Frank & Fresh Coffee- Vers gebrand. Een ware traktatie

Frank & Fresh Coffee- Vers gebrand voor jou

Door het thuiswerken zijn we thuis meer koffie gaan drinken. Nieuwe koffiemachines waren aan het begin van de lockdown daarom ook zo populair. Echt goede koffie koop je bij Frank & Fresh Coffee. Vers gebrand voor jou en dat proef je.

Nederlanders en koffie

Nederlanders drinken vaak oude koffie! Koffiebonen in de supermarkt zijn gemiddeld toch wel minimaal twee maanden oud. Terwijl koffie na vier weken eigenlijk de meeste aroma’s al kwijt is. Het nieuwe koffiemerk Frank & Fresh Coffee brengt hier verandering in met vier verse koffies, die speciaal op bestelling worden gebrand. Zo geniet jij van koffie op het moment dat-ie het allerlekkerst is, namelijk vers gebrand voor jou.

Let’s be Frank

Nederlanders willen betere koffie drinken, zowel de stijging van de verkoop van koffiebonen als espressomachines laat dit zien. Negentig procent van de koffiedrinkers koopt zijn koffiebonen in de supermarkt. Deze koffies zijn in grote batches gebrand, verpakt en geruime tijd onderweg. Zo zijn deze bonen gemiddeld al minimaal twee maanden oud als jij ze koopt.  

Laat de koffiedrinker kennis maken met de smaak van echte koffie

Frank & Fresh Coffee wil de Nederlandse koffiedrinker kennis laten maken met de smaak van écht verse koffie. Daarom draaien zij de keten om en brandt het nieuwe koffiemerk de espressobonen op bestelling en bezorgen ze de bonen precies één week na branding, voor het weekend, bij jou thuis. Gewoon door de brievenbus. Zo drink je jouw espresso, cortado, cappuccino, flat white, latte of geheel eigen creatie op het moment dat-ie het allerlekkerst is.

Vers gebrand voor jou

Naast versheid, garandeert Frank & Fresh Coffee ook de beste kwaliteit koffiebonen, die natuurlijk voor een eerlijke prijs zijn ingekocht en bovendien duurzaam worden verpakt. 

Vier smaken, drie origines

Frank & Fresh Coffee start met vier verschillende smaken: Funky & Fruity, Sweet & Soft, Raw & Robust en Bold & Brave. Het koffiemerk heeft daarmee voor iedere koffiedrinker wat wils. Van een zoete en romige single origin tot een stevige en brutale blend. Voor de vier smaken werkt het nieuwe koffiemerk uitsluitend met specialty coffee van drie verschillende origines: Brazilië, Colombia en Rwanda. 

Zelf mogen ervaren

Hoe makkelijk het is om espressobonen op bestelling in de brievenbus te krijgen, heb ik zelf mogen ervaren, toen ik de koffie van Frank & Fresh Coffee mocht ontvangen. Wij drinken eigenlijk al jaren dezelfde koffie, aan het begin van de eerste lockdown ging onze koffiemachine kapot en kochten we een Jura koffiebonenmachine. Hier zijn we heel tevreden over en hebben op zich niks te klagen. Toch proef ik heel duidelijk verschil met onze eigen bonen ( die zeker langer in de kast liggen en uit de supermarkt komen ) en de koffiebonen van Frank & Fresh Coffee. De smaak is veel krachtiger en sterk aanwezig.

Raw & Robust

We begonnen met de Raw & Robust en deze verdient voor ons een 10. Wat een heerlijke krachtige smaak. Ook wanneer je een cappuccino maakt, proef je de zware, intense aroma van deze heerlijke koffieboon terug in je kopje. Deze koffie heeft de volle, donkere smaak door toevoeging van chocolade, stroop en vanille.

Bold & Brave

De tweede zak koffiebonen die vers gebrand was van Frank & Fresh Coffee was Bold & Brave. Deze is qua smaak midden krachtig dan de Raw & Robust, maar nog steeds sterk aanwezig. Ook in deze koffie vind je tonen van donkere chocolade en sinaassappelschil.

Sweet & Soft

Het is heel grappig om de verschillende smaken te kunnen proeven. Bij Sweet & Soft dacht ik aan een hele zachte smaak, maar ook deze koffieboon proef je toch heel duidelijk in je kopje. Sweet & Soft is Braziliaanse koffie met smaken van noten, melkchocolade en een vleugje nougat. Wat dat raad ik echt een proefpakket aan zoals wij kregen. Hierdoor kan je heel duidelijk je eigen voorkeur kiezen.

Funky & Fruity

Frisse fruitige koffie waarin je dadels, rozijnen en chocolade proeft. Een hele frisse, smakelijk kop koffie zet je met deze Funky & Fruit.

Mijn tips: Bestel een proefpakket en proef zelf wat voor jou de lekkerste koffie is.

Frank & Fresh Coffee prijzen:

Prijzen van Frank & Fresh Coffee:

  • € 19,75 voor 700 gram
  • € 10,75 voor 350 gram
  • proefpakket (4 x 150 gram) is € 17,50.

De definitieve koffiezakken worden momenteel nog geproduceerd. De zakken zullen er net even anders uitzien, maar de informatie zal hetzelfde zijn.

Frank & Fresh Coffee- Vers gebrand voor jou

Espressobonen op bestelling

Vers gebrand voor jou! Dat mag je zeggen. Hoewel ik onze ‘oude’ koffie altijd als prima heb ervaren, merk ik nu wat een smaak vers gebrande koffiebonen geven. De smaak van Frank & Fresh Coffee is veel krachtiger dan dat wat ik gewend ben en hierdoor geniet je echt optimaal van een goede kop koffie. Een aanrader!

foto’s lodiblogt/affiliate link

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept