Moederdag DIY voor kinderen om zelf een cadeau te maken

Moederdag DIY voor kinderen om zelf een cadeau te maken

Moederdag. Wat kunnen kinderen nu leuk maken voor deze dag?  Moederdag was vroeger vooral op bezoek gaan bij oma en iets maken of later kopen voor mijn moeder. En nu ben ik zelf die moeder, die de cadeaus krijgt. 

Het is moederdag

En dan is het moederdag, kinderen zijn er vaak al dagen mee bezig. Ze knutselen op school en dat moet dan verstopt worden en geheim blijven. Poe, dat is altijd best lastig. Moeders worden deze dag ontzettend verwend door hun kinderen en ik ook. Van de jongste kreeg ik een kalender, met prachtige tekeningen en een foto van hem.

leuk zelf cadeaus maken voor mama of oma voor moederdag

Van de oudste kreeg ik voor moederdag een geschilderde fles, met een geknutselde bloem en een prachtig gedicht.

Het gedicht

Nou weet ik dat hij dit moederdag gedicht niet zelf heeft bedacht, maar toch was ik ontroert door de tekst; ik citeer:

Lieve mama

Een mooie bloem voor jou,

Omdat ik zoveel van je hou

Zet ‘m op een leuke plek

want jij bent echt te gek.

Jij doet zo veel voor mij/ons,

dat maakt mij heel blij.

en in plaast van een doos bonbons,

Je krijgt een mooie bloem,

jij bent mijn kampioen.

Liefs

Joyce van joyfromjoyce vroeg mij ( en andere moeders) trouwens in de week voor Moederdag wat het moeder zijn voor mij betekent. Mijn reactie en die van de andere moeders lees je op: wat moeder zijn voor ons betekent.

Hier vind je alle Wettelijke feestdagen.

Lees ook: moederdagcadeaus knutselen voor mama of oma

foto’s lodiblogt

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Merel zegt:

  Lekker, ff er tussenuit! En wat een mooie knutsels

  1. zegt:

   Te lief he! Ik vind het elke keer weer zo leuk, al die knutsel werkjes.

 2. Wat fijn dat je zo verwend bent op Moederdag!

  1. zegt:

   jaaa! heerlijk he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept