RIES Herbal Tea- Een thee met warm & relax kruidenextract

RIES Herbal Tea- gezonde thee met warm & relax kruidenextract

Ben jij een echte thee drinker? Kan jij ook zo genieten van een lekkere kop thee? Thee is niet alleen lekker, het kan je ook helpen te ontspannen, je relax te voelen of zorgen voor een betere doorbloeding. Natuurlijk gaat het hierbij wel om welke thee je drinkt. Een thee die helpt te ontspannen is RIES Herbal Tea, met Warm & Relax kruidenextract. Deze warm & relax kruidenextract met kaneel is niet alleen lekker, het zorgt ook voor een betere doorbloeding en versoepeling van spieren en gewrichten.

RIES herbal Tea, meer dan thee alleen

RIES Herbal Tea is biologisch en zacht van smaak en naast de oolong basisthee biedt RIES ook diverse kruidenextracten aan. Met deze kruidenextracten kan je jouw thee afstemmen op je eigen behoeften. Het Warm & Relax kruidenextract met kaneel zorgt bijvoorbeeld voor versoepeling van spieren en gewrichten, het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten, versoepeling van spieren en gewrichten en het verminderen van haaruitval.

Verschillende kruidenextracten

Met RIES Herbal Tea werk je van binnenuit aan je vitaliteit. Naast dat je de vitaliserende basis oolong thee koopt, hebben ze kruidenextracten ontwikkeld die allemaal hun eigen specifieke werking hebben. Door de basisthee met een extract te combineren, ondersteun je een van de volgende processen:

  • Bevordert gewichtsverlies
  • Verhoogt de vitaliteit
  • Verhoogt de weerstand
  • Zorgt voor een elastische huid
  • Verbetert de doorbloeding
  • Verbetert de hormoonbalans

Hoe zet je de thee

Zet een kop thee met circa 1 gram RIES Herbal Tea en laat de thee 2 à 3 minuten trekken. 100 gram Herbal Tea met 15 ml kaneel-kruidenextract is goed voor een kuur van circa 6 weken. Die kuur is gebaseerd op 3 koppen thee per dag (de hoeveelheid thee waarbij de positieve werking van de oolongthee op je gezondheid maximaal is), waarvan 2 koppen mét 3 druppels kruidenextract en 1 kop zonder toevoeging. Het kan uiteraard geen kwaad om meer koppen thee (zonder kruidenextract) per dag te drinken.

Warm & relax kruidenextract

Ik drink de hele dag door thee, het liefst losse thee, omdat ik deze smaak nu eenmaal erg lekker vind. Toen ik Ries Herbal Tea mocht proberen, heb ik me ook echt aan de kuur gehouden en niet meer dan 3 Herbal tea mokken thee waarvan 2 met deze kruidenextract te drinken. De thee is uiteraard lekker, de herbal tea smaak wordt wat milder en zacht door de kruidenextract en dat vind ik persoonlijk erg lekker. De kruidenextract overheerst niet. Dat een kop thee lekker en functioneel is voor het lichaam is alleen maar mooi mee genomen. Theedrinken is zo iets normaals, dat doe ik liever dan bijvoorbeeld supplementen slikken. Ik ben heel benieuwd naar de andere extracten van RIES.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept