Volop nieuwe wooninspiratie op Wooninfluencers.nl

Nieuwe wooninspiratie op een blog

Wooninfluencers.nl is een nieuwe website vol met wooninspiratie. Ze pakken het net even anders aan dan de doorgewinterde wooninspiratie platformen. De artikelen worden namelijk geschreven door allemaal verschillende wooninfluencers. Zo kan jij gemakkelijk inspiratie opdoen en kennismaken met wooninfluencers die je misschien in de wirwar van alle social media kanalen niet zo snel kunt vinden. 

Passie voor wonen

Iedere wooninfluencer heeft een eigen visie, stijl en manier van schrijven. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: de passie voor wonen.

Op de website vind je leuke en vernieuwende onderwerpen: Wat dacht je van kunst in je badkamer? Anita van home blog weet hier alles van! Maar ook tips van Silvia voor de hondenliefhebbers, zoals: Musthaves voor jouw hond en interieur. Aranka doet verslag vanuit Curaçao over het opzoomeren van je huis met Caribbean Deco. En Koen… weet alles van Tiny Houses en minimalisme. Deze verfrissende kijk op wooninspiratie alleen is al inspirerend. Maar ook vind je er informatieve artikelen over het verduurzamen van je woning, budgetproof badkamermeubels of het creëren van een thuiswerkplek.

Wonen

Echte originele teksten

Wat de website bijzonder maakt in deze tijd, is dat je zeker weet dat de teksten geschreven zijn door echte mensen. Met de opkomst van AI tekstschrijvers worden teksten steeds vaker door robots geproduceerd. Op Wooninfluencers worden de artikelen geschreven door mensen, en deze authenticiteit geeft de juiste vibe. 

Ben jij Wooninfluencer?

Of je nu net begint met schrijven of al een doorgewinterde wooninfluencer bent, iedereen met een passie voor wonen kan zich aanmelden en meedoen. En je krijgt er een hoop voor terug! Al jouw content wordt gepresenteerd op Huislijn.nl. Met 800.000 huizenzoekers per maand, is dat dus een interessant platform om je doelgroep te bereiken. Daarnaast ontvang je regelmatig een betaalde schrijfopdracht, die vervolgens ook weer gepromoot wordt. Het is een vriendelijk concept, waarbij je de samenwerking aangaat met de oprichters Stephanie Hopmans en Ronald Barends. Zijn doen hard hun best om jouw online profiel te laten groeien. 

wooninfluencers site

Stephanie Hopmans: “Wij zijn in januari gestart en werken nu al samen met meer dan 25 enthousiaste influencers. Het geeft energie om te mogen werken met mensen die zoveel plezier hebben in hun werk/hobby en passie. En we hebben heel veel leuke dingen in petto, zoals de jaarlijkse Awards voor Wooninfluencer van het jaar. De bedoeling is altijd om samen te groeien en dat maakt het zo leuk.”

Daphne van DesignedbyDaphne‘’Als je graag wilt groeien met je bedrijf, kan ik Wooninfluencers.nl zeker aanraden! Ik had geen ervaring met het schrijven van artikelen maar vanaf het eerste moment hebben ze mij geholpen en het vertrouwen gegeven dat ik het kon. Nadat mijn eerste artikel online was gekomen, had ik gelijk een aantal nieuwe volgers erbij op social media en meer bezoekers op mijn website.

Gastblog van Wooninfluencers.nl, hét nieuwe wooninspiratie platform voor en door Wooninfluencers én voor iedereen die geïnspireerd wilt worden. De nieuwste en leukste woonideeën vind je op Wooninfluencer.nl

foto’s Wooninfluencers.nl/ DaisyCatfluencer/ Afbeelding Japandi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept