Duurzaam scheren met een Safety Razor van Oceonics

Duurzaam scheren met safety razor

Duurzaamheid, milieuvriendelijk, recyclen, ook in de badkamer kan je kiezen voor duurzaam. En wel door het gebruik van een Oceonics safety Razor, waarmee duurzaam scheren van je benen, oksels en bikinilijn kinderspel is. Zorg dat je klaar bent voor rokjesdag.

Duurzaam scheren met Safety Razor

Sta jij weleens stil bij de hoeveelheid wegwerpmesjes die je in de jaren gebruikt hebt én hebt weggegooid? Dat zullen er aardig wat zijn. En ben jij al druk met het recyclen van plastic, bewaar jij oud papier en scheid je afval? Ook in de badkamer is duurzaamheid prima te realiseren. Kies voor een plasticvrij scheermesje van Oceonics Safety Razor en Shave the Planet. Met dit klassieke scheermes kan je niet alleen duurzaam scheren, naast dat het milieuvriendelijk is én heel makkelijk in gebruik, zijn ze ook een lust voor het oog.

Milieu bewust leven

Duurzaamheid, de aanschaf van milieuvriendelijke producten, het is misschien nog wel het makkelijkste te realiseren in de badkamer. Kijk ik naar mezelf, dan staan er voor mij al geen plastic flessen meer in de douche. Ik was mijn haar met een shampoo bar, gebruik een body bar om me te wassen en mijn make-up verwijder ik elke avond met wasbare wattenschijfjes die ik na gebruik even met de hand was of mee gaan in de wasmachine. Heel blij ben ik dan ook dat ik de Oceonics Safety Razor mocht testen. Duurzaam scheren is namelijk dat, wat ook bij mij hoog op mijn lijstje van veranderen stond.

Klaar voor rokjesdag

Het hele jaar door gebruik ik een scheermesje voor het scheren van mijn benen, bikinilijn en oksels en nu met rokjesdag in aantocht, toch de dag dat we onze blote benen weer mogen laten zien, wil ik ook dat mijn benen weer netjes geschoren zijn. En dat kan prima met de Safety Razor. Duurzaam scheren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoe werkt dit scheermesje

Dit duurzame scheermesje werkt zeker niet anders dan welk ander scheermesje ook. Het enige is dat je het mesje kan vervangende waardoor je niet elke keer het hele scheermesje weg hoef te gooien.

 • In de verpakking zitten 5 mesjes, deze zijn goed verpakt waardoor je je hier nooit aan kan snijden.
 • Draai de bovenkant van het scheermesje los van de steel, pak een mesje uit de verpakking en legt deze in de gaatjes van het kopje. Schroef alles weer aan elkaar en je kan scheren.
 • Gebruik zeep of scheergel bij het scheren, Houd het mesje in 30 graden en ga voorzichtig over het openvalt heen. LET OP! Het mesje is ontzettend scherp, zet geen druk op het scheermesje tijdens het scheren.
 • Na het scheren draai je de steel een beetje los, hierdoor kan je het mesje goed schoon maken en ontdoen van haren en zeep resten
 • Laat het scheermesje goed drogen.
 • Om nu een echte eye-cather te maken van deze toch ook prachtige Safety Razor kan je een scheermes standaard hierbij aanschaffen.

Duurzaam scheren in de badkamer

Duurzaam scheren gaat precies het zelfde als met elk willekeurig wegwerpmesje, alleen gaat deze scheermes veel langer mee. Door het lange handvat heb je een stevige grip en de gesloten kam zorgt ervoor dat het mesje keurig op z’n plek blijft. Zo wordt het scheren van de bikinilijn, benen en oksels een stuk veiliger en makkelijker. Prettig, stijlvol én plasticvrij scheren doe je dus gewoon met de Safety Razor. 

duurzame huidverzorging

Over Oceonics

Bij Oceonics strijden ze tégen plastic en vóór schonere zeeën. Daarom bieden zij, als Oceonics, jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn van onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er bij ons niet in. En daarom ook niet bij jou. Want, wie heeft er nog plastic nodig wanneer er zoveel mooie alternatieven beschikbaar zijn.

Spoil Yourself Not The Planet!

Kortingscode

Enthousiast geworden? En wil jij met rokjesdag ook stralen met mooie geschoren benen? Gebruiken lodi20 voor 20% korting op de site van Oceonics Safety Razor!

glad geschoren benen

Duurzaam was nog nooit zo makkelijk

Het was nog nooit zo makkelijk om mooi geschoren benen, oksels en bikinilijn te hebben. De Safety Razor van Oceonics werkt ontzettend goed, is super makkelijk in gebruik en duurzaam! Met deze duurzame scheermesjes ben je helemaal klaar voor rokjesdag!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

 1. ingrid zegt:

  deze ken ik nog niet maar klinkt als een fijn mesje

 2. Felice Veenman zegt:

  volgens dochterlief scheer ik mijn benen en oksels veeeel te weinig. Ik vind het altijd zo’n gedoe. Maar als ik het doe zou ik het natuurlijk wel duurzaam kunnen doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept