A la Plancha & Amigos is terug deze zomer

A la Plancha & Amigos is terug deze zomer

Het bekende pop-up restaurant A La Plancha nodigt vrienden uit voor een vernieuwd concept! Het opent deze zomer na een jaar ‘pauze’ haar deuren op het Rotterdamse Noordereiland. Hierbij rekening houdend met de Corona regels.

Horeca regels in acht nemen

Met meer ruimte op de kades en diverse uitgiftepunten voor eten en drinken, wordt de opstelling en invulling van het tijdelijke restaurant iets anders. Maar op deze manier kunnen de nieuwe horeca regels wel in acht genomen worden.

A la Plancha & Amigos is terug deze zomer

De pop-up nodigt vrienden uit

Dit jaar nodigt de pop-up ook haar vrienden uit! Lokale collega’s die door COVID-19 geen ruimte, kennis of organisatie hebben om ook een creatieve oplossing te vinden, krijgen hiervoor bij A La Plancha de ruimte. Bezoekers kunnen nu alvast een visvoucher kopen om het restaurant te steunen zodat ze straks weer kunnen genieten op de mooiste locatie aan de Maas.

Meer ruimte bij A La Plancha

A La Plancha was er wel klaar voor na een jaar ‘pauze’. De Rotterdamse Maaskade werd in 2019 grondig onder handen genomen waardoor het pop-up restaurant dat jaar niet open kon. Nu is de kade over een lengte van een paar honderd meter schitterend opgeknapt. Dit biedt links en rechts van het voormalige brughoofd meer mogelijkheid om iedereen op een veilige afstand van elkaar te plaatsen.

Meer uitgiftepunten

Dat betekent echter wel dat je erg ver moet lopen met al je gerechten. Daarom worden er dit jaar meer en kleinere uitgiftepunten gemaakt. Het voormalige brughoofd in de Maas wordt gebruikt voor het diner. En de linker- en rechterkade zullen gebruikt gaan worden voor borrel of lunch. Zo kun je de hele dag door het ultieme vakantiegevoel in eigen stad te ervaren.

Vamos Amigos

A La Plancha denkt in deze tijd ook aan collega’s en ‘vrienden’ die het door de huidige maatregelen moeilijk hebben. Met een aantal van deze lokale ondernemers en producenten gaan ze een samenwerking aan. Hun producten zullen ook op het Noordereiland verkrijgbaar zijn. Naast culinaire producten gaat het hierbij ook om lokale culturele initiatieven. Zo kunnen bezoekers van A La Plancha & Amigos naast een heerlijke maaltijd verrast worden door kunst, cultuur en muziek. Dit alles pal aan de waterkant op het Noordereiland: een geliefde plek in Rotterdam.

Nu alvast een A La Plancha visvoucher kopen

Zodra het weer het toelaat opent het levendige terras en de bedrijvige keuken van A La Plancha. Door COVID-19 is het noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek een tijdslot te reserveren. Ook kunnen bezoekers vanaf nu al een visvoucher kopen waarmee je het restaurant niet alleen in de openingsfase steunt, zodat iedereen straks weer terecht kan bij het unieke restaurant. Vouchers zijn te koop via de site, het Noordereilandwinkeltje of lunchroom Fadi’s.

Over A La Plancha

Ondernemers en (voormalig) eilandbewoners Hans Mosselman, Frank Mosselman en Willem de Klerk, startte A La Plancha in 2011 uit liefde voor het Noordereiland. Het draait bij A la Plancha niet alleen om lekker eten, genieten en beleving. De ondernemers willen graag een bijdrage leveren aan het vormgeven van de samenleving, en de bewoners van het Noordereiland betrekken bij het restaurant. Zo werkt jong en oud, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die een kruisje achter hun naam hebben bij A La Plancha. Dit maakt het team een bonte mix van Rotterdammers in alle soorten en maten.

Overige informatie over A La Plancha

Openingstijden : Alleen bij mooi weer, via facebook aangekondigd
Reserveren : VERPLICHT vooraf via http://www.ala-plancha.nl/
Visvouchers : te koop via de website http://www.ala-plancha.nl/ en Noordereilandwinkeltje of lunchroom Fadi’s.
Locatie : Maaskade 74, 3071 NC Rotterdam
Website : www.ala-plancha.nl
Facebook : www.facebook.com/alaplancharotterdam

Ondernemers kunnen zich als ‘vriend’ aanmelden via Lokaal voor Jou. De missie van Lokaal voor Jou is om meer onderlinge samenwerkingen tussen lokale ondernemers te creëren en zo de keten weer op gang te helpen. Dit past natuurlijk perfect bij het nieuwe concept van A la Plancha. Er zijn al een aantal ondernemers aangehaakt bij Lokaal voor Jou.

Lees ook

foto’s beeldbank Miss Publicity

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept