Lifestyle Tiener

De ideale rugtas voor de middelbare school

Een rugtas die ideaal is voor de middelbare school. Waar naast boeken en schriften ook een laptop in kan. Onze oudste zoon gaat naar de brugklas en ik zocht en vond de ideale rugtas, die trouwens ook prima is voor jou en mij!

Naar de brugklas

Welke schoolspullen hebben ze allemaal nodig? Wat gebruiken ze nog wel en niet? Ondanks de rare tijd waar we in zitten kon onze zoon onlangs toch kennis maken met zijn mentor en zijn nieuwe klasgenoten. Hier kreeg hij meteen een lijst mee van dingen die ze nodig hebben in de brugklas. Ook kregen we mail over de laptop die we via school kunnen huren en hebben we de boeken onlangs besteld.

Een stevige rugzak met ruimte voor een laptop

In het voortgezet onderwijs werken ze steeds vaker met laptops. Op de middelbare school waar hij heen gaat, werken ze zowel met een digibord met schriften en boeken als met een laptop, deze laptop moet elke dag -opgeladen- mee naar school.

Never change a winning team

Naast dat een laptop kwetsbaar is, moet onze oudste zoon ook elke dag door weer en wind met zijn rugtas vol boeken en deze laptop. Daarom zocht ik een rugtas die naast een speciaal vak voor de laptop ook waterafstotend is. Al eerder bestelden wij rugtassen bij Bulbby. Van deze tassen hebben ze al jaren plezier en deze kan ook nog gewoon gebruikt worden voor gymspullen. Want na als die jaren gebruik zien deze tassen er nog prima uit!

Een rugtas van Bulbby

Omdat ik zo tevreden ben over de tassen van Bulbby, besloot ik hier ook rugtassen te bestellen die voor een laptop geschikt zijn. De rugtas urban is super hip en te personaliseren met tekst en logo naar eigen style! Ze zijn geschikt voor de middelbare school, een vervolgstudie, om mee te nemen naar je werk of om mee te nemen op reis.

Welke rugtas is geschikt voor de brugklas?

De rugtas urban

De rugtas Urban is te koop in twee kleuren. De tekst en logo kan je zelf kiezen en zijn in vele verschillende kleuren af te drukken op de tas. Uit ervaring van vorige tassen,weet ik dat deze teksten er niet af gaan, ook niet na veelvuldig gebruik.

Product eigenschappen

 • 40 x 29 x 14 cm (hxbxd)
 • 600 D materiaal
 • Beschikt over een laptop vak
 • Met voorvakje, draaghengsel en twee vaste, verstelbare schouderbanden
 • Ruime tas, geschikt voor alle leeftijden
 • Waterafstotend

Waarom deze tas

Waarom ben ik nu zo enthousiast over deze tas en raad ik hem eigenlijk iedereen aan? Ik koos de tas voor de aparte laptop vak. Wat ideaal is aangezien deze achter in de tas zit en de laptop goed is beschermd door de dikke tussenwand tussen tas en laptop.

Nog een groot voordeel

Wat ook een heel groot voordeel is van deze tas is dat deze vierkant is. Hierdoor kan er zo ontzettend veel in, denk aan mappen, A4 schriften en boeken. Doordat de ritsen van de tas helemaal tot onder aan open kunnen, kan je je laptop uit de tas halen, zonder dat je al je spullen er eerst uit moet halen. Ook is het hierdoor makkelijk de laptop, maar ook grote mappen of boeken terug te schuiven. Naast een broodtrommel die in de tas kan, is er aan de zijkant ruimte voor twee drinkflessen.

Welke rugtas is geschikt voor de brugklas?

Zeer goede kwaliteit

De kwaliteit van de tas is zeer goed. De rugzak Urban is van stevig stof gemaakt en kan tegen een stootje. En is hij vies geworden, dan maak je dit schoon met een spons en wat water. De banden van de rugtas zijn stevig en goed gevoerd waardoor ze prettig dragen en zacht aanvoelen. Hierdoor draagt de tas ook goed als deze wat meer gewicht moet dragen. Ook zit aan de bovenkant een draaghengsel zodat je de tas ook in de hand kan dragen.

Welke rugtas is geschikt voor de brugklas?
Welke rugtas is geschikt voor de brugklas?

Back to school

Bij Bulbby vind je veel meer Back to School artikelen. Maar ook hele andere artikel die je kan personaliseren met tekst en/ of logo, zit je hier goed. Denk bijvoorbeeld aan een picknickmand, een toilettas, borrelplankje of bbq short! Mijn jongens zijn ontzettend blij met hun tas en alhoewel ze nu gaan genieten van hun vakantie, staat de tas al klaar om te kunnen gebruiken in september!

Ben jij al geslaagd voor schoolspullen voor het nieuwe schooljaar?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

26 thoughts on “De ideale rugtas voor de middelbare school”

 1. Mooie tas! En persoonlijk vind ik het ook altijd fijn als er meerdere vakken aan de binnenkant zitten. Anders raak ik altijd alles kwijt en verdwaal ik in m’n eigen tas;).

 2. mooie tassen!! hier hebben ze een kipling een michael kors tas voor school, die lekker ruim zijn en dus van alles in kan. soms zijn die tassen niet te dragen man haha

 3. Mijn twee oudsten zijn de hele middelbare school doorgekomen met een Eastpack, nooit een nieuwe hoeven kopen. De jongste heeft nu ook een eigen Eastpack, kijken of die ook vijf jaar meegaat!

 4. een mooie tas! tassen zijn vaak zwaar, maar op school kunnen ze de helft in hun kluisje leggen en dan in depauze omwisselen

 5. Fijn he, die stevige tassen? Zijn hier wel klaar geloof ik, ze hebben bijna niks meer nodig tegenwoordig. Waar ik echt kon uitkijken naar een nieuwe agenda, gebruikt onze oudste die niet meer. Alleen miss nog wat schriften halen, komende vakantie. Wel een mijlpaal weer, die middelbare!

  1. Nou absoluut, hier toch nog maar een agenda gekocht, want er stond bij in overleg met de leraar, en schriften en kaftpapier, haha ik kwam helemaal terug in mijn oude tijd!

 6. Mijn eerste rugzak voor de middelbare was een Kiplin. Toen ik 4 jaar geleden weer een opleiding ging doen en een laptop verplicht was, koos ik voor een Herschell rugzak.

 7. Leuke tassen! Ik vond het altijd verschrikkelijk op de middelbare school die zware rugzak en ik was niet zo groot, dus het was meer van tas waar ga je met dat meisje naartoe.

 8. Ik ga niet meer naar school en ik hoefde gelukkig ook maar een klein stukje te fietsen dus ik heb eigenlijk ook geen idee of mijn rugtassen waterdicht etc waren maar het is altijd goed gegaan. Ik vind het hele mooie tassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *