lekken. Tot nu toe is ons dat nog niet gelukt, dus denk dat ik toch ook maar eens ga shoppen voor zo een fles.

 14. zegt:

  Ik drink nu ook al geruime tijd altijd uit een hervulbare fles en kom amper nog buiten zonder. Maar het is inderdaad soms een hele zoektocht naar het juiste model. Een natte rugzak heb ik niet gehad, maar wel vaak natte vlekken op de autozetel waar mijn fles op lag. Wat ook geen pretje is voor diegene die erna op die stoel moet zitten :).

 15. zegt:

  Mooie fles! Ik neem zelf ook altijd een herbruikbare fles mee. Goed voor het milieu en leidingwater is 600 keer goedkoper dan flessenwater!

 16. Je moet inderdaad ergens beginnen Lodi. En als je met jezelf begint is het toch een stap in de goede richting!

  1. zegt:

   wat een mooie vormgeving hebben dezer flessen

 17. zegt:

  deze is erg leuk. ik heb al tijden een zwarte fles van krnwtr. maar die is nu wel weer eens aan vervanging toe

 18. Xiana zegt:

  Had deze flessen al eens bij iemand anders zien voorbijkomen maar deze print is zeer leuk gekozen.
  Hier doe ik het momenteel met een Dopper maar die is net ietsje te klein naar mijn zin. Ik ben wel op zoek naar een nieuw exemplaar dus :-).

 19. zegt:

  Mooie fles, ik ben letterlijk nu bezig met het artikel over dezelfde fles. Ik vind hem ook echt super fijn!

 20. Ik gebruik al jaren mijn dopper, maar als ik toe zou zijn aan een nieuwe dan ga ik ook overstappen op roestvrij staal. Daar blijft je drinken ook kouder in denk ik!

 21. zegt:

  Hele mooie fles. Ik heb er ook zo eentje, van een ander merk. En die werkt echt fantastisch. Dus deze zou me zeker ook bevallen!

 22. zegt:

  Deze ziet er leuk uit ! Leuke kleur heb je ook gekozen. Herbruikbare flessen gebruik ik ook graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept