Fruit Pearls, geef je bubbels iets extra’s tijdens de feestdagen

Vier de feestdagen, het weekend of een verjaardag met een fles prosecco. Maar niet zo maar even een flesje bubbels. Als extra kan je Fruit Pearls van Bitches & Bubbels gebruiken. Deze maken de bubbels echt feestelijk. 

Feestdage vieren met bubbels

Hoe leuk is het om een feestje, feestdagen, een weekendje of een avond samen te vieren met bubbels en deze maak je nog feestelijker met fruit pearls. Deze heb ik gekregen via Bitches&Bubbels.

Een weekend weg

Voor ik verder ga over de fruit pearls, zal ik nog even vertellen hoe wij er zo aan kwamen om samen op stap te gaan. Mijn man en ik besloten samen eens een weekendje weg te gaan. Dit doen we erg wijzig, door de chronische ziekte van de jongens, maar heel af en toe gaan ze een weekendje naar opa en oma en kunnen wij weg.

De duinen van Schoorl

We kozen voor Fletcher Hotel – Jan van Scorel in Schoorl. Vroeger kwam ik vaak in Schoorl. Maar ben er al jaren niet meer geweest. Zaterdags nadat we de jongens hadden weg gebracht, gingen we eerst  winkelen en daarna naar Schoorl waar we na het inchecken onze wandelschoenen aan trokken en even het bos in gingen. Het was een prima hotel, met heerlijk eten. Zowel ’s avonds als in de morgen. Zondags hebben we een wandeling van 10 kilometer gemaakt, door de bossen, duinen en over het strand. We kwamen helemaal opgeladen weer aan mij mijn ouders.

Bitches&Bubbels

Dat we niet vies zijn van een alcoholisch drankje is wel bekend ondertussen. Maar ook ik ontdek steeds weer iets nieuws. Zo zaten we onlangs thuis aan de cocktails en probeerde ik nu de Fruit Pearls van Bitches & Bubbels. Parels die je bubbels extra feestelijk maken.

Lees ook: De lekkerste cocktail recepten.

Hoe werken deze Fruit Pearls van Bitches & Bubbels?

In de verpakking zitten twee pakjes van 100 gram. Je hebt de smaken aardbei, bosbessen of mango. Een bakje fruit pearls is genoeg voor 0.75 Champagne of Prosecco. Voeg een theelepel van deze heerlijke Fruit Pearls toe aan je favoriete bubbels. Heb wat minuutjes geduld en de Fruit Pearls zullen gaan drijven. Neem daarna een slokje van je drankje in combinatie met een Fruit Pearl. Een kleine bite is voldoende om de Fruit Pearl te laten knappen.

Samen aan de bubbels

Omdat ik de fles en Fruit Pearls mee nam, had ik ook glazen nodig. Ik durfde geen echte champagne glazen mee te nemen, dus had plastic wijnglazen uit de vakantiebak gehaald. Ik weet niet of het door het plastic van het glas kwam, maar het duurde wel even ( langer dan de tien minuten zoals aangegeven) voor de Fruit pearls naar boven kwamen. Maar dat maakte niet uit en we werden er alleen maar nieuwsgieriger van. Het was het wachten meer dan waard. De Fruit Pearls geven een lekkere smaak aan de prosecco, maar het moment wanneer je er een in je mond neemt en deze knapt, dat was wel zo lekker! De eerste keer weet je niet wat je kan verwachten en na een slok wil je alleen maar meer.

bubbels

Genieten van Fruit Pearls

De Fruit Pearls maakt het glas bubbels niet alleen extra feestelijk, door de vrolijke roze parels die er in drijven. Maar de verrassing elke keer dat je een Fruit Pearl in je mond krijgt is echt een smaak genot! Wij zijn enthousiast en het is echt  een aanrader voor de komende feestdagen en oud&Nieuw. Tip is wel om de Fruit Pearls van te voren ( een minuut of 15) alvast in de glazen te doen en deze dan op te dienen zodra de parels naar boven zijn gekomen.

Lees ook: URB Alcoholvrije drank- luxe en bubbels.

Aanvulling maart 2021

Onlangs keek ik deze blog door en merkte dat de site naar Bitches& Bubbels niet meer bestaat. Toch denk ik dat deze fruit pearls zeker nog te vinden zijn, want wat is het een feest in jouw glas.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

31 reacties

 1. zegt:

  Wat fijn om even heerlijk weg te kunnen met zn 2en! De fruit Pearls lijkt me erg lekker. Leuk met de roze parels erin das extra feestelijk!

  1. zeker het zag er erg leuk uit in de glazen.

 2. over die fruit pearls had ik laatst ook wat gezien, grappig maar ik houd het bij een gewoon wijntje. wel leuk voor oud en nieuw bijv

  1. Ik vind het ook echt iets voor een feestje, het maakt de glazen ent even vrolijker.

 3. Hellen zegt:

  Ahh wat leuk!! Past perfect bij de feestdagen en grappige merknaam. En fijn dat je er een eerlijke review over heb geschreven.

  1. dank je 🙂

 4. zegt:

  Bitches en Bubbels, wat een ontzettend leuk merk hahah. Ben ondertussen wel benieuwd geworden naar de smaak!

  1. wij hadden aardbei, die was erg lekker en fris, ik ben nu ook nieuwsgierig naar de andere smaken.

 5. zegt:

  Superleuk kado-ideetje ook! Lijkt mij wel gek om opeens zo’n pearl in je mond te hebben, haha…

  1. De eerste slok a heel raar en waren we ook heel voorzichtig van ‘ wat gaat er gebeuren’ haha

 6. zegt:

  de naam is alleen al te grappig om het niet te halen!
  je klinkt echt enthousiast dus ik deze zeker onthouden

  1. Leuk om te lezen!

 7. zegt:

  Wij drinken niet dus ik sla even over 🙂 Wel heel fijn dat jullie er even uit konden gaan om zo toch te genieten.

 8. Het is echt zo leuk die fruit Pearls

  1. haha herkenbaar he! 🙂

 9. zegt:

  Wat apart die fruit pearls. Ik zou dat zelf niet zo heel erg snel doen. Wij zijn thuis dol op Moët & Chandon. En dat is eigenlijk lekker zoals het is, zonder toevoegingen. We nemen zo nu en dan een lekker glas cava, maar again, zoals het is. Wel heel leuk dat je het hebt uitgeprobeerd. En inderdaad. … nooit een plastic glas voor bubbels. Wellicht lag het daaraan? Heerlijk trouwens een nachtje samen weg!

  1. Bij een dure fels moet ej het zeker niet doen, die ik lekker op zich zelf. Het was zo fijn, even samen weg!

 10. zegt:

  Wat grappig dit concept ik ken het helemaal nog niet maar klinkt echt erg leuk! Als ik bevallen ben ga ik dit zeker eens proberen!

  1. Een lekker drankje als het weer mag! Feestelijk.

 11. Corine zegt:

  Ik ben dol op bubbels dus vind dit een hele leuke aanvulling, zeker voor de feestdagen. Goede tip die ik zeker ga uitproberen.
  Cin Cin! 😉

  1. haha Cin Cin!

 12. zegt:

  Hier had ik nog nooit eerder van gehoord. Je hebt me wel benieuwd gemaakt

 13. Miss K zegt:

  O zo leuk. Zo eens een dagje of weekendje gewoon genieten van elkaar. Heerlijk weg van huis en lekker niks doen. De pears lijken me een echte aanrader. Moet ik eens proberen. x

  1. haha zeker doen hoor!

 14. zegt:

  dagjes en nachtjes zonder kinderen weg..ik vond het altijd heerlijk!
  ik weet niet of ik die bubbels zou doen…ik ben nogal een straight drinker, zeg maar. Geen toeters, geen bellen: Bubbels ( of een goede Bordeaux)
  Maar wie weet, mag ik het eens bij iemand proberen

 15. De prijs is in ieder geval goed te doen.

 16. zegt:

  Wat een geinig concept met die parels. Heb er nog nooit van gehoord!

 17. Oh wat heerlijk zeg! En bubbels horen daar natuurlijk bij 🙂

 18. Superleuk en origineel! Die ga ik meenemen op ons weekendje weg Topidee!

  1. Ja echt doen hoor, ze zijn zo leuk en lekker! ( ook lekker voor kinderen in bijvoorbeeld vla)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept