Zo mix jij de lekkerste drankjes voor een feestavond

mix de lekkerste drankjes voor een feestavond

Heb jij een feestavond in het vooruitzicht, een verjaardag of krijg je visite en wil je deze keer wel eens met lekkere mix drankjes aan komen, dan heb ik hier een paar ideeën voor cocktails en drankjes. Met deze tips maak je de lekkerste drankjes voor een feestavond.

De lekkerste drankjes voor een feestavond

Wat iemand een lekker drankje vindt is natuurlijk heel persoonlijk, maar we kunnen wel stellen dat een van de lekkerste drankjes voor een feestavond tequila is. Teguilla is dé Mexicaanse drank voor op een feestavond. Je kan hem drinken in een mix, of wat dacht je van een Tequila shot met limoen! Combineer dit met lekkere Mexicaanse hapjes en en jouw (thema) avond is compleet.

Hoe mix ik drankjes

Naast tequila kan je natuurlijk met veel meer sterke dranken een mix maken, denk aan rum of wodka. Misschien drinken jouw gasten dit graag puur, maar tijdens een feestavond zullen jouw gasten een mix zeker waarderen. Door de glazen leuk aan te kleden met een roerstokje of feestelijk parapluutje staat het meteen leuk en vrolijk.

Geef mij maar makkelijke cocktails met Tequila

Wil jij wel graag cocktails maken op jouw feestavond, maar hier niet te lang mee bezig zijn dan blijf ik in dat Mexicaanse thema, want een Margarita cocktail die maak je heel makkelijk zelf. Combineer Tequila, Triple Sec, limoen en zout, en je hebt een heerlijke Frozen Marquarita. Maar ook een Tequila Sunrise maak je in een handomdraai met Tequila, sinaasappelsap. grenadine siroop en ijsblokjes. Mix grapefruitsap en tequila en je hebt de cocktail Paloma.

Het recept van Tequila Sunrise
Afbeelding van Alexa via Pixabay

Waar kan ik mee aan komen op een feestje

Cocktails die iedereen wel kent en graag drinkt:

  • Mojito met witte rum
  • Pina Colada met witte rum
  • Gin Tonic
  • Cosmopolitan met Vodka
  • Sex on the Beach met Vodka

En voor degene die geen alcohol drinken zijn er natuurlijk heel veel non-alcoholische Cocktails, ook wel mocktail genoemd.

Wat heb je nodig bij het maken van een cocktail

Maak jij simpele cocktails, dan heb je niet meer nodig dan keukengerij wat je nu waarschijnlijk ook thuis hebt. Maar wil je het extra leuk aanpakken en vooral met een feestavond, dan kan het natuurlijk heel leuk zijn om echt de barman of vrouw te kunnen spelen en dan is een cocktailshaker wel heel leuk. Van te voren even goed oefenen en jij steelt de show!

Welke cocktail je ook maakt, of je nu tequila, wodka of rum gebruikt, op elke feestavond zijn mix drankjes een succes!

foto gratis afbeelding van Angel Chavez via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept