Flora tea- pak jouw rustmoment
Thee

Flora tea- pak jouw rustmoment

Dat thee niet alleen lekker maar ook mooi kan zijn, dat laat Flora tea ons zien. Thee die je eerst proeft met je ogen en vervolgens voelt met je hart. Wil jij uitpakken bij een High Tea? Jezelf verwennen of een ander? Pak even je rustmoment met Flora Tea.

Pak even je rustmoment

In de hectiek van de dag, vergeten we onszelf nog weleens. We werken thuis, waardoor de pauzes nog wel eens wegvallen. Hoe goed is het dan om aan jezelf te denken en even een rustmoment te pakken. Een rustmoment met een glas groene thee. De prachtige thee bloem van Flora Tea zorgt voor dit moment. Te leuk om te geven en te krijgen!

Flora Tea

De thee van Flora Tea is een lust voor het oog. Flora Teas zijn met de hand gebonden individuele thee bladeren met geselecteerde gedroogde aromatische bloemen, die een theebal/ hart vormen, dat zijn geheime centrum onthult wanneer het in kokend water wordt geplaatst en uitgroeit tot een artistieke en boeiende bloem met een verrijkende smaak.

Niet alleen een verrassing voor het oog

Dat Flora Tea een verrassing is voor het oog mogen duidelijk zijn, maar ook de smaken van deze groene thee is heerlijk. Doordat je de thee puur drinkt, zonder toevoegingen van zakjes en het alleen natuurlijke ingrediënten zijn, is de smaak zeer aanwezig, sterk en erg lekker.

Theeglas en thee bloemen

Deze thee is het mooist om te serveren in een theeglas. Hierin zie je de bloem helemaal tot zijn recht komen. Zo een prachtig glas vind je in de shop van Flora Tea. Ook vind je hier een grote variatie aan thee smaken.

Thee met mooie namen en sterke smaken

De thee van Flora Tea heeft prachtig namen. Ik mocht drie smaken theebloemen ontvangen:

Flying snow (Vliegende sneeuw)

 • Groene thee
 • Anjer
 • Kokosnoot

Misschien wel mijn favoriete smaak van de drie thee soorten. Door de combinatie van groene thee en kokos proef je een heerlijk zoete smaak, die niet te verwarren is met suiker in je thee. De twee tegenovergestelde smaken, maken een heerlijke smaakvolle thee.

Jasmine with Love (Jasmijn met liefde)

 • Groene thee
 • Jasmijn

Deze thee is echte groene thee, lekker sterk van smaak door de groene thee en de jasmijn. Het is zo een thee dat je bij de eerste slok denk’ Wow sterk smaakje wel!’ Echt genieten is het.

Flora tea- pak jouw rustmoment

Oriental Beauty (Oosterse schoonheid)

 • Groene thee
 • Calendula
 • Jasmijn

De mooiste bloem van alle bollen die ik mocht ontvangen.Heel statisch en langzaam aan komt deze tot bloei. Ook bij deze thee is de smaak ‘echt’. Deze is licht en subtiel door de combinatie met de calendula.

Flora tea- pak jouw rustmoment
Flora tea- pak jouw rustmoment

Op de site van Flora Tea vind je een collectie aan verschillende smaken. Alle smaken hebben in de afgelopen jaren een Tea award gewonnen.

Voordelen van deze thee

Flora Teas zijn gebaseerd op groene thee bladeren, de voordelen van deze groene thee is dat ze:

 • Misselijkheid kunnen verminderen
 • Pijn kunnen verminderen
 • En stress kunnen verminderen

Verwen en gun jezelf een heerlijk kop thee

Wat is jouw rustmoment in de dag? Wanneer ontspan jij even helemaal en kan relaxen? Wil je nu echt optimaal deze tijd benutten, geniet dan van het ontstaan van de bloem in je theeglas, ervaar de heerlijke geuren die vrijkomen en kom tot rust met Flora Tea. 

Hoe zet je deze thee:

 1. Je plaatst de theebloem op de bodem van je theeglas
 2. Giet op de theebol, kokend water.
 3. Binnen enkele mintuten zie je een prachtige bloem ontstaan. Na een minuut of 5 kan je genieten van je heerlijke thee

Flora Tea, voor jezelf of om cadeau te geven

Deze Flora thee is verrassend bij een High tea en leuk om cadeau te geven. Kijk zeker bij de cadeau tips op de site. Door de prachtige bloemen en de smaken is deze niet goedkoop en daarom is het ook echt een moment van rust die je zeker moet nemen bij het drinken. Geniet van de traktatie aan je zelf en ontspan!

Flora tea- pak jouw rustmoment

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

11 thoughts on “Flora tea- pak jouw rustmoment”

 1. is toch te mooi om op te drinken Lodi 😀 prachtig gewoon!! hier altijd verse groene thee met verse gember erin. heerlijk zo met een grote mok op de bank savonds maar als ik dit dan zie…. wil ik ook 😀
  fijn weekend!!

 2. hahha, het doet mij denken aan de schelpjes die ik als kind kreeg, die moest je in een glas water leggen dan kwam er een bloemetje uit die schelp. Fascinerend vond ik dat !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *