ALDI maakt gezonde voeding aantrekkelijker voor kinderen, met magische Disney-characters

Sinds kort vind je in de schappen bij ALDI gezonde Schijf-van-Vijf- producten met betoverende Disney-characters. Dit onder de noemer ‘Disney Kitchen’. Op deze manier wil ALDI gezonde voeding aantrekkelijk maken. Heb jij ze al gespot bij de ALDI?

Kiezen voor gezonde voeding

Op dit moment sieren Aladdin, Jasmine en Rapunzel een aantal Schijf-van-vijf-producten bij ALDI. Met deze Disney-characters wil ALDI het aantrekkelijker maken om kinderen en hun ouders te laten kiezen voor gezonde voeding en alternatieven. Want op deze manier was gezond eten nog nooit zo leuk! .

De producten die er nu zijn

Om welke producten in het rijtje gezonde voeding gaat het momenteel? Het betreft: snack worteltjes en volkorenbolletjes. Later dit jaar komen er nog meer gezonde producten met andere Disney-characters in het assortiment.

ALDI maakt gezonde voeding aantrekkelijker voor kinderen met magische Disney-characters

Een gezonde voeding en gezonde leefstijl

“Door het inzetten van populaire Disney-characters willen we het gemakkelijker maken voor gezinnen om gezonde voedingskeuzes te maken. We willen als ALDI gezonde voeding en een gezonde leefstijl bij gezinnen met jonge kinderen stimuleren. Door het gebruik van onder meer magische Disney- prinsessen op Schijf-van-Vijf producten denken we dat het voor kinderen en ouders makkelijker is te kiezen voor gezonde producten. Daarnaast ontmoedigen we juist ook ongezonde keuzes, zoals de leeftijdsbeperking bij de verkoop van energy drinks en hebben we andere figuren van verpakkingen van ongezonde artikelen gehaald”, aldus Nadie Winde, Manager Corporate Responsibility van Aldi Nederland

Meer producten met Disney-characters

In de loop van het jaar zal nog meer magie toegevoegd worden aan gezonde voeding producten. Dan gaat het onder meer om de volgende Schijf-van-Vijf-producten: mineraalwater, mini-maiswafels, snoeptomaatjes, zoete appeltjes, yoghurtdrink, pakjes halfvolle melk, appelmoesjes (zonder toegevoegde suiker), smeerkaas kids 30+ en snack komkommers.

ALDI maakt gezonde voeding aantrekkelijker voor kinderen met magische Disney-characters

Meer informatie is te vinden in de folder van Aldi en op de website.

Een zakje van 200 gram snack worteltjes kost € 0,99 en een zak van 8 volkorenbolletjes ook € 0,99

Heb jij ze al gespot bij de Aldi?

foto’s beeldmateriaal

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept