Luxe en design- voor honden, katten en interieur

Luxe en design- voor honden, katten en interieur

Een huisdier in huis betekent ook een hondenmand of een katten krabpaal in je woonkamer. Nu wil je niet dat jouw moderne interieur te veel beïnvloed zal worden door benodigdheden van je huisdier. Dat is ook niet meer nodig, want waarom ga je ook hierin niet voor luxe?

Je huis op zijn kop wanneer er een huisdier komt

Wanneer er een huisdier in huis komt, wil je goed voor hem of haar zorgen. Dit betekent naast goede voeding, ook benodigdheden waar je huisdier zich mee kan vermaken, ontspannen en bewegen. Voor een hond zal dit onder anderen een hondenmand zijn en voor een kat is een krabpaal of krabmeubel een vereiste in huis.

Design voor in huis

Nou is de afmeting van de manden of meubels voor honden en katten natuurlijk afhankelijk van jouw huisdier. Maar ook van jouw interieur! Je wil jouw moderne en luxe design interieur waarschijnlijk niet te veel veranderen wanneer er een hond of kat in huis komt. Daarnaast wil je wel goede kwaliteit producten. Producten voor honden en katten die helemaal bij jouw design passen, luxe zijn en zeker niet misstaan in jouw interieur vind je bij The Pet Empire.

Je eigen interieur behouden

Heb jij katten in huis, dan is een krabpaal of meubel zeker nodig. Heb je dit niet dan zal de kat gaan krabben aan meubels, deuren of in de gordijnen klimmen. Wil je wel graag jouw eigen interieur behouden. Dan misstaat een Design krabpaal zeker niet in jouw woning. Deze krabpalen hebben een fraai design, zijn luxe en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een design krabmeubel

Voor onze kat bestelde we een krabmeubel van MyKotty. Onze kat is vrij groot en normaal kan hij aan een krabmeubel alleen krabben, maar maakt hij verder geen gebruik van het meubel. Bij de krabmeubel Vito is dit een geheel ander verhaal. Deze is groot (het heeft een afmeting van 71 x 25 x 21 cm) waardoor de krabmeubel meteen een prima plek voor de kat is om te slapen en te ontspannen. Dit meubel is gemaakt van samengeperst karton. Het karton is recyclebaar en zorgt ervoor dat je kat comfortabel kan spelen, liggen en krabben. Het is frappant om te zien dat onze kat hier zo lekker op kan liggen en hier ook heel veel gebruik van maakt. Omdat het meubel een mooi en luxe design heeft, past het prima in ons modern interieur

Luxe en design- voor honden, katten en interieur krabmeubel
Luxe en design- voor honden, katten en interieur
Luxe en design- voor honden, katten en interieur

Ook voor honden

Ook wanneer je een hond hebt is het fijn wanneer je niet je eigen interieur in moet leveren voor producten voor de hond. Met de luxe hondenbenodigdheden van The Pet Empire behoud jij je interieur en heeft je hond zijn eigen plek in huis. Denk bijvoorbeeld aan een luxe Orthopedisch hondenkussen, hondenmand of hondenbed.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. zegt:

  Ik heb zelf geen huisdieren, maar ik merkte bij mijn broer dat als die een krabpaal kocht hun kat er naar keek en dacht van; dacht je dat ik die ging gebruiken’? om vervolgens de bank en de stoelen als krabpaal te gebruiken.

 2. Felice Veenman zegt:

  ik ben dol op mijn huisdieren, maar het blijven wel dieren…hier geen design voor de beesten.

 3. zegt:

  Oeehw dat ziet er inderdaad stukken beter uit dan die grote lelijke krabpalen die je normaal hebt. Dit had ik moeten hebben toen ik nog mijn eigen kat had!

 4. zegt:

  wij hebben geen huisdieren meer maar uit ervaring …je kan leuk wat voor ze kopen van design maar of ze het gebruiken ahhaha…not, de bank is veel leuker toch 😀

 5. zegt:

  Wij hebben net sinds een week een jong katje in huis, dus vorige week weer van alles besteld omdat we alles hadden weggegooid toen onze vorige kat overleed, dat was ook compleet af eigenlijk. Tot nu toe vindt ie zijn nieuwe speelgoed super interessant, dus hopelijk laat ie onze meubels met rust.

  1. zegt:

   hier hadden we ook alles weggedaan toen onze oude kat overleed. En kwam ook alles nieuw. Hier ging het ook goed met de meubels. Het helpt zeker als je genoeg te spelen en krabmeubels in huis hebt

 6. corrina zegt:

  o herkenbaar. wij zijn ook altijd dol geweest op onze diertjes en het beste van het beste gekocht voor hun
  bankje, kraptoren, tentje voor vakanties want ze gingen altijd mee . Was altijd lachen zo’n diertje in een tentje welke we het huisje neerzetten voor haar, was soort mandje

  https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/374994_570081869681635_918038566_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=43edb5&_nc_ohc=dxq13T8zcQoAX8QTCIK&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=d7e6d1ac890c7aa00403d7baff8790f1&oe=5EE9EC06

  1. zegt:

   ook het hele huis vol dus! haha

 7. Jasmina zegt:

  We hebben geen huisdieren, maar het is altijd leuk om.hun spulletjes aan je interieur aan te passen

 8. Caroline zegt:

  Wat zijn er tegenwoordig toch mooie design producten voor huishoudens met huisdieren. Hadden we dat vroeger maar gehad toen hier nog 2 lieve, uit het asiel geadopteerde, poezen rondliepen. Nu hebben we een hond en ik ben benieuwd wat ze daar allemaal voor hebben bij The Pet Empire.

 9. zegt:

  Thank you for sharing this amazing post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept