Zorg voor een een heerlijke geur in huis- De magie van Waxmelts

haal heerlijke geuren in huis met waxmelt of roomspray

Men zoekt meer en meer naar een gezellige en uitnodigende thuisomgeving, helemaal nu met de feestdagen in het vooruitzicht. Maar eigenlijk is gezelligheid iets wat het hel jaar in huis gewenst is. Steeds meer mensen ontdekken de betoverende wereld van waxmelts. Deze geurige kunstwerkjes hebben de kracht om elke ruimte in huis om te toveren tot een oase van heerlijke aroma’s. In dit artikel laat ik je kennis maken met de wereld van waxmelts en roomspray van Het geurmeisje. Ontdek zelf hoe je een harmonische sfeer kan creëren door een heerlijke geur in huis.

Een heerlijke geur in huis

Onlangs leerde ik hetgeurmeisje.nl kennen, Het Geurmeisje is een site met waxmelts, roomsprays en wasstrips. Ik kende de waxmelts en de roomspray nog niet, maar geef mijn huis geur met geurblokjes en wierookstokjes. Nu ben ik altijd in om nieuwe producten te proberen , helemaal wanneer dit ten goede is aan mijn woning.

Wat zijn waxmelts

Wat zijn dat nu eigenlijk waxmelts? Waxmelts ken je misschien wel onder de naam geurwax. Het zijn kleine stukjes geurige was die ontworpen zijn om te smelten en een heerlijke geur in huis verspreiden. Waxmelts zijn er met verschillende aroma’s, en bieden een veelzijdige en effectieve manier om je huis te parfumeren.

Verschillende aroma’s

Wat zo fijn is aan waxmelts is de hoeveelheid aan beschikbare geuren. Het gebruik van waxmelts stelt je in staat om de sfeer in verschillende kamers van je huis aan te passen. Zo kan je bij Het Geurmeisje nu bijvoorbeeld kiezen voor kerstgeuren als appel-kaneel reep, avondsneeuw of besneeuwde den.

Hoe gebruik je deze wax

Waxmelts zijn heel eenvoudig in gebruik. Je hebt nodig:

  • waxbrander
  • waxmelt
  • theelichtje

Het enige wat je hoeft te doen is een blokje van de reep afbreken, deze plaats je in een waxbrander, steek een theelichtje aan en laat de magie beginnen. Terwijl de was smelt, verspreidt de heerlijke geur zich door de kamer,

Helpt het ook om te ontspannen

Waxmelts geven een heerlijke geur in huis, maar zijn ook ter ontspanning. Kies je juiste geur die jou helpt stress te verminderen, maar ook een die rustgevend kan zijn. Het is heel persoonlijk welke geuren jij kiest, maar kies bewust een geur die jou naast een lekker ruikend huis ook een goed gevoel geeft.

Parfum voor je huis

Ook heel fijn is een roomspray. De krachtige en langdurige geur verspreiding zorgt ervoor dat je huis altijd fris en aangenaam ruikt. Of je nu een ontspannen sfeer wilt creëren, gastvrijheid aan wilt bieden of gewoon wilt genieten van een heerlijk geurend huis, roomspray is een goede keuze.

roomspray

Mijn ervaringen met deze geuren

Ik bestelde de geuren waxmelt: appel kaneel reep, Cherry blossom en Rosewood Velvet. Ik kende de waxmelts nog niet en deze geuren bestelde ik puur op naam en gevoel, En mijn gevoel klopte helemaal, de geuren zijn ontzettend lekker dat ruik je al zodra de bestelling binnen komt en wanneer ze smelten, dan geven ze alle drie en heerlijke geur af en ruikt mijn huis heel fris.

Voor de Roomspray bestelde ik ‘Kokosnoot.’ Als er kokosgeur te kiezen is, dan kies ik die altijd. Ik ben namelijk dol op deze geur. Met maar een of twee pompjes in de woning ruikt het huis heerlijk naar zonvakanties en strand. De roomspray zorgt voor een ontspannen en frisse geur en blijft lang hangen.

Bij Het Geurmeisje verkopen ze ook wasstrips, deze wasstrips heb ik eerder gebruikt toen ik in Amerika was en zijn een vervanging voor wasmiddel. Het is even wennen, maar het voordeel van wasstrips is, dat het veel minder ruimte inneemt. Je hebt geen plastic verpakkingen meer en je was wordt schoon en ruikt heerlijk.

Een kleine toevoeging met groot effect

Een geur in huis is een kleine maar fijne toevoeging aan je woning en de waxmelt of roomspray geeft groot effect. Zorg voor een heerlijke geur in huis om jouw kamers gezelligheid en ontspanning te geven. Breng een vleugje luxe toe en maak van je huis een geurig paradijs.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gekregen producten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept