HOOP Bier – Bier met ’n boodschap

HOOP bier - Bier met een boodschap

Zomer en een fris biertje dat gaat goed samen. Ben jij een bier liefhebber en proef je graag nieuwe smaken? HOOP Mon Cherry is een charmant, fris, karaktervol kersenbier van 4,1% van Hoop Bier. De zonnekoning onder de zomerbieren en bovendien eentje met een verhaal.

Speciaal biertjes proeven

Een biertje lust ik graag. Gewoon een pilsje of een speciale variant, dit laatste vind ik vooral lekker als het warm is, na het klimmen of als er iets te vieren is. Gewoon even een extraatje. Vaak is dit dan een Leffe Blond of een Grimbergen, maar hoe leuk is het om ook eens andere merken te mogen proberen.

Nieuw bij Hoop Bier

Hoop bier ken ik van de speciale biertjes voor speciale gelegenheden zoals ‘De Zaanse Schoen’ die speciaal werd gebrouwen toen de Sinterklaas intocht in Zaandijk was. Brouwerij Hoop komt namelijk uit Zaandam. Dit jaar was de Zaanpride de reden voor een nieuw biertje. De eerste Zaanpride stond deze zomer gepland. Omdat grote events dit jaar niet plaats kunnen vinden is de hoop gevestigd op volgende zomer! 

HOOP bier - Bier met een boodschap

Hoop doet leven

Er is een new kid on the block in het bierlandschap én wat voor één! 
HOOP doet Leven! Hoop bekend kleur: alle kleuren van de regenboog! Mon Cherry is gebrouwen om diversiteit te vieren, de mens in al in zijn kleuren. Bij de ontwikkeling van het bier sloegen de brouwers de handen ineen met de Zaanse Regenboog, die dit jaar de eerste Zaanpride zou vieren.

Beter wordt het niet!

Mon Cherry is zo’n zomers biertje waar je op slag een goed humeur van krijgt. Deze limited edition is een echte zomervriend. Bij uitstek geschikt voor een middag in de zon op het strand of een terras. Gebrouwen met duurzame gerst, verfijnde hopvariëteiten en die geheimzinnige maar onmisbare component gist. En niet te vergeten: vers fruit. Laat je vooral niet misleiden door de rood-roze kleur. Mon Cherry is niet kunstmatig gezoet – je proeft alleen de friszure smaak van kersen. Puur natuur dus! Leg ‘m koud en drink ‘m samen met vrienden en familie. Want vrijheid, daar moet op geproost worden!

Mon Cherry zomer fris

Mon Cherry is een elegant zomers biertje waar je op slag een goed humeur van krijgt.  De Mon Cherry heeft een licht bittere basis en door de toevoeging van kilo’s zwarte kersen een subtiel zoetje. De kersen geven het zijn roze kleur. Een kleurrijke dorstlesser in je glas met slecht 4 % alcohol. Deel HOOP, deel TROTS!

Kersenbier is favoriet

Ik ben dol op kersenbier en normaal ben ik hier de enige in, mijn man vindt bij kersenbier vaak de smaak van de kersen (duh! Daar gaat het juist om) te sterk aanwezig. Dat is met Mon Cherry zeker niet zo en ook hij vond dit een heerlijk fris biertje. De kersen smaak is aanwezig, maar subtiel. Door de frisheid van de smaak is het ideaal voor een zomerse dag!

Queen Bee

Nu werd ik ook verrast met ‘Queen Bee’. Een blond biertje met een klein vleugje honing en ook dit is echt een speciaal biertje voor een warme zomerdag. De smaak van was fris en heel erg verrassend door de honing. Ik vind het zo gaaf dat bier zo veel meer smaak kan hebben dan alleen de bekende bier smaak!

HOOP bier - Bier met een boodschap

HOOP bier staat symbool voor de Hollandse onverzettelijkheid.

Lekkere bieren, toegankelijk maar met karakter. Elk HOOP bier heeft zijn eigen naam, smaak en verhaal. Nu staat Hoop ironisch genoeg ook enorm symbool voor de tijd waarin we leven. De spreuk ‘Hoop doet Leven, Leven doet Drinken’ krijgt onverwacht en tegen wil en dank een heel actuele lading. Met andere woorden, er is altijd HOOP!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept