Moederdag 2021: Tips voor een origineel moederdag cadeau

Moederdag 2021: een origineel moederdag cadeau

9 mei is het moederdag en ook dit jaar laten we dit natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Zowel voor jou als moeder zelf, als wanneer je jouw moeder in het zonnetje wil zetten. Zoek niet verder voor een origineel moederdag cadeau, je vindt ze namelijk hier.

Origineel moederdag cadeau

Ook al zien we onze moeder momenteel niet zo vaak als we zouden willen, we willende moederdag natuurlijke wel verrassend uit de hoek komen met een origineel moederdag cadeau, daarom zet ik vandaag een aantal leuke presentjes op een rij:

My Jewellery Luxe Gift Boxes

Met My Jewellery sieraden zit je altijd goed. En is zeker een origineel moederdag cadeau. Zo verraste ik mijn moeder twee jaar geleden met moederdag met een mother & daughter- armband, deze dragen we allebei nog steeds elke dag. Zo zijn we altijd dichtbij elkaar, al kunnen we elkaar zo lang al niet zien. My Jewellery komt dit jaar met drie fantastische gift boxes gevuld met items waar je blij van wordt. Zo kun je de liefdevolle connectie tussen jou en je moeder voor altijd vereeuwigen in een sieraad.

Forever connected

Natuurlijk is het ook super leuk om een Parfum of een bos bloemen te geven, maar hoe mooi is het om je moeder te verrassen met een persoonlijker cadeau? Een cadeau dat jullie bijzondere band onderstreept, jullie dierbaarste herinneringen naar boven haalt én ervoor zorgt dat jullie forever connected zijn? In de luxe gift boxes van My Jewellery komt dit alles bij elkaar.

Moederdag 2021: een origineel moederdag cadeau

Drie verschillende varianten Gift Boxes

De cadeaudozen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

1 ) Box met de MOM-ketting (€ 19,95)

2 ) Box met de MOM-armband en hartjesketting (€ 29,95)

3 ) Box met een hartjesarmband en horloge (€ 45,95).

Welke je ook kiest, door de kleurrijke verpakking zijn ze stuk voor stuk een feestje om te krijgen

Goed om te weten: alle sieraden uit de gift boxes zijn gemaakt van stainless steel. Hierdoor verkleuren ze niet, kunnen ze tegen een stootje en gaan ze levenslang mee – precies zoals het hoort bij een waardevol sieraad.

Samen creatief bezig zijn

Een ander leuk en origineel moederdag cadeau is om samen met je moeder creatief bezig te zijn, op afstand. Hoe ik hierbij kom? In februari verraste mijn zus mij met een Zoom sessie Valentijnskaarten maken. Mijn zus woont in Amerika en op een zaterdagavond nodigde ze mij uit om samen met haar en een aantal vrienden creatief bezig te zien. Het was super leuk en dat kan je natuurlijk ook hier, denk aan een Paint & Wine. Dit kan je samen met je moeder en/ of zussen afspreken. Koop een schilderdoek voor allebei (dit kan bij de Action) maak een Zoom afspraak en ga allemaal achter de schilderdoek zitten en begin maar, met een wijntje erbij natuurlijk.

Een thee of koffie pakket opsturen

Een ander origineel cadeau voor moederdag is een thee box laten bezorgen. Denk dan eens aan een die mooie theebloemen van Flora Tea. Dit kan natuurlijk ook een verrassende smaken koffie box zijn. Het ontvangen van een onverwacht pakket is al leuk en bij vele webwinkels kan je naast de thee of koffie hier ook een kaartje bij laten bezorgen, dan weet je moeder meteen dat dit originele moederdag cadeau van jou afkomstig is.

Brievenbus boterkoek

En is je moeder dol op baksels? Verras haar dan met een brievenbus Boterkoek van Abel Bakt. Ze hoeft er niet voor thuis te blijven want de boterkoek komt door de brievenbus. Leuk is dat je bij de brievenbus boterkoek van Abel Bakt ook een handgeschreven kaartje met jouw boodschap bij kan laten doen. De boterkoek is liefdevol ingepakt, dus ideaal als origineel moederdag gift.

Cadeau per post: brievenbus boterkoek van Abel Bakt/ Moederdag 2021: een origineel moederdag cadeau

Verras je moeder deze dag

Wat je ook geeft, moeders zijn natuurlijk altijd blij met wat ze krijgen. En omdat we dit jaar misschien niet samen kunnen zijn, is het leuk om haar te verrassen met een origineel moederdag cadeau. Doe eens anders dan anders en misschien dan maar met de post of via Zoom, laten we er in ieder geval voor elkaar zijn.

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. zegt:

  Die brievenbuspakketjes met lekkers zag ik pas ook al ergens anders. Ik vind dat echt een heel leuk idee. Wij hebben inmiddels een gezamenlijk cadeau voor Moederdag. Volgens mij zijn we nog nooit zo op tijd geweest;).

  1. zegt:

   haha dat klinkt goed en ook leuk om dat samen te doen.

 2. Ik verras mijn moeder niet met sieraden al vind ik ze wel heel mooi en fijn. De boterkoek met een tuinbon zal ze leuk vinden.

 3. Dankjewel voor de leuke ideeën! Ik vind het best vaak lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor Moederdag.

 4. Wat een prachtig en liefdevol overzicht! Mooi ook die theebloemen.

 5. zegt:

  Ik vind zelf die theebloemen erg leuk! Wij doen op zich niks met Moederdag of Vaderdag, maar nemen vaak zo even wat voor ze mee en andersom net zo eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept