bubbels
Dranken Eten en drinken

Fruit Pearls, geef je bubbels iets extra’s tijdens de feestdagen

De man en ik kunnen niet zo vaak samen op stap. In ieder geval niet een weekendje weg. Dit door de zorg die de jongens nodig hebben. Dat is helemaal niet erg, het is gewoon niet anders. Maar zo af en toe een nachtje weg is natuurlijk wel heel fijn. We hadden geregeld dat de jongens naar opa en oma zouden gaan en wij gingen naar een hotel daar in de buurt. Om ons weekendje weg te vieren nam ik een fles prosecco mee. Maar niet zo maar even een flesje bubbels. Als extra had ik Fruit Pearls van Bitches & Bubbels mee genomen. Deze maakte de bubbels echt feestelijk. 

Een weekend zonder kinderen

Zolang de jongens nog elke dag zorg nodig hebben, kunnen wij gewoon niet rustig een paar dagen weg. Zo een nachtje vraagt wat planning, maar lukt. Wij zijn er af en toe echt even aan toe en de jongens genieten van alle aandacht van opa en oma.

Thuis blijven of op stap gaan

Normaal als de jongens een keer uit logeren gaan blijven wij thuis. Het nadeel is dat je dan eigenlijk gewoon de dagelijkse dingen blijft doen. Vandaar dat we er nu voor kozen om naar een hotel te gaan. Even helemaal weg uit onze vaste omgeving, zodat we even heerlijk konden genieten van elkaar.

De duinen van Schoorl

We kozen voor Fletcher Hotel – Jan van Scorel in Schoorl. Vroeger kwam ik vaak in Schoorl. Maar ben er al jaren niet meer geweest. Zaterdags nadat we de jongens hadden weg gebracht, gingen we eerst  winkelen en daarna naar Schoorl waar we na het inchecken onze wandelschoenen aan trokken en even het bos in gingen. Het was een prima hotel, met heerlijk eten. Zowel ‘s avonds als in de morgen. Zondags hebben we een wandeling van 10 kilometer gemaakt, door de bossen, duinen en over het strand. We kwamen helemaal opgeladen weer aan mij mijn ouders.

bubbels

Bitches&Bubbels

Dat we niet vies zijn van een alcoholisch drankje is wel bekend ondertussen. Maar ook ik ontdek steeds weer iets nieuws. Zo zaten we onlangs thuis aan de cocktails en probeerde ik nu de Fruit Pearls van Bitches & Bubbels. Parels die je bubbels extra feestelijk maken.

Hoe werken deze Fruit Pearls van Bitches & Bubbels?

In de verpakking zitten twee pakjes van 100 gram. Je hebt de smaken aardbei, bosbessen of mango. Een bakje fruit pearls is genoeg voor 0.75 Champagne of Prosecco. Voeg een theelepel van deze heerlijke Fruit Pearls toe aan je favoriete bubbels. Heb wat minuutjes geduld en de Fruit Pearls zullen gaan drijven. Neem daarna een slokje van je drankje in combinatie met een Fruit Pearl. Een kleine bite is voldoende om de Fruit Pearl te laten knappen.

En wat wij er van vonden

Omdat ik de fles en Fruit Pearls mee nam, had ik ook glazen nodig. Ik durfde geen echte champagne glazen mee te nemen, dus had plastic wijnglazen uit de vakantiebak gehaald. Ik weet niet of het door het plastic van het glas kwam, maar het duurde wel even ( langer dan de tien minuten zoals aangegeven) voor de Fruit pearls naar boven kwamen. Maar dat maakte niet uit en we werden er alleen maar nieuwsgieriger van. Het was het wachten meer dan waard. De Fruit Pearls geven een lekkere smaak aan de prosecco, maar het moment wanneer je er een in je mond neemt en deze knapt, dat was wel zo lekker! De eerste keer weet je niet wat je kan verwachten en na een slok wil je alleen maar meer.

De Fruit Pearls maakt het glas bubbels niet alleen extra feestelijk, door de vrolijke roze parels die er in drijven. Maar de verrassing elke keer dat je een Fruit Pearl in je mond krijgt is echt een smaak genot! Wij zijn enthousiast en het is echt  een aanrader voor de komende feestdagen en oud&Nieuw. Tip is wel om de Fruit Pearls van te voren ( een minuut of 15) alvast in de glazen te doen en deze dan op te dienen zodra de parels naar boven zijn gekomen.

Geniet van deze geweldige smaakexplosie!

Deze fruit pearls kosten €6,99 en koop je op Bitches&Bubbels. Je kan Bitches & Bubbels volgen op Facebook of Instagram

maak je champagne nog feestelijker met deze fruit pearls #champagne

#foto’s lodiblogt

#samenwerking

35 thoughts on “Fruit Pearls, geef je bubbels iets extra’s tijdens de feestdagen”

  1. Wat apart die fruit pearls. Ik zou dat zelf niet zo heel erg snel doen. Wij zijn thuis dol op Moët & Chandon. En dat is eigenlijk lekker zoals het is, zonder toevoegingen. We nemen zo nu en dan een lekker glas cava, maar again, zoals het is. Wel heel leuk dat je het hebt uitgeprobeerd. En inderdaad. … nooit een plastic glas voor bubbels. Wellicht lag het daaraan? Heerlijk trouwens een nachtje samen weg!

  2. Ik ben dol op bubbels dus vind dit een hele leuke aanvulling, zeker voor de feestdagen. Goede tip die ik zeker ga uitproberen.
    Cin Cin! 😉

  3. O zo leuk. Zo eens een dagje of weekendje gewoon genieten van elkaar. Heerlijk weg van huis en lekker niks doen. De pears lijken me een echte aanrader. Moet ik eens proberen. x

  4. dagjes en nachtjes zonder kinderen weg..ik vond het altijd heerlijk!
    ik weet niet of ik die bubbels zou doen…ik ben nogal een straight drinker, zeg maar. Geen toeters, geen bellen: Bubbels ( of een goede Bordeaux)
    Maar wie weet, mag ik het eens bij iemand proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *