Thee

ByAnMaGa- de groene thee collectie

‘Een selectie van groene thee, in combinatie met het zuiverste van bloemen en fruit, voor een rustgevend en smakelijk moment’. Dit klinkt voor een thee liefhebber als ik als een feestje. Heel blij was ik dan ook toen ik de thee van ByAnMaGa mocht proberen

De thee collectie van ByAnMaGa

ByAnMaGa kent drie thee collecties: nachtrust kruidenthee, winter thee, en groene thee. In elke collectie zitten 3 verschillende smaken om de smaakpupillen te prikkelen! 3 smaken vertegenwoordigd door 3 Tea-Toys. De kleurrijke personages, en de smaak van de thee zijn allebei een feest om te krijgen en te drinken.

Groene thee

Welke thee van ByAnMaGa mocht ik testen? De groene thee Yoga ‘Rmonie, Karrma Man en Vegan Yeti. Hieronder vertel ik iets meer over deze thee soorten en hoe ze smaakte:

Yoga’Rmonie, het pad naar innerlijke volledigheid

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, mandarijn, sinaasappelschil. Alles uit de biologische landbouw.Een zoete en pure harmonie van smaken.

Wanneer ik het thee doosje open doe, ruik ik meteen de geur van mandarijn. Heerlijk!. De smaak van de thee is fris en erg smaakvol.

 Karma Man, om kalmte en lichtheid te voelen

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, groene mate, citroengras, brandnetel, verbena, citroen, basilicum, citroenmelisse, citroen mirte, lavendel.Alles uit de biologische landbouw.Doe wat uw goed doet en geef goed om andere.

Je proeft de citroen goed in deze ByAnMaGa thee, maar is zeker niet te overheersend. De smaak is mild en zacht. De thee is niet bitter, iets wat met groene thee wel eens wilt gebeuren, maar nou had ik mijn theewater ook op het ‘groene thee’ knopje gezet.

Vegan Yeti, een yeti verzameld en bied u de beste detox mengels aan uit de top van de berg

Ingrediënten: Chinese groene Sencha thee, citroengras, brandnetel, witte thee Pai Mu Tan, citroenschil, gember, groene thee match. Alles uit de biologische landbouw. Krijg je lichaam terug en geest terug, dankzij de vegetarische yeti.

De vegan yeti van ByAnMaGa is erg lekker qua smaak. Ik vind de combinatie citroen en gember erg fijn. De thee is niet bitter en drinkt fijn weg.

Wat vind ik van ByAnMaGa?

Ik vind het lastig om te zeggen welke thee van ByAnMaGa ik het lekkerste vind, alle drie hebben ze hun eigen uitgesproken smaak. De vegan yeti wil ik dan misschien zelf wel als het aller lekkerste nemen, maar misschien doe ik de andere twee dan wel te kort. In ieder geval zijn ze alle drie erg lekker en ik kan niet wachten om de twee andere thee collecties van ByAnMaGa te proeven.

ByAnMaGa

Leuke bonus, de verpakking.

De verpakking van de thee van ByAnMaGa is een bonus die je erbij krijgt. Stapel en combineer de leuke doosjes in je keuken, of op kantoor en creëer de grappigste figuurtjes!


foto’s lodiblogt/ affiliate link

Meer artikelen

6 thoughts on “ByAnMaGa- de groene thee collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *