Moederdag DIY voor kinderen om zelf een cadeau te maken
Moederdag

Moederdag DIY voor kinderen om zelf een cadeau te maken

Moederdag. Wat kunnen kinderen nu leuk maken voor deze dag?  Moederdag was vroeger vooral op bezoek gaan bij oma en iets maken of later kopen voor mijn moeder. En nu ben ik zelf die moeder, die de cadeaus krijgt. 

Het is moederdag

En dan is het moederdag, kinderen zijn er vaak al dagen mee bezig. Ze knutselen op school en dat moet dan verstopt worden en geheim blijven. Poe, dat is altijd best lastig. Moeders worden deze dag ontzettend verwend door hun kinderen en ik ook. Van de jongste kreeg ik een kalender, met prachtige tekeningen en een foto van hem.

leuk zelf cadeaus maken voor mama of oma voor moederdag

Van de oudste kreeg ik voor moederdag een geschilderde fles, met een geknutselde bloem en een prachtig gedicht.

Het gedicht

Nou weet ik dat hij dit moederdag gedicht niet zelf heeft bedacht, maar toch was ik ontroert door de tekst; ik citeer:

Lieve mama

Een mooie bloem voor jou,

Omdat ik zoveel van je hou

Zet ‘m op een leuke plek

want jij bent echt te gek.

Jij doet zo veel voor mij/ons,

dat maakt mij heel blij.

en in plaast van een doos bonbons,

Je krijgt een mooie bloem,

jij bent mijn kampioen.

Liefs

Joyce van joyfromjoyce vroeg mij ( en andere moeders) trouwens in de week voor Moederdag wat het moeder zijn voor mij betekent. Mijn reactie en die van de andere moeders lees je op: wat moeder zijn voor ons betekent.

Hier vind je alle Wettelijke feestdagen.

Lees ook: moederdagcadeaus knutselen voor mama of oma

foto’s lodiblogt

 

4 thoughts on “Moederdag DIY voor kinderen om zelf een cadeau te maken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.