een makkelijk en snel recept voor een bananen milkshake
Dranken

Bananen Milkshake- gezond, makkelijk en snel recept

Een bananen milkshake, heerlijk! Maar ook ik denk aan de lijn en daar waar ik voorheen een milkshake zou maken met roomijs, maak ik het nu op een super gezonde manier. De smaak is net zo lekker. En zo gemaakt!

Genoeg fruit eten

Door de weeks komen we allemaal goed aan onze melkproducten en hoeveelheid fruit. In de morgen beginnen we standaard met muesli en melk of yoghurt, fruit gaat met de jongens mee als tien uurtje en ook thuis eten ze vaak nog een appel of peer. De weekenden zijn hier thuis problematischer met gezond eten. Vaak vergeet ik melkproducten, we ontbijten later ( met brood) en het tienuurtje wordt vaak overgeslagen. Normaliter maak ik niet zo snel een smoothie. Het is gezond, maar ik ben meer van een stuk fruit zo eten. Ik ben meer van het fruit eten dan drinken. Echter in de weekenden maak ik dus uitzonderingen. Om toch aan onze hoeveelheid fruit te komen maak ik een smoothie of – met warmer weer- een milkshake en dan is de bananen milkshake favoriet.

Lees ook: havermoutbrood met banaan

Invriezen maar die bananen

Eigenlijk zou je nu gewoon al het een en ander aan fruit in moeten vriezen. Hier staat tegewoordig standaard een bakje met gesneden banaan in de vriezer, klaar om een bananen milkshake te maken. Natuurlijk zijn de diepvries fruit die je in de winkel koopt ook prima te gebruiken.

Snel en makkelijke een Milkshake maken

Het is super simpel: doe bevroren fruit in de blender. Doe hier melk bij en blenderen maar! Hup, je bananen milkshake is klaar. Dit kan met wat ik vaak doe) banaan. Ik gebruik dan 1 banaan voor 2 milkshakes. Maar je kan natuurlijk alle diepvries fruit gebruiken die in je vriezer ligt.

Op zoek naar keuken apparatuur? Kijk hier voor producten

Welke fruit gebruik jij voor je milkshake?

foto pixabay

5 thoughts on “Bananen Milkshake- gezond, makkelijk en snel recept”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.