Trending tea- een maand abonnement op thee

abonnement trending tea

Schreef ik onlangs nog over koffiemachines die je kan leasen, vandaag gaat het over een thee abonnement, waarbij je elke maand thee thuis kan ontvangen. Bij Trending Tea kan je niet alleen terecht voor een abonnement, maar ook voor losse thee of cadeautjes 

Verschillende thee soorten

Ik heb thuis veel verschillende soorten thee, kant en klaar zakjes, piramide zakjes en losse thee. Zelf vind ik de losse thee altijd het lekkerste qua smaak. Ik vind de smaak intenser, maar dat is geheel persoonlijk, natuurlijk. Vaak gebruik ik een thee-ei of zakjes waar ik losse thee in kan doen. Ik heb een kast vol met smaakjes en soorten.

Wat is TrendingTea

Via Instagram leerde ik Trending tea kennen. Trending Tea  bezorgt  een beleving, een theebeleving. In de webshop kan je naast losse thee ook kiezen voor een maandelijks abonnement.

Discover the world of tea

Hoe werkt zo een abonnement van Trending tea

Het werkt allemaal heel makkelijk. Wil je elke maand een pakket door de brievenbus met daarin thee die speciaal voor jou samengesteld is? Dan volg je de volgende stappen op de site: Je kiest je abonnement en stelt je eigen smaakprofiel samen. Zo kan je aangeven wat je favoriete thee is, bijvoorbeeld wil je vruchten, zwart, wit of kruiden thee. Elke maand wordt er voor jou een pakket samengesteld en deze wordt thuisbezorgd. Het pakket past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Er zijn drie soorten abonnementen. De basis voor €9,95 waarbij je drie thee soorten thee krijgt (120 gram). Premium voor € 15,95, met drie soorten thee van 219 gram en het De Luxe abonnement, met vijf soorten thee per maand ( 480 gram) voor € 24,95.

Je kan een abonnement (eenmalig) of andere producten van Trending Tea ook heen goed cadeau doen.

Mijn thee soorten

Naar aanleiding van ons contact op Instagram mocht ik een pakket ontvangen. Een pakket zoals aangeboden als abonnement. Het brieven bus pakket bevatte drie soorten thee van 40 gram per zakje. Ik kreeg ‘Het straatje van Vermeer’ (groente thee met banaan en aardbei), Rooibos appel en zwarte mango thee. Alle drie de thee zijn helemaal naar mijn zin. De smaken zijn puur en intens. Heerlijk aanwezig en fris. De zwarte mango thee is heel verrassend qua smaak! Bij de thee kreeg ik informatie over hoe veel thee je per kop moet gebruiken, hoe heet het water moet zijn en hoe lang je de thee kan laten trekken. Ik ben erg enthousiast over de lekkere smaak van de thee.

abonnement

Dus ben je net zo een thee liefhebber als ik, dan is de thee van Trending Tea zeker een aanrader. En je hoeft natuurlijk geen abonnement te nemen. Losse producten kopen kan net zo gemakkelijk!

Heb jij een favoriete thee?

Lees ook: Krijg meer energie thee

Lees ook: Losse thee koop je online bij TeakingLees ook: Flora Tea- pak jouw rustmoment

foto’s lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

27 reacties

 1. Anja zegt:

  Oh, die heb ik ook nog staan, toch eens snel gaan proeven. Heb wel andere smaken gekregen 🙂

  1. zegt:

   echt den hoor, ze zin echt heel lekker, en dat zullen de andere smaken ook wel zijn.

 2. zegt:

  Hier ook een theeleut. Zoethout is mijn ultieme thee. En anders tooibos.

  1. zegt:

   Ja zoethout, vind ik ook zo lekker!

 3. zegt:

  Vind dit wel een heel tof concept en zie meteen smaken die mijn aandacht trekken. Grappig, vroeger was ik helemaal niet van de thee, maar tegenwoordig vind ik het heerlijk. Zeker nu het buiten zo koud is.

  1. zegt:

   Wat kan je daar in veranderen he! Ik had dat met losse thee, dat ben ik door mijn zus gaan drinken en nu vind ik dat zo lekker, terwijl vroege dronk ik alleen gewoon thee, niks smaakjes enzo.

 4. zegt:

  Ik was voorheen ook niet van de thee, maar nu ik een aantal keer ‘losse thee’ heb geproefd ben ik wel een beetje om! Wij hebben hier in de stad een theewinkel geloof ik, dus daar moet ik eens heen 🙂

  1. zegt:

   Losse thee is echt mijn favoriet hier, te lekker! En echt goede thee dat proef je wel verschil hoor,met een zakje van de supermarkt.

 5. zegt:

  Super leuk idee al ben ik bang dat ik er niet zo snel voor zal gaan. Ik ben namelijk meer een koffiedrinker en drink met vlagen een kopjethee. Wel super voor thee liefhebbers!

 6. Mijn favoriete thee is denk ik toch wel appelthee, ik vind het heerlijk fris. Aan de andere kant word ik helemaal warm van rooibosthee 🙂

  1. zegt:

   appelthee is heerlijk fris, ik word elke keer verrast nu dus met banaan en aardbei in een thee, hartstikke lekker.

 7. Ik vind het een heel leuk concept, en had er al iets over gehoord. De smaken die jij laat zien lijken me erg lekker.

  1. zegt:

   Deze smaken zijn echt heel erg lekker en verrassend, dat vind ik zo leuk, want ik denk dan wel wat gewend te zijn en krijg dan zulke lekkere thee te proeven.

 8. zegt:

  Wat leuk idee. Nog nooit gehoord dat er abonnement voor thee

  1. zegt:

   voor mij was het ook nieuw, grappig he!

 9. Jamey zegt:

  Wat een grappig concept. Echt wat voor theeleuten!

 10. zegt:

  Het is toch fantastisch hoeveel smaken je al in thee kan vinden – heb zelf een theemachine van Nestlé en ben er gek op 🙂

 11. zegt:

  Héél leuk… al ga ik zelf eerst mijn giga voorraad thee eens moeten opwerken!

 12. zegt:

  Ik drink zeker met dit koude weer graag thee! Nu is het Morroca Mint, maar ik drink ook graag earl Grey of Lady Grey

 13. Tom zegt:

  Wat verzinnen ze toch een leuke dingen tegenwoordig!
  Super!

 14. Ik ben zo gek op thee, ik drink bijna alleen maar water of thee. Laatst van Tastea ook thee gehad.

 15. zegt:

  Thee is zo lekker. Mijn zusje is echt een theemeisje. Ik wist niet dat je een abonnement kon nemen op thee. Leuk zeg.

 16. zegt:

  Het klinkt super handig!, alleen er is voor dit idee een voorwaarde nodig waar ik niet aan kan voldoen…je moet ervoor van thee houden…en afgezien van een zeer incidentele kop zwarte Chai thee, vind ik thee gewoon niet lekker…ik ben een geboren koffieleut…

 17. zegt:

  Wat een leuk idee! Ik drink ontzettend veel thee, maar blijf ook vaak bij groene thee of munt thee. Dus zo kan je wel veel andere smaken leren kennen:)

 18. Ik vind zo’n abonnement een beetje benauwend. Je zit er zo aan vast voor een mand lijkt me. Dat vind ik niet prettig.

  1. zegt:

   ik snap wat je bedoelt, al is dit wel weer makkelijk op te zeggen, je zit wel aan ‘iets’ vast.

 19. Apart! Ik wist niet dat het bestond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept