Duurzaam: Handige herbruikbare zakjes voor brood of snack

Duurzaam: Handige herbruikbare zakjes voor brood of snack

Nemen jouw kinderen brood en snacks mee naar school, neem jij broodjes mee naar kantoor of voor onderweg tijdens een dagje uit? Dit kan in een trommel, al neemt deze vaak veel ruimte in. Makkelijk en duurzaam zijn de handige herbruikbare zakjes van Nom Nom Kids.

Duurzaamheid in de keuken

Met de handige herbruikbare zakjes van Nom Nom Kids ben je niet alleen duurzaam bezig, ze zijn ook hartstikke leuke en makkelijk. Drie vliegen in een klap. Want alhoewel veel kinderen broodtrommels meenemen, zie je ook nog steeds veel plastic zakjes in omloop. Ook wanneer je zelf eens een broodje mee neemt voor onderweg. Tenslotte is een zakje makkelijker, daar hoef je niet de hele tijd mee in je tas te blijven lopen. En daarvoor zijn deze handige herbruikbare zakjes ook ideaal!

Knijpzakjes, snackzakjes en boterhamzakjes

Onze kinderen nemen elke dag hun broodtrommeltje mee en een plastic bakje met fruit. Sinds de oudste op de middelbare school zit, is zijn rugzak vaak zo vol, dat ik zijn trommeltjes niet bij de rugzak in krijg en daarom ben ik zo blij dat ik de handige herbruikbare zakjes van Nom Nom Kids mocht ontvangen. Deze zakjes zijn trouwens zeker niet alleen makkelijk om mee te nemen naar school. Ze zijn ook ideaal voor een dagje weg, vakantie of mee naar kantoor.

Neem je eigen eten mee

Want zelf vind ik vind het prettig om mijn eigen eten mee te kunnen nemen, maar wil niet altijd een grote trommel mee in mijn tas. Deze handige herbruikbare zakjes zijn daarom ontzettend makkelijk. In het herbruikbare boterhammen zakje kan een broodje of bagel, maar je kan er ook voor kiezen hier een pasta of salade in te doen. En dat is net zo voor de snackzakjes, die gebruik ik voor mijn ongezouten noten, een appeltje of ander fruit. Voordeel van de zakjes is, dat ze aan de onderkant breder zijn, waardoor er meer in kan dan je in eerste instantie misschien zou denken. En na gebruik, was ik ze af of doe ik ze in de vaatwasser.

zakjes om mee te nemen naar school
makkelijk voor onderweg

Knijpzakjes ook voor volwassenen

Bij knijpzakjes denk je misschien dat deze alleen voor kinderen zijn, maar dat is niet zo. Natuurlijk deze knijpzakjes zijn zeker super handig als je gaat beginnen met de eerste hapjes! Maar zijn ook te gebruiken voor oudere kinderen of voor jezelf. Denk maar aan een smooties, yoghurt of een ontbijt-to-go. Deze knijpzakjes zijn heel makkelijk te vullen door de ziplock aan de zijkant, neem je zo mee en was je ook zo weer af.

maak je eigen fruitmoesje

Nom Nom Reusables

Naast de handige herbruikbare zakjes in kids thema’s met vrolijke print, monsters en dieren , vind je bij Nom Nom Kids ook herbruikbare boterhamzakjes, snackzakjes en knijpzakjes met een mooie wave print. Deze zakjes zijn groter van formaat dan de kinderversie en dus perfect voor oudere kinderen en volwassenen. De handige herbuikbare zakjes zijn allemaal:

  • Minimaal 40x herbruikbaar
  • BPA Vrij • Phthalate Vrij • PVC Vrij 
  • Geschikt voor in de vriezer
  • Geschikt voor in de vaatwasser 
  • De Herbruikbare zakjes hebben een ziplock sluiting.
  • De knijpzakjes hebben een ziplock sluiting aan de zijkant, waardoor deze super makkelijk te vullen is.
  • FILL ● EAT ● WASH ● REPEAT 

Geen plastic zakjes meer gebruiken

Of je nu naar je werk gaat, de kinderen naar school, een dagje weg of op vakantie, neem deze handige herbruikbare zakjes van Nom Nom Kids mee. Ideaal met deze handige herbruikbare zakjes met ziplock sluiting. Duurzaam, goed voor het milieu en ook gewoon leuk om te zien.

Duurzaamheid ook onderweg

Ik vind de handige herbruikbare zakjes ideaal. Ik geef ze mee aan de jongens wanneer ze naar school gaan. Doordat ze veel minder ruimte innemen, passen ze perfect in de tassen. Maar ook zelf neem ik de zakjes mee onderweg en als ik een op tijd ergens moet zijn en geen tijd heb voor een ontbijt dan neem ik gewoon een knijpzakje mee met een ontbijtje-to-go met een fruit smootie. Nom Nom Kids zijn niet alleen handig in gebruik. Je helpt ook mee aan een duurzame wereld! Meer duurzaamheid in de keuken? Lees hier mijn tips

Lees ook: Beebies & Kids 2de hands kleding.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept